הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שותים הרבה כוסות קפה ביום ולא מבינים למה אתם לא יורדים במשקל?

בסדר, אז תגיד שאלה 240 קלוריות ליום במקום 1700 לשבוע, זה אותו מספר בסופו של דבר.
הבעיה היא כשאנשים רואים רק 240 קלוריות הם לא חושבים שזה המון, ואם מראים להם כמה זה יוצא בשבוע, פתאום המספר תופח

לא כל כך מסכים.
מי שסופר קלוריות כן מסתכל ומחשיב כל דבר, או לכל הפחות אמור או מתיימר.
קלוריה זו קלוריה כמו בכל דבר שמחשבים, בין אם זה צלחת צ'יפס או כוס נס קפה, רק שבמקרה הזה של הקפה הם כנראה לא היו מחשיבים בכלל, וזו הטעות המרה. כמו הסיפור של הירקות שעלה כאן לא מזמן
אין יותר טוב מקפה שחור ללא סוכר, עכשיו גם מבחינה קלורית זה מוכח.

לגמרי, בכוס זכוכית, אבל טורקי

אין יותר טוב מקפה שחור ללא סוכר, עכשיו גם מבחינה קלורית זה מוכח.
ואם אני מנסה לעלות במשקל?

מי שסופר קלוריות כן מסתכל ומחשיב כל דבר, או לכל הפחות אמור או מתיימר.
קלוריה זו קלוריה כמו בכל דבר שמחשבים, בין אם זה צלחת צ'יפס או כוס נס קפה, רק שבמקרה הזה של הקפה הם כנראה לא היו מחשיבים בכלל, וזו הטעות המרה. כמו הסיפור של הירקות שעלה כאן לא מזמן
כל המטרה של הפוסט היא להעלות מודעות לאנשים שחושבים "אין צורך להחשיב את הקפה, זה גם ככה כלום קלוריות"

ואם אני מנסה לעלות במשקל?

תוסיף סוכר וחלב, ואל תשכח להחשיב

כל המטרה של הפוסט היא להעלות מודעות לאנשים שחושבים "אין צורך להחשיב את הקפה, זה גם ככה כלום קלוריות"

clearly
הרי הרגע כתבתי " שבמקרה הזה של הקפה הם כנראה לא היו מחשיבים בכלל, וזו הטעות המרה"

אז אני לא מבין מה הבעיה בניסוח, אחרי הכל המטרה היא רק להראות להם כמה הם מפספסים

אין לי כוונה לחפור בזה יותר מדי ולחזור על דברים שכבר אמרתי, בסופו של דבר נראה שאין לנו איזושהי מחלוקת, ככה שחסר טעם להיכנס לעובי הקורה בעניין השולי הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית