הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בבית

• פותח/ת השרשור donnyd
  • פורסם בתאריך

donnyd

משתמש מתחיל
40
7
נק' מוניטין:
13
40
7
היי,

לאחרונה כבר אין לי זמן ללכת לחד"כ מכל מיני סיבות. אני רוצה לנסות לפחות לשמר את הקיים בבית עם ציוד מצומצם. יש לי סה"כ 2 משקולות יד בהברגה במשקל של כ-15 ק"ג כל אחת. איך הייתם ממליצים לעשות את זה? איזה תרגילים לעשות, באיזה תדירות, והאם כדאי לרכוש עוד קצת ציוד בסיסי הכרחי? (לקחת בחשבון שאין לי מקום לאחסן מוטות גדולים או מתקנים למיניהם)

תודה

לא מספיק ציוד
אם אין לך אפשרות להביא מוט, ספה ופלטות לפחות תביא מתח מקבילים, ודאמבלים יותר כבדים.

לא תוכל לשמור על הקיים עם ציוד כזה,אבל תוכל לעשות מקסימום אם תעבוד קרוב לכשל כלומר מספר חזרות רב,תעבוד גם בטמפו איטי וזמני מנוחה מהירים יותר
הענין שבגלל שאין לך ציוד אתה לא מגרה מספיק את השריר ואין עומס מכני במיוחד לתרגילים מורכבים לכן הייתי ממליץ לקנות ציוד נוסףבהצלחה

האפשרות הזולה ביותר לאימונים ביתיים בהם תוכל לבנות מסת שריר היא לקנות מתח, מקבילים ופלטות משקל (ככל שתתקדם במשקלים תקנה עוד).
לעבוד על רגליים זה יותר מסובך, אבל כן ניתן לשמור על מחיר נוסף מינימלי בקניית מוט אולימפי בלבד. אם אתה עושה בחוץ/מחליף ריצוף אתה יכול לבצע דדליפט, דדליפט רומני וזרצ'ר סקוואט. תרגילים העובדים בצורה נהדרת על כל פלג הגוף התחתון וזאת מבלי שתצטרך לקנות כלוב או סטנד. גם קניית ספה לבנץ' פרס נחסכת ממך בגלל שאתה מבצע מקבילים שאכן יכולים להחליף את התרגיל אם המטרה היא היפרטרופיה.
חשוב לשמור על התקדמות במשקלי העבודה (בתור מתאמן מתחיל ההתקדמות תהיה כנראה מאימון לאימון), היכולה להיות מושגת באמצעות טווח חזרות נמוך יחסית בתרגילי הבסיס המורכבים וטווח חזרות גבוה יותר בתרגילי העזר.

היי,

לאחרונה כבר אין לי זמן ללכת לחד"כ מכל מיני סיבות. אני רוצה לנסות לפחות לשמר את הקיים בבית עם ציוד מצומצם. יש לי סה"כ 2 משקולות יד בהברגה במשקל של כ-15 ק"ג כל אחת. איך הייתם ממליצים לעשות את זה? איזה תרגילים לעשות, באיזה תדירות, והאם כדאי לרכוש עוד קצת ציוד בסיסי הכרחי? (לקחת בחשבון שאין לי מקום לאחסן מוטות גדולים או מתקנים למיניהם)

תודה
בהחלט ניתן לשמור,גם אם משקל גוף בלבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית