הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימוניח חיטוב/מסה

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
אם בחיטוב ומסה ההבדל היחיד הוא התזונה למה באתר קילוגרם יש תוכניות אימונים לחיטוב ותוכניות אימונים למסה? שמתי לב שבמסה הנפח יותר גבוה

ישנם כמה גישות לגבי תוכניות בחיטוב ובמסה
חלק אומרים שצריך לשמור על נפח גסוה
חלק אומרים שצריך לשמור על עצימות גבוה
חלק אומרים שלא צריך לשנות כלום
בגדול, זה לא כל כך משנה, העיקר שתאכל כמו שצריך בחיטוב, תחליט על מה מתאים לך ורוץ עם זה חזק בכל הכח

מניסיון אישי,בזמן תקופת חיטוב אני מוריד נפח ועצימות ולא משנה את התוכנית בכלל.
הנפח ןהעצימות יורדים מעצמם.

מניסיון אישי,בזמן תקופת חיטוב אני מוריד נפח ועצימות ולא משנה את התוכנית בכלל.
הנפח ןהעצימות יורדים מעצמם.
גם מסת השריר יורדת מעצמה.

ישנם כמה גישות לגבי תוכניות בחיטוב ובמסה
חלק אומרים שצריך לשמור על נפח גסוה
חלק אומרים שצריך לשמור על עצימות גבוה
חלק אומרים שלא צריך לשנות כלום
בגדול, זה לא כל כך משנה, העיקר שתאכל כמו שצריך בחיטוב, תחליט על מה מתאים לך ורוץ עם זה חזק בכל הכח
כבר הוכח שעל מנת לשמור על מסת השריר דרוש לשמור על אותו נפח. עצימות פחות משנה לשימור מסת השריר בתנאי שאתה מבצע אימונים בעצימות של לפחות 60%.
למתאמני כוח הייתי ממליץ לשמור על נפח וגם על עצימות דומים לתקופת המסה בתקופת החיטוב על מנת לא לאבד יותר מדי כוח.

אם בחיטוב ומסה ההבדל היחיד הוא התזונה למה באתר קילוגרם יש תוכניות אימונים לחיטוב ותוכניות אימונים למסה? שמתי לב שבמסה הנפח יותר גבוה
אין לדעת. תשאל את מייק.
לדעתי אין סיבה הגיונית לדבר כזה.

כבר הוכח שעל מנת לשמור על מסת השריר דרוש לשמור על אותו נפח. עצימות פחות משנה לשימור מסת השריר בתנאי שאתה מבצע אימונים בעצימות של לפחות 60%.
למתאמני כוח הייתי ממליץ לשמור על נפח וגם על עצימות דומים לתקופת המסה בתקופת החיטוב על מנת לא לאבד יותר מדי כוח.
יצא לי בחיטוב האחרון לעלות בשריר איך תסביר את זה?

אין לדעת. תשאל את מייק.
לדעתי אין סיבה הגיונית לדבר כזה.
אח,בחיטוב אין סיבה לאבד שום מסת שריר,במיוחד אם אתה לא מחטב ל7 8 אחוז שומן?״,אנשים עולים המון שומן ונוזלים במסה,חושבים שזה שריר,עושים חיטוב ורואים שנשאר מהם מקל ארטיק,בחיטוב לא אמורים שריר
יצא לי בחיטוב האחרון לעלות בשריר..

אתה מודע לזה שאם אתה מוריד עצימות אתה מוריד את הנפח לפי הגדרה של טונאז ווליום של סטיםכפולחזרות כפול משקל

אח,בחיטוב אין סיבה לאבד שום מסת שריר,במיוחד אם אתה לא מחטב ל7 8 אחוז שומן?״,אנשים עולים המון שומן ונוזלים במסה,חושבים שזה שריר,עושים חיטוב ורואים שנשאר מהם מקל ארטיק,בחיטוב לא אמורים שריר
יצא לי בחיטוב האחרון לעלות בשריר..
א) בחיטוב אין שום סיבה לאבד מסת שריר אם אתה נשאר על נפח זהה, אוכל מספיק חלבון, לא נמצא בגירעון גדול מדי וישן מספיק.
ב) אין קשר בין אנשים שעולים הרבה בשומן במסה לבין אנשים שיורדים במסת השריר בחיטוב.
ג) אין סיכוי. איך אתה יודע שעלית במסת השריר ולא שפשוט הורדת את אחוז השומן כך שהשרירים יותר בולטים?

@guy stoler
ניקח בן אדם שכל אימון מבצע לחזה 3 סטים של 8 חזרות עם 100 קילו.
הנפח שלו הוא:
3×8×100=2,400.

בחיטוב הוא הוריד את העצימות והעלה בסט אחד על מנת לשמור על הנפח.
4×8×75=2,400.

העצימות ירדה, נכון?
אבל הנפח נשאר זהה.

@guy stoler
ניקח בן אדם שכל אימון מבצע לחזה 3 סטים של 8 חזרות עם 100 קילו.
הנפח שלו הוא:
3×8×100=2,400.

בחיטוב הוא הוריד את העצימות והעלה בסט אחד על מנת לשמור על הנפח.
4×8×75=2,400.

העצימות ירדה, נכון?
אבל הנפח נשאר זהה.
זה לא רלוונטי מפני שבחיטוב שמירה על הכוח חשובה יותר מהנפח הכללי.
איפה הוכח, ועל ידי מי?
זה מה שיש כרגע:
אימוני משקולות בחיטוב - חלק ב' - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית