הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לטרייסיפ ובייסיפ

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
צריך תרגיל אחד\שתיים מקסימום לכל סוג , דברים טובים לתקופת מסה, מנסה כמה שיותר להגדיל את הידיים =]
בבקשה אם יש לכם תרגילים טובים - שתפו

אתה סוטר את עצמך פה אתה אומר שהוא הביא תתגובה הכי טובה עד עכשיו , ואיך בדיוק הוא הביא תגובה טובה ? הוא אומר היי באר ופרונט סקוואט איך זה קשור ליד אחורית וקדמית?
ואחרי זה אתה אומר לענות לעניין.

או שכול זה היה בצחוק ?

זה היה בצחוק, ותכלס מה זו השאלה הזו? כל כפיפה זה ליד קדמית, וכל פשיטה זה ליד אחורית, אין פחות טוב יותר טוב, ולמען האמת עדיף שהוא לא יבודד בכלל ידיים.

מקבילים לאחורית,וכפיפות מרפקים לקדמית, כל הסיבובי ידיים מאחורי הראש ותוך כדי גירוד התחת, הם סתם דפוקים. לך על הבסיסיים, בנוסף למשיכות וללחיצות הכבדות.

זה היה בצחוק, ותכלס מה זו השאלה הזו? כל כפיפה זה ליד קדמית, וכל פשיטה זה ליד אחורית, אין פחות טוב יותר טוב, ולמען האמת עדיף שהוא לא יבודד בכלל ידיים.

אל פותח האשכול, הנה כמה תובנות לשיקולך האישי, על בסיס הדברים המצוטטים כאן.

לא אמרת לנו מה מטרות האימון שלך. אימון לשם צבירת מסה כמוהו כאכילה לשם הגדלת מידת המכנסיים. תפרט בבקשה מה אתה מבקש להשיג: אתה מתאמן כדי להתחזק עבור פעילות ספורטיבית מסויימת? אתה מרגיש שהידיים שלך מאוד חלשות ביחס לאיזורים אחרים בגוף (כמו הגב או החזה)? ועוד שאלות נוספות שתוכל לשאול את עצמך.

בימינו, ובפרט בפורום כאן (כפי שאתה כבר מבין), הגישה הרווחת בתחום האימונים היא שימוש בתרגילים מורכבים לאימון הגוף. תרגילים מבודדים (וזאת דעתי האישית) מעייפים את הגוף ומבזבזים את הזמן שאפשר להשקיע בתרגילים כלליים ומועילים. אז, אלא אם יש לך סיבה לאמן את הידיים בנפרד, ואתה מעוניין לספר לנו, התשובות שתקבל לא תסטינה בהרבה (אם בכלל) ממה שכתבו לך חברי הפורום המכובדים שענו עד כה ברצינות.

איך סקוואט עובד על יד קדמית/אחורית?

פותח האשכול עסוק בלשאול האם יוהימבין וג'ק הם סטרואידים ועסוק בחישובי "אני מכיר מישהו שמרים יד קדמית 25 קילו ויש לו יד 45, זה הגיוני?". ככל הנראה מדובר במתאמן מתחיל.
עכשיו, מתאמן ברמתו שמעוניין לגדול צריך לאכול הרבה ולהרים כבד בתרגילים מורכבים, לעשות "תרגילים טובים לבייספס ולטרייספס" - לא נחוץ וזה לא יקדם אותו אל עבר המטרה שלו.
בקיצור, SS + חלב:)

אני בדיעה של רן - מתח בסופינציה, אם נשאר כוח אפשר לעשות כפיפת מרפקים בשביל היד הקדמית.
יד אחורית באמת נטחנת בבנץ' ובפרס.
לגבי אם להוסיף או לא, כל אחד ומה שעובד עליו במקרה הזה. לי אישית הידיים התחילו לגדול ברגע שהפסקתי לעבוד עליהן באופן מבודד, וגם המשקלים בלחיצות עלו כי היד האחורית לא הייתה עייפה.

מזאת אומרת לא לבודד ידיים למה לא לבודד?
התכניות שיש בפורטל חרטא?
ואין לי תרגילים מורכבים בתכנית כמו סקוואט ודדליפט לא לשאול למה אני עושה מתח בנץ פרס לחיצת כתפיים בנט אובר לג פרס זה הכי מורכב שיש בשבילי לצערי.
אז לא צריך ידיים?

---------- התגובה התווספה ב 23:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:08 ----------

אני בדיעה של רן - מתח בסופינציה, אם נשאר כוח אפשר לעשות כפיפת מרפקים בשביל היד הקדמית.
יד אחורית באמת נטחנת בבנץ' ובפרס.
לגבי אם להוסיף או לא, כל אחד ומה שעובד עליו במקרה הזה. לי אישית הידיים התחילו לגדול ברגע שהפסקתי לעבוד עליהן באופן מבודד, וגם המשקלים בלחיצות עלו כי היד האחורית לא הייתה עייפה.

המשקלים בבנץ פרסססס יעלוו עם אני לא יעשה יד אחוריתתת אתה אומרר?!??! 😃😃👏

נו, התרגילים האלה מורכבים.
המבודדים נותנים לך הרגשה שאתה עובד על היד (פאמפ והכל), אבל בתכל'ס הם עושים בעיקר דבר אחד, מעייפים לך את השריר. אח"כ אתה מגיע ללחיצות ולמשיכות של האימון הבא, היד עייפה, המשקלים נשארים אותם משקלים ולא קרה כלום. אני לא אומר שזה לא עובד, אנשים מצליחים להגדיל ידיים עם מבודדים, אבל בתוכנית מאוזנת אני לא רואה צורך במבודדים, אולי אולי סט אחד או שניים, תלוי בתוכנית ובמטרות שלך.

אהה הבנתי אני יעשה איז ה חודש הפסקה עם עבודה על הידיים אני רוצה לראות אם יש השפעה כלשהיא על המשיכות והלחיצות.
תודה.

אני יודע שזה "הקפצה"
אבל מתאים לי האשכול גם ורציתי לשאול אם מקבילים זה נקרא בידוד לטרייספס ..

ושאלה שנייה,
מה זה מתח בסופינציה ?

תודה למי שעונה לי על שתי השאלות האלו

במקבילים יש תנועה בשני מפרקים. הוא לא יכול להיות מבודד בהגדרה.

מתח בסופינציה זה כשכף היד פונה אליך.

יענו CHINUPS !

ובקשר למקבילים לא הבנתי בדיוק .. :120ag:

האימונים שלי זה "חזה, רגליים, מקבילים" ו "גב, כתפיים, יד קדמית"
5 תרגילים כל אימון, יד קדמית אני מזניח לאחרונה מכיוון שאני חושב שהיא עובדת מספיק במתח ובBOR

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית