הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל להמסטרינג

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
אם לא מעניין אותי כוח ואני רוצה רק היפרתרופיה איזה תרגיל הכי טוב להמסטרינג?(לא דדליפט)
ועוד שאלה ניסיתי לעשות עכשיו דדליפט רגיל והרגשתי כאב חד בגב תחתון וכשבדקתי במצלמה ראיתי שהגב שלי קצת התעקם יכול להיות שפרצתי דיסק?

• פותח/ת השרשור
שואל רציני הגב התעקם בקטנה אבל אמרו לי שדדליפט התרגיל הכי מסוכן ומסובך ואני דואג...(מחפש תחליף לא רק בגלל שדדליפט מסוכן ומסובך אלא בגלל שלא מעניין אותי לעבוד כוח ואני רוצה משהו שיתן לי יותר היפרתרופיה)

שואל רציני הגב התעקם בקטנה אבל אמרו לי שדדליפט התרגיל הכי מסוכן ומסובך ואני דואג...(מחפש תחליף לא רק בגלל שדדליפט מסוכן ומסובך אלא בגלל שלא מעניין אותי לעבוד כוח ואני רוצה משהו שיתן לי יותר היפרתרופיה)
בנץ' פרס הרבה יותר מסוכן מדדליפט, לפחות בכמות האנשים שנפצעים ממנו מתוך סך האוכלוסייה שמבצעת כל אחד מהתרגילים.
עדיין, אתה תראה את אזור הבנץ' פרס בחד"כ עמוס במתאמנים וכמעט אף אחד לא מבצע דדליפט.
תרגילים טובים להאמסטרינג:
# RDL.
# סטיף לג.
# דפיסיט.
# כפיפת ברך נורדית.

• פותח/ת השרשור
בנץ' פרס הרבה יותר מסוכן מדדליפט, לפחות בכמות האנשים שנפצעים ממנו מתוך סך האוכלוסייה שמבצעת כל אחד מהתרגילים.
עדיין, אתה תראה את אזור הבנץ' פרס בחד"כ עמוס במתאמנים וכמעט אף אחד לא מבצע דדליפט.
# RDL.
# סטיף לג.
# דפיסיט.
# כפיפת ברך נורדית.
מה זה דפיסיט? ולמה נגיד כפיפת ברך במכונה לא טוב?

ועוד שאלה ניסיתי לעשות עכשיו דדליפט רגיל והרגשתי כאב חד בגב תחתון וכשבדקתי במצלמה ראיתי שהגב שלי קצת התעקם יכול להיות שפרצתי דיסק?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
די, אתה הורג אותי.
אם לא מעניין אותי כוח ואני רוצה רק היפרתרופיה איזה תרגיל הכי טוב להמסטרינג?(לא דדליפט)
ההבדל בין היפוטרופיה וכוח הוא לא בתרגילים, אלא בתוכנית ובחזרות.
התרגיל הכי טוב עבורך הוא סטיפ לאג דדליפט לדעתי על משקל די נמוך ל10 חזרות.
שואל רציני הגב התעקם בקטנה אבל אמרו לי שדדליפט התרגיל הכי מסוכן ומסובך ואני דואג...
דדליפט הוא התרגיל הכי פשוט ובטוח.
צריך להיות גאון כדי להיפצע ממנו.
אני מראה לאנשים תוך 2 דקות איך לבצע דדליפט מעולה.
רק אל תנסה להרים משקל הכי כבד לחזרה בודדת, זה הכל.
תן משקל נמוך ל 10 חזרות או יותר.
מה זה דפיסיט? ולמה נגיד כפיפת ברך במכונה לא טוב?
זה מעולה, אך זה לא מערב את הגלוטס (תחת). והמסטריגנס ללא גלוטס לדעתי לא נראה יפה.

תהיה רגוע, אם הייתה לך פריצת דיסק הדבר האחרון שהיית עושה זה לכתוב כאן. כנראה שבמקרה הטוב היית מקלל את היום שנולדת.

בטח בגלל שלא עשית דדליפט בחיים, אז יש לגוף שלך חסך מטורף, ובגלל זה אחרי פעם אחת שעשית, התפתחה בוואט אחת מלא מסת שריר בגב התחתון ובגלל השינוי החד זה נראה לך שהגב התעקם
🤣 🤯

אם היית פורץ דיסק בזה הרגע, כנראה שלא היית מסוגל ללכת ולעמוד והיית הולך לבית חולים או רופא.

• פותח/ת השרשור
בטח בגלל שלא עשית דדליפט בחיים, אז יש לגוף שלך חסך מטורף, ובגלל זה אחרי פעם אחת שעשית, התפתחה בוואט אחת מלא מסת שריר בגב התחתון ובגלל השינוי החד זה נראה לך שהגב התעקם
🤣 🤯
את האמת שכבר חצי שנה אני מתרגל דדליפט

• פותח/ת השרשור
מה המשקל שהרמת שאתה מפחד מפריצת דיסק?
60 קילו אני יודע שלך זה לא הרבה אבל אני התחלתי להתאמן על דדליפט עם קטלבל של 6 קילו יכול להיות כאב לי הגב תחתון כי זה היה אחרי סקוואטים וניסיתי לשבור מקביל ויש מצב שהיה לי butt wink כי הרגשתי קצת כאב בגב תחתון בסוף התנועה של הסקוואט

60 קילו אני יודע שלך זה לא הרבה אבל אני התחלתי להתאמן על דדליפט עם קטלבל של 6 קילו יכול להיות כאב לי הגב תחתון כי זה היה אחרי סקוואטים וניסיתי לשבור מקביל ויש מצב שהיה לי butt wink כי הרגשתי קצת כאב בגב תחתון בסוף התנועה של הסקוואט
אם תעלה סרטונים שלך, נוכל לעזור לך.

אם היית פורץ דיסק בזה הרגע, כנראה שלא היית מסוגל ללכת ולעמוד והיית הולך לבית חולים או רופא.
זה לא בהכרח נכון, יש די הרבה אנשים עם פריצות דיסק שלא יודעים על זה אפילו כי זה לא יושב להם על עצב.. אתה יכול לעבור חיים שלמים בלי לדעת שפרצת דיסק
לרוב אומנם זה כן יכאה אבל לא בהכרח

זה לא בהכרח נכון, יש די הרבה אנשים עם פריצות דיסק שלא יודעים על זה אפילו כי זה לא יושב להם על עצב.. אתה יכול לעבור חיים שלמים בלי לדעת שפרצת דיסק
לרוב אומנם זה כן יכאה אבל לא בהכרח
נכון, אבל אני מדבר על פריצת דיסק שנובעת מטראומה נקודתית. פציעות גב במקרים האלה מרגישים באופן די קיצוני לאחר האימון. גם מקרים של הרבה פחות מפריצה.

# RDL.
# סטיף לג.
# דפיסיט.
# כפיפת ברך נורדית.

חחחחח...... קראתי דיפפיסט 🤣🤣 אני לא נושם!!
זה בטוח יעשה לו פריצת דיסק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית