עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤦♂️ועוד שאלה ניסיתי לעשות עכשיו דדליפט רגיל והרגשתי כאב חד בגב תחתון וכשבדקתי במצלמה ראיתי שהגב שלי קצת התעקם יכול להיות שפרצתי דיסק?
שואל רציני הגב התעקם בקטנה אבל אמרו לי שדדליפט התרגיל הכי מסוכן ומסובך ואני דואג...(מחפש תחליף לא רק בגלל שדדליפט מסוכן ומסובך אלא בגלל שלא מעניין אותי לעבוד כוח ואני רוצה משהו שיתן לי יותר היפרתרופיה)🤦♂️
בנץ' פרס הרבה יותר מסוכן מדדליפט, לפחות בכמות האנשים שנפצעים ממנו מתוך סך האוכלוסייה שמבצעת כל אחד מהתרגילים.שואל רציני הגב התעקם בקטנה אבל אמרו לי שדדליפט התרגיל הכי מסוכן ומסובך ואני דואג...(מחפש תחליף לא רק בגלל שדדליפט מסוכן ומסובך אלא בגלל שלא מעניין אותי לעבוד כוח ואני רוצה משהו שיתן לי יותר היפרתרופיה)
מה זה דפיסיט? ולמה נגיד כפיפת ברך במכונה לא טוב?בנץ' פרס הרבה יותר מסוכן מדדליפט, לפחות בכמות האנשים שנפצעים ממנו מתוך סך האוכלוסייה שמבצעת כל אחד מהתרגילים.
עדיין, אתה תראה את אזור הבנץ' פרס בחד"כ עמוס במתאמנים וכמעט אף אחד לא מבצע דדליפט.
תרגילים טובים להאמסטרינג:
# RDL.
# סטיף לג.
# דפיסיט.
# כפיפת ברך נורדית.
גם טוב. תרגיל מבודד להאמסטרינג.מה זה דפיסיט? ולמה נגיד כפיפת ברך במכונה לא טוב?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ועוד שאלה ניסיתי לעשות עכשיו דדליפט רגיל והרגשתי כאב חד בגב תחתון וכשבדקתי במצלמה ראיתי שהגב שלי קצת התעקם יכול להיות שפרצתי דיסק?
ההבדל בין היפוטרופיה וכוח הוא לא בתרגילים, אלא בתוכנית ובחזרות.אם לא מעניין אותי כוח ואני רוצה רק היפרתרופיה איזה תרגיל הכי טוב להמסטרינג?(לא דדליפט)
דדליפט הוא התרגיל הכי פשוט ובטוח.שואל רציני הגב התעקם בקטנה אבל אמרו לי שדדליפט התרגיל הכי מסוכן ומסובך ואני דואג...
זה מעולה, אך זה לא מערב את הגלוטס (תחת). והמסטריגנס ללא גלוטס לדעתי לא נראה יפה.מה זה דפיסיט? ולמה נגיד כפיפת ברך במכונה לא טוב?
את האמת שכבר חצי שנה אני מתרגל דדליפטבטח בגלל שלא עשית דדליפט בחיים, אז יש לגוף שלך חסך מטורף, ובגלל זה אחרי פעם אחת שעשית, התפתחה בוואט אחת מלא מסת שריר בגב התחתון ובגלל השינוי החד זה נראה לך שהגב התעקם
🤣 🤯
מה המשקל שהרמת שאתה מפחד מפריצת דיסק?את האמת שכבר חצי שנה אני מתרגל דדליפט
60 קילו אני יודע שלך זה לא הרבה אבל אני התחלתי להתאמן על דדליפט עם קטלבל של 6 קילו יכול להיות כאב לי הגב תחתון כי זה היה אחרי סקוואטים וניסיתי לשבור מקביל ויש מצב שהיה לי butt wink כי הרגשתי קצת כאב בגב תחתון בסוף התנועה של הסקוואטמה המשקל שהרמת שאתה מפחד מפריצת דיסק?
אם תעלה סרטונים שלך, נוכל לעזור לך.60 קילו אני יודע שלך זה לא הרבה אבל אני התחלתי להתאמן על דדליפט עם קטלבל של 6 קילו יכול להיות כאב לי הגב תחתון כי זה היה אחרי סקוואטים וניסיתי לשבור מקביל ויש מצב שהיה לי butt wink כי הרגשתי קצת כאב בגב תחתון בסוף התנועה של הסקוואט
זה לא בהכרח נכון, יש די הרבה אנשים עם פריצות דיסק שלא יודעים על זה אפילו כי זה לא יושב להם על עצב.. אתה יכול לעבור חיים שלמים בלי לדעת שפרצת דיסקאם היית פורץ דיסק בזה הרגע, כנראה שלא היית מסוגל ללכת ולעמוד והיית הולך לבית חולים או רופא.
נכון, אבל אני מדבר על פריצת דיסק שנובעת מטראומה נקודתית. פציעות גב במקרים האלה מרגישים באופן די קיצוני לאחר האימון. גם מקרים של הרבה פחות מפריצה.זה לא בהכרח נכון, יש די הרבה אנשים עם פריצות דיסק שלא יודעים על זה אפילו כי זה לא יושב להם על עצב.. אתה יכול לעבור חיים שלמים בלי לדעת שפרצת דיסק
לרוב אומנם זה כן יכאה אבל לא בהכרח
בנץ' פרס הרבה יותר מסוכן מדדליפט, לפחות בכמות האנשים שנפצעים ממנו מתוך סך האוכלוסייה שמבצעת כל אחד מהתרגילים.
עדיין, אתה תראה את אזור הבנץ' פרס בחד"כ עמוס במתאמנים וכמעט אף אחד לא מבצע דדליפט.
תרגילים טובים להאמסטרינג:
# RDL.
# סטיף לג.
# דפיסיט.
# כפיפת ברך נורדית.
תלוי בפיסט.חחחחח...... קראתי דיפפיסט 🤣🤣 אני לא נושם!!
זה בטוח יעשה לו פריצת דיסק..