הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הליכה במסגרת עבודה

Kobiandjean

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
האם הליכה במסגרת עבודה של כ14 ק"מ ביום מספיקה?
לפי אפליקציית הטלפון זה מה שהלכתי בעבודה וכתוב ששרפתי 900 קלוריות בערך,
אני על תפריט 1500 קלוריות, בדר"כ הייתי עושה הליכות בנוסף אבל האם ההליכה בעבודה מספיקה?

בנוסף, אם לפי התפריט עלי לאכול 1500 קלוריות, ושרפתי 900 באותו יום, האם עלי להשלים את ה900 האלו או להיות על 1500 מינוס 900?

תודה לעונים

זה המון.
למעשה, אתה לא חייב לעשות אירובי כלל.
אירובי זה כלי מאוד יעיל לחיטוב, אבל הוא לא חיוני.
אם קבעת לעצמך גרעון קלורי מסוים (נניח 400) ועכשיו הוספת פעילות אירובית כלשהי, תצטרך להשלים את הקלוריות כדי להימנע מאיבוד של שריר יקר.

בכמה שעות אתה הולך 14 ק״מ?
לדעתי זה יותר מעייף מאשר באמת שורף קלוריות .

קצב הליכה איטי הוא 5 קמ״ש ושריפת הקלוריות בעצימות כזאת בהשוואה לעבודה בישיבה הוא לא גדול.

אז 14 ק״מ על יום עבודה שלם זה כמעט כלום מבחינת הקלוריות. למרות שזה לא קל לעמוד זמן רב

• פותח/ת השרשור
בכמה שעות אתה הולך 14 ק״מ?
לדעתי זה יותר מעייף מאשר באמת שורף קלוריות .

קצב הליכה איטי הוא 5 קמ״ש ושריפת הקלוריות בעצימות כזאת בהשוואה לעבודה בישיבה הוא לא גדול.

אז 14 ק״מ על יום עבודה שלם זה כמעט כלום מבחינת הקלוריות. למרות שזה לא קל לעמוד זמן רב
מה זה "לדעתי"?
הנתון המציאותי הוא שיצאו כך וכך קלוריות מפעילות מסוימת גם אם ארכה 24 שעות... לא הבנתי את התשובה הזו
זה המון.
למעשה, אתה לא חייב לעשות אירובי כלל.
אירובי זה כלי מאוד יעיל לחיטוב, אבל הוא לא חיוני.
אם קבעת לעצמך גרעון קלורי מסוים (נניח 400) ועכשיו הוספת פעילות אירובית כלשהי, תצטרך להשלים את הקלוריות כדי להימנע מאיבוד של שריר יקר.
הבנתי
אני שוקל 95, 1.80 גובה בן 32
אני לפי תפריט 1500 על מנת לאבד 0.75 ק"ג בשבוע.
אז אם אני עושה פעילות שבמהלכה אני שורף 500 זה כאילו אכלתי 1000? ואז אני יכול לאכול עוד 500?
זה חשוב כי אני כן רוצה לאכול עוד לכן שואל!

תודה
תפריט של 1500 קל' עם הליכה של 14 ק"מ כמעט כל יום זה מתכון לחיטוב כישלון (אלא אם אתה ממש יודע מה אתה עושה)
מה זה חיטוב כישלון?
זה שאתה מנהל אתר לא אומר שאני מבין כמוך בתור מנהל אתר, תוכל לפרט?

חיטוב כישלון זה אומר שיצרת גרעון גדול מידי ואתה בסיכון לאבד מסת שריר, להיות רעב רוב היום, חסר אנרגיה וסיכוי סביר שלא תצליח לשמר את התוצאה בסוף יום נתון. כמובן שיכול להיות שאתה חושב שאתה אוכל 1,500 קלוריות אבל אוכל הרבה יותר מזה (בממוצע שבועי).

הבנתי
אני שוקל 95, 1.80 גובה בן 32
אני לפי תפריט 1500 על מנת לאבד 0.75 ק"ג בשבוע.
אז אם אני עושה פעילות שבמהלכה אני שורף 500 זה כאילו אכלתי 1000? ואז אני יכול לאכול עוד 500?
זה חשוב כי אני כן רוצה לאכול עוד לכן שואל!
אם אתה יורד 750 גרם בשבוע בכוונה תחילה אחרי התחשבות בכל הפרמטרים ואתה עושה פעילות כלשהי ששורפת (לדוגמה) 500 קלוריות ואתה על 1,500 קלוריות ביום, אז תכניס באותו יום 2,000 קלוריות

למה שלא תאכל את ה1500 קלוריות האלו(שלדעתי זה קצת בהתחשב לנתונים שלך) ותבדוק את קצב הירידה שלך? חיטוב איכותי צריך להיות בין 0.5 - 1 אחוז בשבוע. יורד יותר? ברכותיי אתה יכול להוסיף קלוריות לחיטוב. אפשר רק לשער כמה קלוריות אתה שורף. צריך לעקוב ולראות איך זה משפיע עליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית