ייעוץ לעבור בבנץ ממוט למשקולות.

ReinHard

משתמש מתחיל
170
3
נק' מוניטין:
-97
170
3
בכל מקרה, אחרי שסיפרתי לכם על הבנץ העקום שלי, התחילו לי פציעות בגללו. כאבים חזקים במפרקים, וגם תחושה של "כאבי עומס" על המפרק ביד החלשה. ראיתי שזה לא קורה לי במשקולות, ורציתי לדעת אם זה בסדר לעבור למשקולות, מהסיבה שאני נפצע עם מוט. אני יכול לעלות כל פעם קילו כל משקולת, אפשרי?

מה הכוונה סוגר מיפרקים, יש טכניקה בלחיצת חזה?
את האמת לפי דעתי לעשות בנץ' פרס מושלם הרבה יותר קשה מסקוואט או דדליפט מושלם, חח מדבר זה עם הסקוואט העקום:victory:.
למרות שהטכניקה בבנץ' נראת כל כך פשוטה הייתי אומר שהיא ממש לא קלה, ואני בספק אם הרבה אנשים מצליחים לעבוד בטכניקה מושלמת בבנץ'.
לדוגמא כשאני עובד במשקלי שיא בבנץ', ממש קשה לשלוט על המוט, הרבה חזרות נדפקות כי אני לא מצליח להוריד את המוט לאן שתיכננתי.
בכל מקרה זאת רק דעתי.

את האמת לפי דעתי לעשות בנץ' פרס מושלם הרבה יותר קשה מסקוואט או דדליפט מושלם, חח מדבר זה עם הסקוואט העקום:victory:.
למרות שהטכניקה בבנץ' נראת כל כך פשוטה הייתי אומר שהיא ממש לא קלה, ואני בספק אם הרבה אנשים מצליחים לעבוד בטכניקה מושלמת בבנץ'.
לדוגמא כשאני עובד במשקלי שיא בבנץ', ממש קשה לשלוט על המוט, הרבה חזרות נדפקות כי אני לא מצליח להוריד את המוט לאן שתיכננתי.
בכל מקרה זאת רק דעתי.
מסכים איתך. לא יודע אם יותר מסקוואט ופרס, אבל בהחלט לא נופל מזה. ולפותח האשכול, תראה את הDVD של ריפ וסרטים של טייט. אין יותר טוב מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית