הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חמודות עדינות

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך
@ליאמוש
נשואים אין שלי שלך
יש הכל שלה
ואתה מידי פעם מקבל דמי כיס
חחחחחחחח
אני בגישה של - בא לי את הנעליים האלה? אני אעבוד אקסטרה ואדאג שזה לא יפגע בהוצאות של הבית. אבל כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, יש לך פזם שלי אין...

כן הוא מאוד מסופק.. כמו רוב הגברים הנשואים שעושים ביד במקלחת... 🤣
לרוב ננשואים עדין עומד? כי אני שומע ים תלונות מסביבי ומי חברים וכו ועוד הם תא עברו את גיל 35 ים של אימפוטנטים עובר בי המחשבה

לרוב ננשואים עדין עומד? כי אני שומע ים תלונות מסביבי ומי חברים וכו ועוד הם תא עברו את גיל 35 ים של אימפוטנטים עובר בי המחשבה

כמו שאני תמיד אומר.. אין דבר כזה אימפוטנציה...
במידה והוא לא עומד כנראה שהיא ממש מכוערת...

כמו שאני תמיד אומר.. אין דבר כזה אימפוטנציה...
במידה והוא לא עומד כנראה שהיא ממש מכוערת...
גם אבא שלי אומר את זה בתכלס היה לי פעם אחת נפילה ב אחת מי הPct אבל מאז טפו טפו הכל בסדר למרות שהיה שימוש בנור 19
וכן חייב לצין שגם בסייקל עם אפול על מישהו שלא תעשנ לי את זה בהחלט לא ילך לי לא מתרגש מזה להפך מודה לעצמי.

חחחחחחחח
אני בגישה של - בא לי את הנעליים האלה? אני אעבוד אקסטרה ואדאג שזה לא יפגע בהוצאות של הבית. אבל כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, יש לך פזם שלי אין...
ככה כל בחורה אומרת.. עד ש..

ככה כל בחורה אומרת.. עד ש..
עד ש....? אני זו אני. ואלו העקרונות שלי,אני לא ארוץ לכיכר המדינה כשאני יודעת שמחר יש לי קניות בסופר:s49:
אני אעשה את זה אחרי שאוודא שהכל בסדר
יאוו ואווו רק עכשיו קלטתי תמשפט
״ואדאג שזה לא יפגע בהוצאות של הבית.״

אני אשכתב את המשפט
״אני לא אדאג להוצאות הבית,ויעשה מה שבא לי״
חחחחחחח קפצתי למים העמוקים ואני משכירה דירה. כמו שאומרים,מתאמנת לעתיד:🤦‍♂️:

עד ש....? אני זו אני. ואלו העקרונות שלי,אני לא ארוץ לכיכר המדינה כשאני יודעת שמחר יש לי קניות בסופר:s49:
אני אעשה את זה אחרי שאוודא שהכל בסדר

חחחחחחח קפצתי למים העמוקים ואני משכירה דירה. כמו שאומרים,מתאמנת לעתיד:🤦‍♂️:
לא הבנתי מה יש בכיכר המדינה, בטח זה ככה אנשים מהמרכז אומרים 'לעשות שופינג'

מפה לשם, קנית אותי במשכירה דירה ומתאמנת ✌️

בואו ננסה לא להכליל, אשתי לשעבר הייתה בזבזנית גדולה שתואמת לסטיגמה, החברה הנוכחית חסכנית בטירוף לא סובלת שופינג ובקושי מוציאה כסף וגורמת לי להראות בזבזן לידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית