עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחח
מקווה שהם מספקים אותך
לרוב ננשואים עדין עומד? כי אני שומע ים תלונות מסביבי ומי חברים וכו ועוד הם תא עברו את גיל 35 ים של אימפוטנטים עובר בי המחשבהכן הוא מאוד מסופק.. כמו רוב הגברים הנשואים שעושים ביד במקלחת... 🤣
לרוב ננשואים עדין עומד? כי אני שומע ים תלונות מסביבי ומי חברים וכו ועוד הם תא עברו את גיל 35 ים של אימפוטנטים עובר בי המחשבה
גם אבא שלי אומר את זה בתכלס היה לי פעם אחת נפילה ב אחת מי הPct אבל מאז טפו טפו הכל בסדר למרות שהיה שימוש בנור 19כמו שאני תמיד אומר.. אין דבר כזה אימפוטנציה...
במידה והוא לא עומד כנראה שהיא ממש מכוערת...
כן הא בעיה לגמרי הנושא הזהחברים חברים
אתם רוצים שאתן את כל התורה כאן...
נשואים עם הזמן הופכים לשותפים לדירה ולילדים.
🏳️🏳️ זהו האישה ברחה מהפוסטחברים חברים
אתם רוצים שאתן את כל התורה כאן...
נשואים עם הזמן הופכים לשותפים לדירה ולילדים.
ככה כל בחורה אומרת.. עד ש..חחחחחחחח
אני בגישה של - בא לי את הנעליים האלה? אני אעבוד אקסטרה ואדאג שזה לא יפגע בהוצאות של הבית. אבל כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, יש לך פזם שלי אין...
ככה כל בחורה אומרת.. עד ש..
עד ש....? אני זו אני. ואלו העקרונות שלי,אני לא ארוץ לכיכר המדינה כשאני יודעת שמחר יש לי קניות בסופר:s49:ככה כל בחורה אומרת.. עד ש..
חחחחחחח קפצתי למים העמוקים ואני משכירה דירה. כמו שאומרים,מתאמנת לעתיד:🤦♂️:יאוו ואווו רק עכשיו קלטתי תמשפט
״ואדאג שזה לא יפגע בהוצאות של הבית.״
אני אשכתב את המשפט
״אני לא אדאג להוצאות הבית,ויעשה מה שבא לי״
לא הבנתי מה יש בכיכר המדינה, בטח זה ככה אנשים מהמרכז אומרים 'לעשות שופינג'עד ש....? אני זו אני. ואלו העקרונות שלי,אני לא ארוץ לכיכר המדינה כשאני יודעת שמחר יש לי קניות בסופר:s49:
אני אעשה את זה אחרי שאוודא שהכל בסדר
חחחחחחח קפצתי למים העמוקים ואני משכירה דירה. כמו שאומרים,מתאמנת לעתיד:🤦♂️:
יש משפט שאומר
״הנשוי הוא שבוי״