סרטון טכניקה סקוואט ודדליפט

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
סוף סוף התחלתי starting strength כמו שצריך, ורציתי לבדוק איך הטכניקה שלי. (טכניקה של Press אני אצלם פעם הבאה)

סקוואט - סט שני (את הראשון לא צילמתי)

סקוואט - סט שלישי

דדליפט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט ניראה בסדר, אבל תנסה להתיישב יותר אחורה ולהזיז פחות את הבירכיים (תקפיד שהמוט יהיה מעל חצי כף הרגל)
לא רואים כ"כ, אבל ניראה שאתה לא תופס נכון את המוט ופרק כף היד של קצת נישבר לאחור (?)

דדליפט יפה.
תשתדל שהתחת לא ירד לפני העלייה.

ותחליף נעליים

נערך לאחרונה:
אתה לא מוציא חזה בדדליפט+ רק לראות את הצוואר שלך עושה לי לי כואב+התחת גבוה מידי בהתחלה.
תראה את הDVD של ריפ. בטוח שיחזק לך כמה נקודות.
וכן, תחליף נעליים.
ותצלם את כל התנועה בדדליפט. לא רואים חצי

הסקוואט נראה בסדר חוץ מזה שאתה גולש קצת קדימה בסט השלישי, במשקלים גבוהים זה יהיה יותר מורגש. תוציא ברכיים ושב אחורה, זה יסתדר.
בקשר לדדליפט, קצת קשה לראות אבל נדמה לי שאתה מושך אותו רחוק מהגוף. הוא אמור לעלות בקו ישר

• פותח/ת השרשור
הסקוואט ניראה בסדר, אבל תנסה להתיישב יותר אחורה ולהזיז פחות את הבירכיים (תקפיד שהמוט יהיה מעל חצי כף הרגל)
לא רואים כ"כ, אבל ניראה שאתה לא תופס נכון את המוט ופרק כף היד של קצת נישבר לאחור (?)

דדליפט יפה.
תשתדל שהתחת לא ירד לפני העלייה.

ותחליף נעליים
אני אשים לב,
ובקשר לפרק כף היד, הוא אמור להיות ישר עם כל היד? כי באמת קצת "שברתי" אותו כי ככה ראיתי שהם עשו בDVD

אתה לא מוציא חזה בדדליפט+ רק לראות את הצוואר שלך עושה לי לי כואב+התחת גבוה מידי בהתחלה.
תראה את הDVD של ריפ. בטוח שיחזק לך כמה נקודות.
וכן, תחליף נעליים.
ותצלם את כל התנועה בדדליפט. לא רואים חצי

אני אנסה להוציא יותר את החזה, אבל לא הבנתי מה עם הצוואר - להוריד אותו? כי זה מרגיש כאילו זה עוזר להוציא את החזה.
אני אצלם מזווית יותר טובה פעם הבאה.

הסקוואט נראה בסדר חוץ מזה שאתה גולש קצת קדימה בסט השלישי, במשקלים גבוהים זה יהיה יותר מורגש. תוציא ברכיים ושב אחורה, זה יסתדר.
בקשר לדדליפט, קצת קשה לראות אבל נדמה לי שאתה מושך אותו רחוק מהגוף. הוא אמור לעלות בקו ישר
כשאני מנסה להוציא את הרכיים אני מרגיש כאילו אני מעביר את המשקל לצד החיצוני של הרגליים, אני אנסה לעבוד על זה עוד.
ואני אצלם את הדדליפט שוב.

וגם בדדליפט נראה שעצמות האגן מצביעות למטה..
לא הבנתי ממש :\

ובקשר לנעליים, עד כמה זה קריטי? כי אני רוצה לראות שאני באמת מצליח להתמיד עם הSS.

אני אשים לב,
ובקשר לפרק כף היד, הוא אמור להיות ישר עם כל היד? כי באמת קצת "שברתי" אותו כי ככה ראיתי שהם עשו בDVD
אתה צודק, ב-DVD הם באמת לא מקפידים על זה בכלל, אבל זה פחות האחיזה.
ריפטו מסביר שם יותר על היפ דרייב והירידה . אחרי זה כבר אפשר לתקן את זה בלי בעיה.
הנה תמונה טובה מהספר:

49605434.jpg

אגודלים מעל המוט גם כן

• פותח/ת השרשור
אתה צודק, ב-DVD הם באמת לא מקפידים על זה בכלל, אבל זה פחות האחיזה.
ריפטו מסביר שם יותר על היפ דרייב והירידה . אחרי זה כבר אפשר לתקן את זה בלי בעיה.
הנה תמונה טובה מהספר:

אגודלים מעל המוט גם כן
תודה, אני אקפיד על זה פעם הבאה

ד"א, אם אתה מסתכל ב-DVD בחלק של הסקוואט, יש שם את הבחור עם החולצה האדומה והמשקפיים- הוא תופס נכון

לגבי מה שהעירו לך על הדדליפט הכוונה היא שהגב שלך לא בפשיטה מלאה(הגב עגול) אתה צריך להוציא יותר חזה ולהוציא יותר אגן.

---------- התגובה התווספה ב 15:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:06 ----------

בכלל הייתי ממליץ לך לפתוח טיפה את הרגליים החוצה.

אני אשים לב,

אני אנסה להוציא יותר את החזה, אבל לא הבנתי מה עם הצוואר - להוריד אותו? כי זה מרגיש כאילו זה עוזר להוציא את החזה.
אני אצלם מזווית יותר טובה פעם הבאה.

כשאני מנסה להוציא את הרכיים אני מרגיש כאילו אני מעביר את המשקל לצד החיצוני של הרגליים, אני אנסה לעבוד על זה עוד.
ואני אצלם את הדדליפט שוב.

לא הבנתי ממש :\

ובקשר לנעליים, עד כמה זה קריטי? כי אני רוצה לראות שאני באמת מצליח להתמיד עם הSS.
עמוד השדרה נמשך עד עצם הזנב.
המטרה בדדליפט היא שכל הגב יהיה "מוקשת",( אני יודע שבתחרויות לפעמים לא נועלים גב תחתון או גב עליון בכוונה בשביל להרים יותר משקל, אבל הבחור פה כנראה שואף לטכניקה טובה).
אז לפי הסרטון נראה שעמוד השדרה לא מוקשת בחלק התחתון שלו איפה שהאגן, ולכן עצמות האגן "מצביעות" למטה . המטרה היא ש"יצביעו" ישר עם נטייה קטנה למעלה.

בקשר לנעליים. זה קצת בעיה/לא מועיל/קשה/לא נוח לעשות סקוואט כבד עם נעלי ספורט ונעליים רכות שכאלו.
אתה לא צריך לקנות נעליים, אתה יכול לעשות יחף/אולסטר/כל נעל קשה אחרת

• פותח/ת השרשור
פעם כמעט קניתי אולסטאר בשביל זה.

במידה ואני אקנה, זה משנה אם גבוהות או נמוכות? כי נראה לי שהגבוהות קצת יגבילו את התנועה אבל אין לי מושג ממש. וגם הם דיי מכוערות חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית