הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ארוכה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
השינוי שלי שכלל ירידה לתת משקל
יציאה ממצב של סקיני פאט וכרגע מסה כבר מעל שנה...
התחלתי ממשקל של 71, ירדתי ל41 וכרגע 49
אמצע התהליך, שוקלת פה 60*
8D18D1F1-841B-46EA-A384-DDCFC8FB7598.jpeg

27.8.2018
היום, שוקלת 49*
3F7D6329-ABE9-4A12-BC43-223DC4820EE8.jpeg

27.1.2020
והדרך עוד ארוכה......

השינוי שלי שכלל ירידה לתת משקל
יציאה ממצב של סקיני פאט וכרגע מסה כבר מעל שנה...
התחלתי ממשקל של 71, ירדתי ל41 וכרגע 49
אמצע התהליך, שוקלת פה 60*
צפה בקובץ המצורף 52933
27.8.2018
היום, שוקלת 49*
צפה בקובץ המצורף 52935
27.1.2020
והדרך עוד ארוכה......
נראת מדהים!
בא לך לספר איך עבר התהליך מבחינה של הרגשה כללית וכ'ו

• פותח/ת השרשור
נראת מדהים!
בא לך לספר איך עבר התהליך מבחינה של הרגשה כללית וכ'ו
האמת שהכל מעורבב,
התחלתי בלי שום ידע וניסיון. בניתי תפריט של איזה 700 קלוריות(כשאני קוראת אותו עכשיו,הוא כנראה הרבה הרבה פחות) עם הכוח רצון שלי התמדתי בו שלושה חודשים. ירדתי 17 קילו, אחכ כבר ירדתי באופן מתון יותר. *לא עשיתי ספורט ולא שמרתי על חלבון,מי ידע את זה אז?* ההרגשה הכללית הייתה נוראית,לא היה לי כוח לזוז,לקום. כל השמחת חיים נאבדה לי. הגעתי לכמעט תת משקל וניראתי חולנית, כאב לי ללכת... ואז התחילה המחשבה של אני ניראת הרבה יותר גרוע ממה שהתחלתי. והייתי בטוחה שאם אני אוכל יותר אני אשמין ונתקעתי כל החיים ככה. עד שגיליתי את הפורום. שניפץ לי כל מיתוס אפשרי (פחדתי מלחם,ופחדתי לאכול אחרי שש בערב,סיפור אמיתי)
ואז התחלתי לחשוב על ריברס דיאט, לקחתי לי שנים להשלים עם זה שכנראה אראה עליה במשקל. שכנראה אשמין. אבל אני אראה טוב יותר וזה תהליך שאני חייבת לעצמי, וזה לא שאני מרוצה עכשיו. אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהתחלתי.
שינוי מטורף!!
לדעתי את יכולה לעלות ל55 בכיף
זה התיכנון! ואז לחטב שוב:)

• פותח/ת השרשור
למה לחטב?
כל הכבוד על השינוי
אני קצת סקיני פאט, גם אם לא רואים בתמונה.(בגלל הירידה המהירה במשקל,וגם אין לי מספיק מסה) אני מניחה שמשחקים של מסה וחיטוב יעזרו בעיניין הזה.

אני קצת סקיני פאט, גם אם לא רואים בתמונה.(בגלל הירידה המהירה במשקל,וגם אין לי מספיק מסה) אני מניחה שמשחקים של מסה וחיטוב יעזרו בעיניין הזה.

אם תשמרי על קצב העלייה האיטי במשקל תוך כדי האימונים, לא תצטרכי לחטב (גם לא נראה שיהיה כ"כ מה)
ועם הזמן רק תמשיכי להיראות יותר ויותר טוב, לפחות עד הלידה חח

• פותח/ת השרשור
אלופה!

אני מניח שיש לך טייצים ב 5 מידות שונות בארון 😄
את הגדולים זרקתי בתקווה שלעולם לא אגיע לשם שוב. וכך יהיה:37mv:
אז הרוב שלי הוא אקסטרה סמול וסמול, מקווה שלא אצטרך גם מדיום, מה ביזבזתי מלא כסף...יש לי יותר טייצים מבגדים רגילים:Confused:
אם תשמרי על קצב העלייה האיטי במשקל תוך כדי האימונים, לא תצטרכי לחטב (גם לא נראה שיהיה כ"כ מה)
ועם הזמן רק תמשיכי להיראות יותר ויותר טוב, לפחות עד הלידה חח
אני די בטוחה שאצטרך לחטב. הלוואי שלא. בנתיים משתדלת לעלות מסה נקייה ככל האפשר. לפעמים יש לי מעידות ואני אוכלת פעם בשבוע בחוץ ומשתגעת וכנראה שזה שם אותי בפלוס גדול מידי אבל למי אכפת, אני נהנית....וזה גורם לי להתמיד, מקסימום עוד שבוע חיטוב:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
״אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.״🤦‍♂️

השראה!
לרדת במשקל זה קל...לשנות הרגלים ישנים במיוחדת לטורפת אוכל שכמותי.... תודה רבה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית