עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צודק אבל נטו עניין התיסוף נשמע לי הזוימה אכפת לכם איך היא מפזרת את הקלוריות שלה?
חלבון,עובדתית ומחקרית,יותר משביע וצורך יותר אנרגיה לעיכול לכן מעלה במקצת את ההוצאה האנרגטית.
היא יכולה לצרוך גם פי 6 גרם למ.ג, אף אחד עד עכשיו לא הוכיח שזה יכול לגרום לכל סוג של נזק
תיסוף של מה? רשמתי לך שאני צורכת הכל מאוכל. ולפעמים שותה שייק חלבון לא כי אני צריכה השלמת חלבון, כי אם אני כבר רוצה להתחיל לשתות שייק למה לא להרוויח מזה אקסטרה חלבון? כנל לשיבולת שועל. פחות מעדיפה ארוחות שהן ללא חלבון כי הם לא משביעות אותי.אתה צודק אבל נטו עניין התיסוף נשמע לי הזוי
הולך להיות השק הבא שלי.
טעמתי דוגמית והרגשתי שאני שותה אייס קפה מהמכונות ברד:crazy:
הזמנתי אותו יחד עם הוניל, אני אעדכן אותך אם הוא סביל לאורך זמן, נפלתי איתם הרבה עם סמפלים, ואז הזמנתי שק ששנאתי אחרי 3-4 פעמים
הבעיה ב לא טעם שאם אתה לא שם אותו בשייק וסתם רוצה לערבב עם חלב ולהוסיף כפית קפה או שוקולית, הוא מקציף בצורה נוראיתזו הבעיה הכי גדולה ומה שניסיתי להסביר למי ששאל את השאלה. במוקדם או במאוחר כל טעם ימאס, גם הכי טעים. אם מוסיפים קצת פירות (בננה תמר, תות, גויאבה מנגו וכו- לפי העונה) לשייק אתה יכול תמיד לגוון, יחד עם אבקת חלבון בלי טעם
אני קניתי שק של השוקולד ולא אהבתי אותומישהו ניסה את אבקת החלבון של אופטימום ויש לו המלצה על טעם? הקומבט יצא לי מכל החורים
רק אופטימום אהבתי אני יכול לשתות בהנאה עובר חלק בגרון
מייפרוטאין וקומבט פשוט גרועים ומרגישים טעם לוואי חזק של הממתיקים
יש לי פח של קומבט שוקו וmp קרמל מלוח שנתקעתי איתן
איזה טעםלא סתם אבקות זולות,אולי החלבון אותו דבר אבל כנראה בא על חשבון הטעם.
אם בא לך לנסות דיימטייז יש לי קופסא סגורה בניילון....2.3 קילו ב150 שקל.(לא נלקח סקופ אפילו סגור באריזה)המחיר הכי זול שיש.
הרבה יותר זול מחול.
אני מראשלצ...