הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טעמי לוואי בלתי נסבלים באבקות חלבון של MP

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
מה אכפת לכם איך היא מפזרת את הקלוריות שלה?
חלבון,עובדתית ומחקרית,יותר משביע וצורך יותר אנרגיה לעיכול לכן מעלה במקצת את ההוצאה האנרגטית.
היא יכולה לצרוך גם פי 6 גרם למ.ג, אף אחד עד עכשיו לא הוכיח שזה יכול לגרום לכל סוג של נזק

מה אכפת לכם איך היא מפזרת את הקלוריות שלה?
חלבון,עובדתית ומחקרית,יותר משביע וצורך יותר אנרגיה לעיכול לכן מעלה במקצת את ההוצאה האנרגטית.
היא יכולה לצרוך גם פי 6 גרם למ.ג, אף אחד עד עכשיו לא הוכיח שזה יכול לגרום לכל סוג של נזק
אתה צודק אבל נטו עניין התיסוף נשמע לי הזוי

מה כל כך הזוי לכם? יותר הגיוני לצרוך במקום כל זה פחמימה?
היא נהנית לאכול הרבה חלבון וזה רק יכול לעזור לה בבניית/שימור מסת שריר.
הלוואי על כולנו לאכול 3-4 גרם חלבון לק''ג משקל גוף.

אתה צודק אבל נטו עניין התיסוף נשמע לי הזוי
תיסוף של מה? רשמתי לך שאני צורכת הכל מאוכל. ולפעמים שותה שייק חלבון לא כי אני צריכה השלמת חלבון, כי אם אני כבר רוצה להתחיל לשתות שייק למה לא להרוויח מזה אקסטרה חלבון? כנל לשיבולת שועל. פחות מעדיפה ארוחות שהן ללא חלבון כי הם לא משביעות אותי.

• פותח/ת השרשור
הולך להיות השק הבא שלי.
טעמתי דוגמית והרגשתי שאני שותה אייס קפה מהמכונות ברד:crazy:

הזמנתי אותו יחד עם הוניל, אני אעדכן אותך אם הוא סביל לאורך זמן, נפלתי איתם הרבה עם סמפלים, ואז הזמנתי שק ששנאתי אחרי 3-4 פעמים

הזמנתי אותו יחד עם הוניל, אני אעדכן אותך אם הוא סביל לאורך זמן, נפלתי איתם הרבה עם סמפלים, ואז הזמנתי שק ששנאתי אחרי 3-4 פעמים

זו הבעיה הכי גדולה ומה שניסיתי להסביר למי ששאל את השאלה. במוקדם או במאוחר כל טעם ימאס, גם הכי טעים. אם מוסיפים קצת פירות (בננה תמר, תות, גויאבה מנגו וכו- לפי העונה) לשייק אתה יכול תמיד לגוון, יחד עם אבקת חלבון בלי טעם

מישהו ניסה את אבקת החלבון של אופטימום ויש לו המלצה על טעם? הקומבט יצא לי מכל החורים

זו הבעיה הכי גדולה ומה שניסיתי להסביר למי ששאל את השאלה. במוקדם או במאוחר כל טעם ימאס, גם הכי טעים. אם מוסיפים קצת פירות (בננה תמר, תות, גויאבה מנגו וכו- לפי העונה) לשייק אתה יכול תמיד לגוון, יחד עם אבקת חלבון בלי טעם
הבעיה ב לא טעם שאם אתה לא שם אותו בשייק וסתם רוצה לערבב עם חלב ולהוסיף כפית קפה או שוקולית, הוא מקציף בצורה נוראית

• פותח/ת השרשור
מתחיל לחשוב על לחזור לקנות מסופר אפקט 🤦‍♂️

רק אופטימום אהבתי אני יכול לשתות בהנאה עובר חלק בגרון
מייפרוטאין וקומבט פשוט גרועים ומרגישים טעם לוואי חזק של הממתיקים

יש לי פח של קומבט שוקו וmp קרמל מלוח שנתקעתי איתן

• פותח/ת השרשור
רק אופטימום אהבתי אני יכול לשתות בהנאה עובר חלק בגרון
מייפרוטאין וקומבט פשוט גרועים ומרגישים טעם לוואי חזק של הממתיקים

יש לי פח של קומבט שוקו וmp קרמל מלוח שנתקעתי איתן

אני אקנה ממך את הכרמל אם אתה במרכז

לא סתם אבקות זולות,אולי החלבון אותו דבר אבל כנראה בא על חשבון הטעם.

אם בא לך לנסות דיימטייז יש לי קופסא סגורה בניילון....2.3 קילו ב150 שקל.(לא נלקח סקופ אפילו סגור באריזה)המחיר הכי זול שיש.
הרבה יותר זול מחול.
אני מראשלצ...

לא סתם אבקות זולות,אולי החלבון אותו דבר אבל כנראה בא על חשבון הטעם.

אם בא לך לנסות דיימטייז יש לי קופסא סגורה בניילון....2.3 קילו ב150 שקל.(לא נלקח סקופ אפילו סגור באריזה)המחיר הכי זול שיש.
הרבה יותר זול מחול.
אני מראשלצ...
איזה טעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית