הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת מקור אנרגיה

בארי עומר

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן,
אני במסה נמצא על 400 פחמימה ליום מתוך 3000 קלוריות. מעבר לזה שזה עושה אותי מאוד נוזלי קשה לי להכניס כזאת כמות וזה דורש הרבה השקעה. אפשרי להוריד פחמימה ולהעלות שומן במקום שבסוף יצאו אותם ערכים קלורים? אני כרגע על 90 שומן, אז להעלות ל155 ולהוריד פחמימה ל250? זה יכול לפגוע איכשהו? הרבה יותר קל לי עם השומן.

אפשר, תקפיד שרוב השומן שלך יגיע ממקורות לא רווים (אפשר לשלב שומן רווי, אבל אל תבבסס עליו). יש כמה מחקרים (לא איכותיים כל כך, אבל זה מה יש) שמראים שקל יותר לעלות בשומן במאזן חיובי משומן רווי מאשר בלתי רווי ויתכן גם השפעה בריאותית לאורך זמן.

אם קשה לך להכניס פחמימה בכמות כזו (שהיא לא כזו גבוהה) אז תהפוך את האוכל שלך ליותר דחוס. תאכל טורטיות, לחמניות, באגטים, לאפות ולא לחם או פריכיות. במקום אורז תאכל פסטה. וכן הלאה. אתה יכול לחסוך 50-70% מנפח המזון ולקבל את אותן הקלוריות.

אפשר, תקפיד שרוב השומן שלך יגיע ממקורות לא רווים (אפשר לשלב שומן רווי, אבל אל תבבסס עליו). יש כמה מחקרים (לא איכותיים כל כך, אבל זה מה יש) שמראים שקל יותר לעלות בשומן במאזן חיובי משומן רווי מאשר בלתי רווי ויתכן גם השפעה בריאותית לאורך זמן.

אם קשה לך להכניס פחמימה בכמות כזו (שהיא לא כזו גבוהה) אז תהפוך את האוכל שלך ליותר דחוס. תאכל טורטיות, לחמניות, באגטים, לאפות ולא לחם או פריכיות. במקום אורז תאכל פסטה. וכן הלאה. אתה יכול לחסוך 50-70% מנפח המזון ולקבל את אותן הקלוריות.
הורדת הפחמימה תשפיע על בניית השריר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית