עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החשש העיקרי זה רסיסים קטנים שאני אוכל בלי לשים לבאני אולי לא מהמחמירים, אבל אפשר להשתמש עד שמקסימום תיתקל בחתיכת פלסטיק, גם כמה עמוק זה יכול כבר להיות.
אלא אם כן הכף התפרקה לחתיכות מאוד קטנות, אז את כל השכבה העליונה אפשר לזרוק
במסעדות בחוץ גם לא מחליפים את השמן שבוע שלם. גם תתחיל לאמץ את זה? לפעמים אני תוהה מאיפה אתה מביא את השאלות ההזויות האלה. ברור שלזרוק. לא הייתי לוקחת סיכון לאכול חתיכות פלסטיק. גם אם זה יצא וגם אם לא.החשש העיקרי זה רסיסים קטנים שאני אוכל בלי לשים לב
את החתיכות הגדולות הוצאתי
טוב אני אוכל מהסיבה הפשוטה שאני בטוח שגם שאני אוכל במסעדות/בחוץ נכנסים בטוח דברים מידי פעם ופעם לאוכל
זה שעכשיו ראיתי את זה, זה ההבדל
טוב אני אזרוק את השאר, בנתיים אכלתי.במסעדות בחוץ גם לא מחליפים את השמן שבוע שלם. גם תתחיל לאמץ את זה? לפעמים אני תוהה מאיפה אתה מביא את השאלות ההזויות האלה. ברור שלזרוק. לא הייתי לוקחת סיכון לאכול חתיכות פלסטיק. גם אם זה יצא וגם אם לא.
@Ben2648 אתה אומר לי לאכול ואז מביא לה לייק תתבייש לך גיס חמישי
זה נכתב בהומור תרגע, בסך הכל צחקתי על זה שאתה אומר לי לעשות משהו מסויים ואז מביא לייק לאופציה השנייה המנוגדת לשלך.מה הקשר? 🤦♂️ אפשר לאהוב תגובה, זה לא סותר.
לגמרי ילדותי איך שאתה רואה את זה, תחסוך ממני את ההטפות המצחיקות שלך.
כפי שכתבתי וזה לא השתנה: אלא אם כן הכף התפרקה לחתיכות מאוד קטנות, אז את כל השכבה העליונה אפשר לזרוק.
זה נכתב בהומור תרגע
בסך הכל צחקתי על זה שאתה אומר לי לעשות משהו מסויים ואז מביא לייק לאופציה השנייה המנוגדת לשלך.
יומנגס, בלי לחשוב פעמיים, בלי קשר לכפית פלסטיקזה היה או לאכול עכשיו את זה או יומנגס שבטוח פחות טוב