הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשברה לי כף מפלסטיק בתוך קופסא של חמאת בוטנים, לזרוק הכל או לאכול?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
סיכוי סביר מאוד שיש בתוך חמאת הבוטנים שברירי פלסטיק,

האם זה קריטי וכדאי לזרוק הכל או שאפשר לאכול והגוף פשוט יוציא את זה החוצה?

אני אולי לא מהמחמירים, אבל אפשר להשתמש עד שמקסימום תיתקל בחתיכת פלסטיק, גם כמה עמוק זה יכול כבר להיות.
אלא אם כן הכף התפרקה לחתיכות מאוד קטנות, אז את כל השכבה העליונה אפשר לזרוק

• פותח/ת השרשור
אני אולי לא מהמחמירים, אבל אפשר להשתמש עד שמקסימום תיתקל בחתיכת פלסטיק, גם כמה עמוק זה יכול כבר להיות.
אלא אם כן הכף התפרקה לחתיכות מאוד קטנות, אז את כל השכבה העליונה אפשר לזרוק
החשש העיקרי זה רסיסים קטנים שאני אוכל בלי לשים לב

את החתיכות הגדולות הוצאתי

טוב אני אוכל מהסיבה הפשוטה שאני בטוח שגם שאני אוכל במסעדות/בחוץ נכנסים בטוח דברים מידי פעם ופעם לאוכל

זה שעכשיו ראיתי את זה, זה ההבדל

החשש העיקרי זה רסיסים קטנים שאני אוכל בלי לשים לב

את החתיכות הגדולות הוצאתי

טוב אני אוכל מהסיבה הפשוטה שאני בטוח שגם שאני אוכל במסעדות/בחוץ נכנסים בטוח דברים מידי פעם ופעם לאוכל

זה שעכשיו ראיתי את זה, זה ההבדל
במסעדות בחוץ גם לא מחליפים את השמן שבוע שלם. גם תתחיל לאמץ את זה? לפעמים אני תוהה מאיפה אתה מביא את השאלות ההזויות האלה. ברור שלזרוק. לא הייתי לוקחת סיכון לאכול חתיכות פלסטיק. גם אם זה יצא וגם אם לא.

• פותח/ת השרשור
@Ben2648 אתה אומר לי לאכול ואז מביא לה לייק תתבייש לך גיס חמישי
במסעדות בחוץ גם לא מחליפים את השמן שבוע שלם. גם תתחיל לאמץ את זה? לפעמים אני תוהה מאיפה אתה מביא את השאלות ההזויות האלה. ברור שלזרוק. לא הייתי לוקחת סיכון לאכול חתיכות פלסטיק. גם אם זה יצא וגם אם לא.
טוב אני אזרוק את השאר, בנתיים אכלתי.

זה היה או לאכול עכשיו את זה או יומנגס שבטוח פחות טוב

@Ben2648 אתה אומר לי לאכול ואז מביא לה לייק תתבייש לך גיס חמישי

מה הקשר? 🤦‍♂️ אפשר לאהוב תגובה, זה לא סותר.
לגמרי ילדותי איך שאתה רואה את זה, תחסוך ממני את ההטפות המצחיקות שלך.
כפי שכתבתי וזה לא השתנה: אלא אם כן הכף התפרקה לחתיכות מאוד קטנות, אז את כל השכבה העליונה אפשר לזרוק.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר? 🤦‍♂️ אפשר לאהוב תגובה, זה לא סותר.
לגמרי ילדותי איך שאתה רואה את זה, תחסוך ממני את ההטפות המצחיקות שלך.
כפי שכתבתי וזה לא השתנה: אלא אם כן הכף התפרקה לחתיכות מאוד קטנות, אז את כל השכבה העליונה אפשר לזרוק.
זה נכתב בהומור תרגע, בסך הכל צחקתי על זה שאתה אומר לי לעשות משהו מסויים ואז מביא לייק לאופציה השנייה המנוגדת לשלך.

והכף לא התפרקה לחתיכות קטנות היא התפרקה בסך הכל ל2 חתיכות אבל קרוב לוודאי שחוץ מ2 החתיכות האלה יש עוד שברים/רסיסים שכן שום דבר לא מתפרק באופן מושלם בשבר, במיוחד פלסטיק.

לא יודע מה עוזר לזרוק את השכבה העליונה כי זה נשבר כשזה בתוך החמאת בוטנים, אני בכלל לא יודע איפה הרסיסים (וכמה יש), הם יכולים להיות בכל אזור. בכל מקרה גם אם יש מדובר בקצת מאוד.

זה נכתב בהומור תרגע

לא ממש השתכנעתי 🙄
לילה טוב
בסך הכל צחקתי על זה שאתה אומר לי לעשות משהו מסויים ואז מביא לייק לאופציה השנייה המנוגדת לשלך.

אם היא הייתה כותבת רק לזרוק עוד הייתי מסכים עם זה איכשהו, אבל זה לא היה רק זה

אם אתה מאלה שמערבבים משקאות חמים עם כפיות פלסטיק, מחממים צלחות פלסטיק במיקרוגל ואוכלים אוכל חם בצלחות חד"פ אז תרגיש חופשי לאכול. זה לא יישנה הרבה. אני הייתי זורק אם יש חשד שיש רסיסים בפנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית