הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי היום שימוש ביהומבין ויש לי הרגשה מוזרה

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
היום התחלתי להשתמש ביהומבין, כ40 דקות לאחר שלקחתי יש לי מן הרגשה מוזרה בגוף שאני לא ממש יכול לתאר מן הרגשה של כבדות כזאת לא יודע ממש איך להסביר.
האם זה יעבור במשך הזמן? יכול להיות בגלל שזה פעם ראשונה אז הגוף ככה מגיב?

א. תלויי מאד איך אתה משתמש.
ב. כל אחד מגיב ליהומבין אחרת , אני למשל נהייתי רעב מאד (הייתי מרגיש כאילו נדבקת לי הבטן לגב), והייתי בעיקר מרגיש עיקצוצים בכל הגוף.
קח בחשבון שהשימוש בחומר צריך להיות עם דיאטה מאוד מחמירה וגם כאשר לוקחים צריך להקפיד על חוקים מאוד נוקשים.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע אבל לגבי ההרגשה אני לא יגיד שאני מפחד או משו אבל זה מוזר לי אני לא יודע איך להתייחס לזה

כמה א.ש אתה ? כמה זמן אתה בחיטוב לפני היוהמבין ?

כמה מ"ג לקחת ? ביחד עם מה ? שתית הרבה מים ?

• פותח/ת השרשור
כמה א.ש אתה ? כמה זמן אתה בחיטוב לפני היוהמבין ?

כמה מ"ג לקחת ? ביחד עם מה ? שתית הרבה מים ?

אחוז שומן באיזור ה 12 בחיטוב כבר כחודש חודש וחצי לוקח 20 מ"ג יהומבין מחולק ל2 של 10 ואני לוקח איתו ביחד מנה של אנימל קאטס לכל 10 מ"ג
כלומר 10 מ"ג יהומבין + מנה של אנימל קאטס ששם יש כבר קפאין והכל פעמיים ביום בהפרשים של 8 שעות על בטן ריקה

סתם מצחיק אותי, ואם אמרתי שצריך לצום סתם 8 שעות וכולכם עושים את זה בעיניים עצומות?
אם מחר אני אגיד שצריך לאכול 5 גרם חלבון לקילו?
משעשע איך אנשים מאמינים לדברים מבלי לבדוק בעצמם...

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה מצחיק בזה שאנשים סומכים עליך?
אני יוצא מנקודות מבט שכל תשובה שלך לכל בן אדם בפורום היא עובדתית ומבוססת וע"פ זה אני פועל.

• פותח/ת השרשור
זה לכאן ולכאן.. בכל מקרה מה אתה אומר על השילוב? האנימל קאטס זה בשביל הקפאין ועוד כמה שטויות שיש בפנים

סביר להניח שמה שאתה מרגיש זה מהאנימאל
יש בו הרבה חומרים ואולי אתה רגיש קצת לאחד מהם
תנסה לקחת רק יהומבין וקפאין בלי אנימאל
כמה אתה שוקל ? ולמה לחלק את המנות ? (זה בעיה להיות בצום כ 12 שעות במהלך היום במקום כ 5 רק בבוקר)

סומכים עלי על סמך מה? אני בחיים לא הייתי סומך על מישהו באינטרנט, אבל אולי זה רק אני.

לפעמים עדיף לסמוך על מישהו מהאינטרנט מאשר על מישהו שאתה פוגש פנים מול פנים, משלם לו 800 שקל ובסוף מגיע לבית חולים. 🙄

• פותח/ת השרשור
שוקל כרגע 85 קילו מבחינת החילוק לא ממש מפריע לי אני גם ככה בעבודה רוב היום ומתמלא רק משייקים של חלבונים על בסיס מים ככה שאין הקפצה של האינסולין

לפעמים עדיף לסמוך על מישהו מהאינטרנט מאשר על מישהו שאתה פוגש פנים מול פנים, משלם לו 800 שקל ובסוף מגיע לבית חולים. 🙄

כן, אה? תמורת 800 שקל אתה לפחות חושב שהיא תהיה נקייה ממחלות.

איזה ניסיון, הטר1ל פוחד אפילו מהמוכרת בסופר. ואין לו בכלל כסף, הוא קטין.
קטין הוא אדם שנמצא מתחת לגיל 18, לא שהפרש הגילאים שלך איתו גדול מ18. זה שאתה בן 47 (רווק, בלי ילדים, אוהב את החיים ונהנה מהליכות בחוף הים בזמן השקיעה) זו לא אשמתי!

קטין הוא אדם שנמצא מתחת לגיל 18, לא שהפרש הגילאים שלך איתו גדול מ18. זה שאתה בן 47 (רווק, בלי ילדים, אוהב את החיים ונהנה מהליכות בחוף הים בזמן השקיעה) זו לא אשמתי!

טר1ל יקר, אם אתה צריך לבקש מאבא כסף בשביל לקנות אג1ז*ם, אתה קטין. זה מאוד פשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית