הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשך אימונים אחרי צבא

בנג'מין ניתאי

משתמש מתחיל
182
28
נק' מוניטין:
28
182
28
אז ברוך השם בסוף החודש אני מתחפשש סוף סוף ואני אוכל להתאמן במכון נורמלי.
חזרתי להתאמן אחרי שהפסקתי בגיל 16 לפני שנה בערך, בזמן הזה הייתי בקו צפון שהיה יחסית דיי נוח לאימונים אבל אז עברתי לאימון...בערך פעם בשבוע התאמנתי וגם זה חצי קלאץ' בגלל מיליון הנפצות.
עכשיו חזרתי לקו אז העלתי את תדירות האימונים.
בעיקרון אני עושה ab בחלוקה הבאה:
A-רגליים, חזה וטרייספס
B-כתפיים, גב, בייספס ובטן
העדפתי את זה מהחלוקה הרגילה של חזה, כתפיים ויד אחורית שלפחות לדעתי מזניחה מאוד את הכתפיים.
כמובן שלא היה לי ראק אז פרס וסקוואט לא עשיתי אולי חוץ מאיזה פעם בחודש שקפצתי למכון בשכונה. בקו הזה גם מתח יש רק בצד השני של הבסיס וגם הוא בחוץ.

נתונים יבשים:
גובה סביבות ה186
משקל 93 בערך
בן 21
בנץ פרס 102 ל4x5
דדליפט רומני 105x3x8
צין אפס שיוצא לי עושה עם 20 קילו
פרס עשיתי לפני חודש 60 ל4
סקוואט hb גם שיוצא עשיתי בסביבות ה110 לשלוש סטים של 6

אחרי החפירה הזו הנה התוכנית שבניתי, היא למטרה של עלייה בשריר, פחות לכוח למרות שאשמח לעלות בפרס ובבנץ קצת עד שאחטב

A 1
סקוואט 3x6
כפיפות ברכיים 3x8-12
תאומים
בנץ א' 5x5
דאמבל אינקליין/מקבילים(רוטציה)3x8-12
פרפר 3 סטים
תרגיל לטרייספס

B
פרס 4x4 כל פעם שמגיע ל4x4 מעלה משקל
צין אפס 3x5
מסור 3x8-12
פולאובר 3 סטים
פייספולס 3 סטים
הרחקות כתפיים 3 סטים
שראגס 3 סטים
שני תרגילים לבייספס בזוויות שונות
בטן

מה שאני משנה בכל אימון A הוא שבבנץ אני עושה תוכנית קצת יותר מורכבת בתבנית של שבועיים
אימון 1 אני עושה 5x5
אימון 2 אני עושה 4x8 עם בערך 15 קילו פחות
אימון 3 אני מעלה ב2.5 את המשקל של אימון 1 ועושה 4x5
באימון 4 אני עושה סוג של סט אחד עצים 1x3-5
ואז שוב אותו דבר, בסבב אחרי זה אני עושה באימון 1 את המשקל של אימון 3 ורק מוסיף סט.
ברגליים אני עושה אימון אחד מה שכתבתי למעלה ואימון שני
פרונט סקוואט 5x3
דדליפט רומני 3x6-8

באימון B הדבר היחיד שאני משנה זה שאימון אחד אני יחסית מתאמן באופן עצים בפרס ואימון שני אני עושה 4x8(אולי בישיבה?)

*כל פעם שכתבתי טווח חזרות כלשהו זה אומר שאני מתקדם בכל אימון בחזרה בכל סט ואז שאני מגיע לטווח העליון אני מעלה משקל.

תודה רבה למי שנשאר עד לפה!

עריכה-אני גם ניגש בקיץ אחרי הפסיכומטרי בעזרת השם לקורס אחיד, אז אם יש למישהו לזרוק עצה או שניים איך לשלב אני אשמח!

נערך לאחרונה:
בכללי אימון a בסדר גמור חוץ מדברים כמו תאומים שאני לא חושב שיש שאתה צריך להשקיע בהם כול הרבה עם אתה עושה סקאווט ודדליפט כמו שצריך.
בקשר לאימון b ממליץ לך להוריד את תרגילי העזר כי הנפח שתקבל בבנץ אנקליין ופרס יספיק.

עוד משהו מקווה שאתה הולך לעשות תדירות
של axbxaxb או להוריד את הפרס באחד האימון כי יהיה לך קשה להתאושש ולהתקדם ככה בתלחיצות
אבל בכללי בסדר

• פותח/ת השרשור
בכללי אימון a בסדר גמור חוץ מדברים כמו תאומים שאני לא חושב שיש שאתה צריך להשקיע בהם כול הרבה עם אתה עושה סקאווט ודדליפט כמו שצריך.
בקשר לאימון b ממליץ לך להוריד את תרגילי העזר כי הנפח שתקבל בבנץ אנקליין ופרס יספיק.

עוד משהו מקווה שאתה הולך לעשות תדירות
של axbxaxb או להוריד את הפרס באחד האימון כי יהיה לך קשה להתאושש ולהתקדם ככה בתלחיצות
אבל בכללי בסדר

כמו שאמרתי אחי המטרה שלי לא להרים הכי הרבה שאפשר אלא לעלות מסת שריר, אם אני מוריד תפרס אני מזניח לגמרי את הכתפיים אתה לא חושב?

לא קשור לאם אתה רוצה להרים הכי הרבה משקל או לא הדרך להשגת היפוטרופיה מרבית היא דרך עומס דרגתי ונפח שפוי ורצוי
מה שהיה לך קשה להשיג בתכנית בזאת ומה שאתה מעט חורג בתכנית הזאת.
גם בפרס וגם בדדליפט והסקאווט יש לך מספיק עבודה על קבוצות הקטנות שכך תצטרך אולי תרגיל עזר אחד בלחץ כדאיי להשלים אותם. (אולי חוץ ממהכתף האחורית אבל פייס פול מטפל בזה)

• פותח/ת השרשור
לא קשור לאם אתה רוצה להרים הכי הרבה משקל או לא הדרך להשגת היפוטרופיה מרבית היא דרך עומס דרגתי ונפח שפוי ורצוי
מה שהיה לך קשה להשיג בתכנית בזאת ומה שאתה מעט חורג בתכנית הזאת.
גם בפרס וגם בדדליפט והסקאווט יש לך מספיק עבודה על קבוצות הקטנות שכך תצטרך אולי תרגיל עזר אחד בלחץ כדאיי להשלים אותם. (אולי חוץ ממהכתף האחורית אבל פייס פול מטפל בזה)

מה היית מוריד?
סהכ יש שני תרגילי עזר כביכול-שראגס והרחקות

את שניהם האמת
מיד עובדת סבבה בפרס
והטרפזים יעבדו מעולה בדדליפט פסייפול ופול אובר וצין אפ בהמשך עם אתה רוצה ונתקע הייתי מוסיף חזרה את השראג
כמו שאמרתי התכנית נראת בעלת בסיס טוב רק כמה שינויים מינוריים

• פותח/ת השרשור
את שניהם האמת
מיד עובדת סבבה בפרס
והטרפזים יעבדו מעולה בדדליפט פסייפול ופול אובר וצין אפ בהמשך עם אתה רוצה ונתקע הייתי מוסיף חזרה את השראג
כמו שאמרתי התכנית נראת בעלת בסיס טוב רק כמה שינויים מינוריים

ראית תעריכה על הקורס אחיד אחי? יש לך ניסיון בדברים כאלה?

מה היית מוריד?
סהכ יש שני תרגילי עזר כביכול-שראגס והרחקות

ראית תעריכה על הקורס אחיד אחי? יש לך ניסיון בדברים כאלה?
לא סורי אין לי מושג מה זה
פסיכומטרי יכול להגיד לך שאתה פשוט הולך לסבול תכונן:sarcastic:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית