הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט ודדליפט

White_Hulk

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
14
54
0
טוב פינת התירוצים... D:
בעיות ברכיים + רגלי תרנגולת ובגלל זה מתחילים סקוואט ממוט בלבד. יש לי סחוס קרוע בברך שמאל אז בלי תלונות ש"סקוואט עם מוט בלבד זה לא סקוואט", זה הסקוואט שלי בינתיים.

סקוואט:

לא הייתי מסודר בהרמה הראשונה בדד-ליפט אז הורדתי את המוט והתחלתי שוב..
דדליפט:

איך נראית הטכניקה? יש לי בערך שלושה חודשים עד הצבא, שווה להתחיל עכשיו SS ומקסימום להמשיך אחרי טירונות\צבא\כשיהיה לי זמן?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תתחיל מזה שתוריד את הכפפות, הגב האנכי כמו HB, תשתמש בהיפ דרייב/באונס. ותחליף נעליים (עדיף אולסטאר בינתיים)
הבירכיים זזות כל התנועה

הדדליפט לא טוב.
בירכיים עוברות את המוט בהרבה, נובע מזה שלא מיקמת את המוט מעל חצי כף הרגל, ואתה מתחיל עם ישבן נמוך. וגם הגב לא בפשיטה מלאה.

יש הרבה עבודה, תקרא את הספר אם אתה מתכוון להתחיל את התוכנית.

אני מחזק את מה שפווארליפטינג אמר ומוסיף שהפלטות לדד ליפט קטנות מידי, תגביהה קצת. אפשר עם מדרגות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. תכננתי הרבה זמן לקרוא את הספר הבעיה היא שהספר דיי.. עצום. אני עכשיו בתקופה של בגרויות וכו' והרבה זמן פנוי אין לי, אין גרסה מתומצתת שתעביר את העיקר?

ולא עניתם לי אם להתחיל את התוכנית עכשיו או שכבר אין טעם?

תמיד שווה להתחיל את התוכנית בתור מתחיל.

אתה יכול לפחות להכנס לספר ולקרוא את הקטעים שריפ כותב מתחת לתמונות (טיפים כאלה)
וליראות את ה-DVD יעזור.
דדליפט יש לך בנעוץ בפורום PL/SM/WL

אתה מנהריה נכון?
בכל מקרה הדדליפט נראה לא טוב,אתה מגיע למוט לא טוב,תקרא את הספר כמו שאמרו כבר,או שתראה את ה DVD

• פותח/ת השרשור
כבוד ללייף נהריה 😛

בנוגע לתוכנית, אני פשוט מפחד שבשלושה חודשים אני לא ימצה את כל הגדילה\התחזקות ואני יאלץ לקטוע את התוכנית מוקדם מדי כשתהיה לי עוד אפשרות להמשיך. אני יוכל להמשיך את התוכנית אחרי הפסקה כלשהי?

נערך לאחרונה:
הרגת אותי עכשיו... 😵
???????????

---------- התגובה התווספה ב 16:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:27 ----------

כבוד ללייף נהריה 😛

בנוגע לתוכנית, אני פשוט מפחד שבשלושה חודשים אני לא ימצה את כל הגדילה\התחזקות ואני יאלץ לקטוע את התוכנית מוקדם מדי כשתהיה לי עוד אפשרות להמשיך. אני יוכל להמשיך את התוכנית אחרי הפסקה כלשהי?
תוכל להמשיך את התכנית רק תצטרך לרדת במשקלים

• פותח/ת השרשור

טוב הבנתי שעפים על הבחור.. מישהו אחר יכול לענות לי בבקשה לגבי זה? אני בכל מקרה מעוניין להתחיל אני פשוט מקווה שבגלל חוסר זמן לא תדפק לי ההתקדמות.

מפאת חשש כן ואמיתי לבטחון הציבור הוחלט למחוק את פרטי ההתקשרות שפרסם roy1983. מי שרוצה להשכיר את שרותיו יכול לעשות זאת על דעת עצמו מבלי שיראה כאילו הנהלת הפורום נתנה לו איזושהי גושפנקה בתור מאמן (מה גם שיש את העניין שהוזכר של פרסום ללא אישור. בבקשה לא לחזור על זה).

אתה יודע להרים ?
צלם את ההרמות שלך

ודרך אגב אתה מפרסם על גבי הפורום, שילמת למשה ?נתנו לך אישור ?
פששש איזה סלנג של פוואר ליפטר אמיתי. וכן אני יודע " להרים " ואני גם אפילו יכול ללמד אותך לעשות פוואר קלין. ואני לא מבין את האופי הנפוח של האנשים בפורום הזה במקום לנסות לעזור ולהעזר כל מי שקרא ss חושב פה שהוא אלוהים. די קשה ליישם מהספר מבלי לראות את הטכניקה מול העיינים עובדה שלא הבנת את הפוואר קלין ושנית יש גם חורים בעלילת הסרט ( ss ) למשל הוא לא מדבר שם על הנשימה. ועל כיווץ הבטן. וגם האחיזה בסקוואט שם לא משהו. קיצר אני באמת מנסה לחלוק ולעזור ולהעזר ומי שמזלזל כניראה שווה זילזול!

פששש איזה סלנג של פוואר ליפטר אמיתי. וכן אני יודע " להרים " ואני גם אפילו יכול ללמד אותך לעשות פוואר קלין. ואני לא מבין את האופי הנפוח של האנשים בפורום הזה במקום לנסות לעזור ולהעזר כל מי שקרא ss חושב פה שהוא אלוהים. די קשה ליישם מהספר מבלי לראות את הטכניקה מול העיינים עובדה שלא הבנת את הפוואר קלין ושנית יש גם חורים בעלילת הסרט ( ss ) למשל הוא לא מדבר שם על הנשימה. ועל כיווץ הבטן. וגם האחיזה בסקוואט שם לא משהו. קיצר אני באמת מנסה לחלוק ולעזור ולהעזר ומי שמזלזל כניראה שווה זילזול!

אני לא מתיימר ללמד אף אחד פאורקלין
אני לא פאוורליפטר
אני לא מאמן/מלמד אף אחד כלום

תצלם את עצמך סקוואט+דדליפט בבקשה

אני כרגע לא בתקופת אימונים אבל אני אצלם אל תדאג ותאמין לי אתה לא תצחק, טוב אולי על המשקלים כן כי אני לא קבב כמוך אבל הטכניקה טובה מאוד.
ואני לא מתיימר אני פשוט חושב שיש לי מה להציע והכל בקטע של עזרה ופיתוח של הכח פה בארץ החסרת גנטיקה הזאת. ניראה לי ששווה לעזור אחד לשני, מי יודע אולי יצא פה איזה מריוס פודנצקי בסוף

אין בעיה אחי
אני לא צוחק על משקלים, ואם אתה מאמן טוב אני תומך שילכו אליך אנשים להתאמן
אבל בנתיים כל הודעה שניה שלך לא מצדיקה את זה
אולי אם תעלה סרטונים זה יעזור

ולגבי איך שאני נראה זה עיניין אישי שלי
אני חושב שזה לא מכובד לקרוא לי קבב בפורום אלא אם אתה חבר שלי
ואתה לא

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית