נק' מוניטין:
2,305
- 3,535
- 1,249
- מיינדסט
שואל כי הם זקנים ונדרש מהם מלא מרץ וביטחון, האם הם על trt? קשה לי להאמין שלא..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נחשף התפריט הלא בריא של טראמפאל תדאג להם יש להם תזונאיי עילית ואנדו פרטיים מטעם המדינה ומסדרים להם תפריט ותוספים ברמות הכי גבוהות .
לא ספורטאים אז לא מתעסקים להם בהורמונים .
נחשף התפריט הלא בריא של טראמפ
כשאתה מנהיג של מעצמה עולמית ובעל סדר יום עמוס, כדאי שתזין את גופך במזון בריא ומספק, לא? לטראמפ יש לא פחות מחמישה שפים בבית הלבן, אבל כמו שהוא הוכיח לנו עד כה – הוא מעדיף ללכת בדרך שלו ולאכול הרבה ג'אנק פוד. - יש הרבה כתבות על מה שהוא אוכל כל היום.
In J.F.K. File, Hidden Illness, Pain and Pills
הנשיא קנדי היה על טסטוסטרון וסטרואידים אחרים (פאקינג היילוטסטין..)
Endocrine and Autoimmune Aspects of the Health History of John F. Kennedy | Annals of Internal Medicine | American College of Physicians
Kennedy received testosterone daily during his entire presidency. His daily dose of oral methyltestosterone started out as 10 mg, and on several occasions it was increased to 25 mg/d. The summary medication sheet for May 1962 indicates that his physicians began trying different testosterone preparations at that time (44). From 1 to 7 May, he received between 50 mg and 75 mg of testosterone aqueous suspension for 4 days, and from 10 to 28 May, he received either 5 mg or 10 mg of oral fluoxymesterone.
עם החוסר בשעות שינה, הלחץ והמאמץ השיכלי שמעייפים מאוד, הריצות, ההחלטות, בן אדם רגיל לא יעמוד בזה, וקפה איך אומרים? לא יעזור כאן,כתוב למה? היילוטסטין סטרואיד מאוד חזק, אני מנסה להבין למה לתת את זה לנשיא, יש לזה גם יחסית הרבה תופעות לוואי.
כתוב למה? היילוטסטין סטרואיד מאוד חזק, אני מנסה להבין למה לתת את זה לנשיא, יש לזה גם יחסית הרבה תופעות לוואי.
חייב לחנג'ר 👉👌[/QUOTE
מכיר את המושג הזה בקונוטציה אחרת...