הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג׳ינו (עזרה)

David brazi88

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
שלום
בן 30 סייקל ראשון 250 טסט אנטט פעם בשבוע

התחילה נפיחות בפיטמות ועקצוצים בפיטמה אחת ניראה כמו התחלה של ג׳ינו.
מה אפשר לקחת בשביל לעצור את זה ?

• פותח/ת השרשור
במידה ויש רמות גבוהות של אסטרדיול בדם תצטרך ארימידקס מינון של 1 מג ליום כל 3 ימים למשך 10 ימים (3 כדורים סך הכל) ואז לעבור באופן קבוע לפרווירון במינון של 25 מ״ג ליום עד סוף הסייקל, יש מצב מאוד גדול שטמוקסיפן(נולבדקס) לא ממש יהיה אפקטיבי במצבך, רק ארימידקס ישמיד כל זכר לאסטרוגן ויגרום לנסיגה בפטמה שהתנפחה לך
אני באותה סיטואציה כמוך, גוף ארומאטי מדי ברמות קיצוניות, אני רק רואה בקבוק של דקה/טרן הפרולקטין שלי עולה 😃
במידה ויש רמות גבוהות של אסטרדיול בדם תצטרך ארימידקס מינון של 1 מג ליום כל 3 ימים למשך 10 ימים (3 כדורים סך הכל) ואז לעבור באופן קבוע לפרווירון במינון של 25 מ״ג ליום עד סוף הסייקל, יש מצב מאוד גדול שטמוקסיפן(נולבדקס) לא ממש יהיה אפקטיבי במצבך, רק ארימידקס ישמיד כל זכר לאסטרוגן ויגרום לנסיגה בפטמה שהתנפחה לך
אני באותה סיטואציה כמוך, גוף ארומאטי מדי ברמות קיצוניות, אני רק רואה בקבוק של דקה/טרן הפרולקטין שלי עולה 😃
אתה יכול בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית