הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרבי הגדול בהיסטוריה.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
הערב תם לו דרבי ענק בין הפועל ת"א למכבי ת"א.

אני בכלל אוהד נתניה, אך בשער הניצחון של זהבי בדקה ה94 אני קפצתי וצעקתי.

והתמונה המצורפת רק הוסיפה לשמחה שלי לראות את הפועל מפסידה. דעתכם?

http://one.co.il/Article/230889.html

הפועל.jpg

לא הדרבי הגדול בהיסטוריה אבל למרות שאני אוהד הפועל אני מודה שזה היה סיום מעולם אחר

לגבי דעתי - עומר דמארי וערן זהבי גדולים על הליגה הזאת והגיע הזמן שיתקדמו לאירופה( זהבי בבחירה יותר חכמה ודמארי בבחירה טובה)

אשכרה מחצית שלמה ישבנו להם על השער והפסדנו את זה
פשוט נורא. ברגעים כאלה אני מצטער שאבא העביר אליי אהבה לכדורגל

משחק ענק שחתם את חופשת פורים בצורה מושלמת, יאללה לישון מחר יש עבודה 😭

קשה לי לתאר במילים מה שהלך היום בבלומפילד.
אולי מחר...

בושה וחרפה מצד אוהדי הפועל תל אביב.
זו לא הפעם הראשונה ולא הפעם האחרונה שיניפו את השלטים המזעזעים הללו.
בושה לכדורגל שיש קבוצה עם אוהדים כאלה.

ראיתי את הסיום... היה מטורף!!
אגב אני בכלל אוהד מכבי חיפה, רק שחבל שבזמן האחרון הם גורמים לי לסלוד מהליגה הישראלית ולהשאר בכדורגל האירופאי (יאללה ריאל/פ.ס.ז!!)

סוף סוף מצאתי כאן אוהד של צ'לסי, שיהיה לנו בהצלחה היום..
ולנושא סיום משוגע כבר בפנדל למכבי תל אביב הרגשתי שזה הולך להתהפך

אני אוהד ר-ק את צ'לסי לא מכבי לא הפועל לא ברצלונה לא שמרצלונה לא כלום. צ'לסי וזהו.

אני אוהד צ'לסי כבר מגיל קטן בהתחלה זה היה בגלל שדודה שלי גרה שם ולאט לאט הכרתי את הקבוצה בניגוד לרוב אוהדי צ'לסי שהגיעו בתקופה של רומן אברומביץ'...
אבל אני לא יכול להגיד שאני אוהד רק צ'לסי כי מאז ומתמיד אני אוהד מכבי חיפה עם כל זה שכבר כמה שנים אני רק מקבל מהם שיערות לבנות ועצבים בכל משחק

אני אוהד צ'לסי כבר מגיל קטן בהתחלה זה היה בגלל שדודה שלי גרה שם ולאט לאט הכרתי את הקבוצה בניגוד לרוב אוהדי צ'לסי שהגיעו בתקופה של רומן אברומביץ'...
אבל אני לא יכול להגיד שאני אוהד רק צ'לסי כי מאז ומתמיד אני אוהד מכבי חיפה עם כל זה שכבר כמה שנים אני רק מקבל מהם שיערות לבנות ועצבים בכל משחק

אני רק צ'לסי, מהשנה האחרונה לפני אברמוביץ....(שהם היו בארץ לדעתי באותה שנה)

צדיק

בנוגע לשלט המזעזע. אני לא מבין איך כל-כך הרבה אנשים עומדים ליד הדבר הזה ולאף אחד אין את השכל פשוט לקרוע את זה. מספיק בן אדם אחד שיוריד את זה, ולא היה כזה.
האולטארס המזדיין שלנו עומד ושומר על זה. נותנים מכות למי שנוגע להם בציוד. ארגון אלים מאוד, צריך אדם עם המון אומץ כדי להתעסק איתם. גרועים כמו לה פמיליה אם לא יותר.

זה כמו לשאול למה האוהדים הנורמלים של בית"ר לא ניסו להשתיק את הקריאות הגזעניות המבחילות כלפי שתי הצ'צנים מאשתקד. התשובה לשני המקרים זהה, יש אנשים שבאים לכדורגל כדי להנות מכדורגל ולא כדי לגמור במיון.

זה אגב, אחת הסיבות שבגללה אני נגמל מכל דבר שקשור לכדורגל ישראלי. הכל כאן רקוב ברמה מבחילה. כיף לאוהדים של מכבי שנהנים מקבוצה שמנוהלת ע"י גויים מהראש עד הזנב, הכי קרוב לאירופה שיש כאן.

האולטארס המזדיין שלנו עומד ושומר על זה. נותנים מכות למי שנוגע להם בציוד. ארגון אלים מאוד, צריך אדם עם המון אומץ כדי להתעסק איתם. גרועים כמו לה פמיליה אם לא יותר.

זאת באמת בעיה, שבשער חמש הקהל הצעיר ובאמת יקבל מכות אם הוא יתעסק. אני יודע שאצלנו יש קהל מבוגר מעורב עם המעודדים, ואם הם היו עושים שטויות כאלה היו מיישרים אותם. וזה גם קורה כשיש קריאות גזעניות וכד'.
זה כמו לשאול למה האוהדים הנורמלים של בית"ר לא ניסו להשתיק את הקריאות הגזעניות המבחילות כלפי שתי הצ'צנים מאשתקד.
.

הם ניסו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית