עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרגיש רע בשבילך 😭כרגע הכריזו על הגבלות תנועה בין כל ערי איטליה, סגירה של מוזיאונים, כל מכוני הכושר, וכו' בכל איטליה עד ה-3 באפריל.
אני הולך להתנוון
אח זהו עוצר?כרגע הכריזו על הגבלות תנועה בין כל ערי איטליה, סגירה של מוזיאונים, כל מכוני הכושר, וכו' בכל איטליה עד ה-3 באפריל.
אני הולך להתנוון
עוצר לא, זה מעט הגזמה, יש מגבלות תנועה בין ערים, והמסעדות והפאבים נסגרים ב-18, וכל מה שפתוח צריך לשמור שלא יהיה התקהלות של אנשים, אז למשל צריך לפחות מטר בין שולחן לשולחן במסעדות, והיום התחילו בסופרים להכניס אנשים בצורה מבוקרת כדי שלא יהיו הרבה אנשים בפנים, אבל זה הכל.אח זהו עוצר?
כרגע כתבו בynet הכל סגור ומסוגר
מה אני כבר אעשה? כמה תרגילים במשקל גוף בבית, יורד לפארק למטה לעשות מתח, וזה מה שאני יכול לעשות.מה אתה עושה עם ספורט?
קנינו קצת מזון לחירום, ועשינו קניה גדולה מהרגיל, אבל תכלס הסופרים מלאים בסחורה, ודואגים שהמצב ישאר ככה.התחמשתם עם מזון וכו?
3 לאפרילמה הצפי ל״שחרור״ בתנאים?
מה אני אעשה בבידוד בארץ? אני גם אסתכן בלחטוף את הוירוס על הדרך, אסתכן בלהעביר אותו להורים שלי.האם לא כדי לך להגיע לארץ ולהיות בבידוד?
בארץ זה המצב, באיטליה פחות, או לפחות זה מה שהיה בהתחלה, ובגלל שלא עצרו את זה בזמן זה הפך להיות הדבקה בתוך המדינה, שפה סגירת הגבולות זה כבר חסר תועלת@kotzer
נתון שעקבתי אחריו,פה בארץ רוב החולים הגיעו/הביאו את המחלה איתם מחו״ל.
ממש מעט נדבקו אחד מהשני...
*היו צריכים ממזמן להדק את ההנחיות מהחוזרים מחו״ל
אני לא מסכים שהוא וירוס קל מאוד, אבל הוא בהחלט לא קטלני כמו שגורמים לו להיראות.כולם עדיין בפאניקה משום מה...
אתן מתעלמים לגמרי מזה שיש עשרות אלפי חולים שבבידוד ביתי עם 0 תסמינים של המחלה.
חלק גדול מאוד מהחולים לא יודעים שהם חולים.
זה וירוס קל מאוד! די עם ההיסטריה הזאת
אבל ברור לך שיש עשרות/מאות חולים שפשוט נשארים בבית וסך הכל קצת משתעלים וסובלים מכאבי ראש נכון?אני לא מסכים שהוא וירוס קל מאוד, אבל הוא בהחלט לא קטלני כמו שגורמים לו להיראות.
הבעייתיות שלו הוא כמות המקרים שמצריכים אישפוז.
הוא בהחלט וירוס בעייתי, אבל לא קטלני מאוד
עם כל הצער,דילול אוכלוסיית בני ה80+ זה לא בהכרח משהו רע.הבעייתיות שלו הוא כמות המקרים שמצריכים אישפוז.
הוא בהחלט וירוס בעייתי,
ברור לי, אבל הם לא מעניינים אותי יתר על המידה, מעניין אותי האנשים שמעמיסים על מערכת הבריאות, והכמות שלהם היא לא קטנהאבל ברור לך שיש עשרות/מאות חולים שפשוט נשארים בבית וסך הכל קצת משתעלים וסובלים מכאבי ראש נכון?
אני מסכים עם ההיגיון של זה, אבל זה עדיין מצער ומשהו שאם אפשר להימנע ממנו עדיף להימנעעם כל הצער,דילול אוכלוסיית בני ה80+ זה לא בהכרח משהו רע.
הם נטל כלכלי מטורף על המדינה
כמובן,אני רק מנסה להדגים שהסטטיסטיקה שמפורסמת היא לא מדוייקתברור לי, אבל הם לא מעניינים אותי יתר על המידה, מעניין אותי האנשים שמעמיסים על מערכת הבריאות
זה נכון, אבל עדיין הוירוס גורם לכמות אשפוזים יחסית גבוההכמובן,אני רק מנסה להדגים שהסטטיסטיקה שמפורסמת היא לא מדוייקת
זה לא נכון..אין לך סטטיסטיקה רשמית של שום נתון עדיין.עדיין אחוז התמותה מהקורונה גבוה בהרבה מאחוז התמותה משפעת רגילה כך שוירוס קל זה לא.
אם זה מעניין אותך, יש מחקר קטן על ההידבקות דרך קולטני ace-2 .זה נכון, אבל עדיין הוירוס גורם לכמות אשפוזים יחסית גבוהה
זה גם יכול להסביר למה גורם סיכון רציני לתמותה מהוירוס הוא לחץ דם גבוה, כי הם קולטנים שקשורים לבקרת לחץ הדםאם זה מעניין אותך, יש מחקר קטן על ההידבקות דרך קולטני ace-2 .
מסתבר שלאסייאתים יש באופן טבעי יותר קולטנים כאלה,ולילדים יש הרבה פחות.
זה מסביר די הרבה
סארס הוא ממשפחת הקורונהבקיצור,זה סארס מוחלש לא?