הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורונה, מה שמעתם ומה דעתכם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
זו הודעה שאייקון הוציאה :

אייקונים יקרים❤
המועדון עובד וממשיך כרגיל !
המועדונים שלנו מחלוקים למתחמים.
על פי ההנחיות החדשות חל איסור על התקהלות של יותר מ 100 איש במתחם. לכן, אנחנו מקפידים שבכל מתחם (סטודיו, חדכ, מלתחות וכו) אין יותר מ 100 איש בו זמנית.כמו כן, חשוב לשמור על שימוש במגבות ושמירה על נקיון, לשירותכם הצבנו במועדון מתחם חיטוי ומגבונים באיזור טביעת האצבע.
אימון מהנה

מסכים, שזו גם הסיבה למה אחוז התמותה אצלם כל כך נמוך לעומת מדינות אחרות.

אגב, אני יודע שאתה חי באיטליה - דיברתי עם מישהו בעבודה (איטלקי, כל המשפחה שלו עדיין גרה שם והוא מאוד מחובר לחדשות). הוא אמר לי שיש הרבה צעירים באיטליה שעדיין לא לוקחים את הקורונה ברצינות, ואפילו מתעקשים לחיות את חייהם כאילו כלום לא קורה.
היה אפילו דף פייסבוק עם 450 אלף עוקבים שדיווחו עליו בחדשות באיטליה שצעירים איטלקיים עודדו את הוירוס ואמרו שהוא דבר טוב כלכלית כי הוא הורג פנסיונרים שלא תורמים כלכלית ומהווים נטל על החברה.

עם כזו גישה קצת קשה להתגונן בפני מגיפה.
אלה צעירים מהדרום, בטוחים שהוירוס זה רק תירוץ של הצפון לדכא אותם ולשלוט עליהם.
חבורה של מפגרים

האיסור על התקהלות של 100 איש ומעלה ישפיע על חדרי הכושר?
אם ביבי וליצמן יתחילו לקחת את העניין ברצינות ולהתחיל להקשיב לאנשי מקצוע, אז כן. נכון להיום הם לא עושים את זה.
המדיניות הרשמית של משרד הבריאות בישראל הוא שאפשר להידבק מקורונה רק בחו"ל או מאנשים שחזרו מחו"ל, ושעדיין אין הידבקויות בתוך הקהילה, מה שלא נכון

לכן, אנחנו מקפידים שבכל מתחם (סטודיו, חדכ, מלתחות וכו) אין יותר מ 100 איש בו זמנית
וזה ככ משנה שהם משחקים משחק הכיסאות (או רולטה רוסית?), בתוך המתחם.

כל ההוראה הזאת של עד 100 איש היא בעלת משמעות סטטיסטית, ונבחרה שרירותית,
וזה מרגיש כמו טקסט שנכתב לחסרי בינה.
"אמרו ש100 אז נקיים מה שאמרו.

בסופו של דבר, חדכ הוא אחלה חממה להדבקות, ומכון גדול זוכה לביקורים של המון אנשים, שנוגעים בכל דבר אפשרי

בסופו של דבר, חדכ הוא אחלה חממה להדבקות, ומכון גדול זוכה לביקורים של המון אנשים, שנוגעים בכל דבר אפשרי
ככה זה כשההנחיות נקבעות ע"י פוליטיקאים ולא אנשי מקצוע

אתם ממשיכים ללכת להתאמן כרגיל? מתלבט אם לצמצם את ההגעה ולהתחיל להתאמן קצת יותר בבית

עכשיו גם הילדים יהיו בלי מסגרת
איחלתי לעצמי בהצלחה
לא זכור לי שהיה מפגע כזה בארץ

כני רק מעתיק, אני מסכים איתך.

אני חושב שכרגע לא כולם יבצעו ועוד כמה ימים תתחיל אכיפה יותר רצינית.
אותי מה שמדאיג זה המשבר הכלכלי הענק שזה הולך ליצור

כני רק מעתיק, אני מסכים איתך.

אני חושב שכרגע לא כולם יבצעו ועוד כמה ימים תתחיל אכיפה יותר רצינית.
אותי מה שמדאיג זה המשבר הכלכלי הענק שזה הולך ליצור

יש לך ההערכה להשלכות בטווח הארוך של עוד 5 שנים?

אל תלך כזה רחוק, כי אין הערכה מתי כל הסאגה הזו תסתיים, בוא נגיד שאם תוך חודשיים הכל יסתיים אז המדינה תקום בסופו של דבר וכבר היה משבר רציני ב 2008 וקמנו ממנו יפה (כן, בזכות ביבי!)

ישפה מצבמורכב שלעולם לא היה, הירידות בבורסה אוטוטו שוברות שיא. הבנקים אפילו יאלצו לדחות חיוביים חודשים עבור הלוואות ומשכנתאות וכנ"ל לגבי חברות המימון.
יהיה גל פיטורים ענק שעוד לא היה.
הבעיה הכי גדולה זה אי הוודאות.
הרבה יקטלו אותי עכשיו, אבל אני מתנחם בזה שביבי מנהל את המשבר ולא חסר ניסיון כמו גנץ.

אתם ממשיכים ללכת להתאמן כרגיל? מתלבט אם לצמצם את ההגעה ולהתחיל להתאמן קצת יותר בבית

אני חושב שכל אחד צריך לעשות את השיקול שלו בסופו של דבר, כולנו יודעים שחד"כ זו חממת מחלות כשאנשים חסרי התחשבות באים לשם חצי מתים ומשתעלים על המוט. כנראה שעוד שבועיים או פחות חדרי הכושר יסגרו בכל מקרה איך שדברים נראים.

לאף אחד אין הערכה אמיתית למה שיבוא ומה קנה המידה אחרת כולם פה היו מליונרים.

ה"קריסה" האדירה של שוק המניות האמריקאי קרס אל השיא החיובי של כל הזמנים שהיה באוקטובר 2019 והתייצב שם כבר כמה זמן למרות הכל.
אין לדעת

הקורונה ביוון: מועדונים, חדרי כושר ובתי קולנוע יושבתו לשבועיים
מעריך שעוד שבוע גם בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית