עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האנשים האלה צריכים להיכנס לכלא לבידוד אם הם לא יכולים להיות מספיק אחראיים בביתככה צריך,
אגב, העלו עכשיו סרטון בפייס של 2 שוטרים שעצרו בן אדם שהיה אמור להיות בבידוד והתנגד חמעצר
סה"כ ההתנהלות בארץ כרגע איפשהו בין סביר לקצת מוגזם. אי אפשר להשבית את כל המדינה כי גם השבתה לחודש (וגם לשנה) לא יכולה להבטיח מיגור של המחלה. מצד שני כן צריך השבתה חלקית, היעד צריך להיות צמצום חשיפה כדי לא להקריס את מערכת הבריאות. לתת לזה להתפשט, אבל לאט יותר.
לא יודע מה יותר מעצבן, אדם שהפר בידוד או שני שוטרים שלא מצליחים להשתלט עליו בלי גז פלפל.ככה צריך,
אגב, העלו עכשיו סרטון בפייס של 2 שוטרים שעצרו בן אדם שהיה אמור להיות בבידוד והתנגד חמעצר
רק אותי מפחיד שיסגרו חדרי כושר?
חחחחחח
רק אותי מפחיד שיסגרו חדרי כושר?
חחחחחח
איזה רעיון מטומטם להתאמן עם כפפות לטקס, יעיל כמו טישו כדי לספוג את כל היםזה ימוטט אותי נפשית ואין לי ספק שזה יקרה בקרוב.
כבר אתמול כל המכון אצלי התאמנו עם כפפות לטקס, אין לי ספק שברגע שיגלו שחולה קורונה הסתובב שם יסגרו הכול.
איזה רעיון מטומטם להתאמן עם כפפות לטקס, יעיל כמו טישו כדי לספוג את כל הים
כל שבוע שעבר הייתי עם שפעת אז לא יכולתי להתאמן, ומיום שני של השבוע סגרו את כל המכונים עד תחילת אפריל, עם אפשרות להארכהמה לגביכם באיטליה? יכולים להתאמן?
אמא שלי חולת סרטן שמחלימה...כל שבוע שעבר הייתי עם שפעת אז לא יכולתי להתאמן, ומיום שני של השבוע סגרו את כל המכונים עד תחילת אפריל, עם אפשרות להארכה
אני חושב שזה לטובה.סוף סוף הצדקה למכון הפרטי שלי
אני יקרא לו
״חדרפלקס״
אמא שלי חולת סרטן שמחלימה...
קיבלה שיחה מהקופה שלה,עם הנחיות/עצות.
ובנוסף את הכדורים שהיא צריכה הביאו לה עד פתח הבית.
מכיוון שהמערכת החיסונית שלה פגיעה
מעולם לא נערכו ככה במדינה
אז תעשה כל מה שאתה יכול כדי לא לסכן אותה, ושאחרים לא יסכנו אותה.ישנם זקנים/חולים כרוניים שגם ככה אינם יוצאים,אבל יש להם ביקורים של נשות הקהילה וכו.
עצרו להם את זה,ובצדק.
מותר רק אדם אחד מקירבה ראשונה.
זה באמת משתלט לי על המוח,שאמא שלי חולה בשפעת עונתית,היא מקבלת אותה מאוד חזק.
מה יעלה בגורלה חלילה אם תדבק...
בטוח ששפעת?כל שבוע שעבר הייתי עם שפעת אז לא יכולתי להתאמן, ומיום שני של השבוע סגרו את כל המכונים עד תחילת אפריל, עם אפשרות להארכה