קורונה, מה שמעתם ומה דעתכם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
הלם
בבית המרקחת במאוחדת
2 אנשים בלבד בתור נכנסים
הצוות עם מסכות,וכפפות
הלקוח מתבקש לחטא את הידיים עם הגשת המרשם.
נתבקשתי לפתוח את השקית והם הכניסו את התכולה.
מדהים
הרגשתי בסרט

ככה צריך,
אגב, העלו עכשיו סרטון בפייס של 2 שוטרים שעצרו בן אדם שהיה אמור להיות בבידוד והתנגד חמעצר

ככה צריך,
אגב, העלו עכשיו סרטון בפייס של 2 שוטרים שעצרו בן אדם שהיה אמור להיות בבידוד והתנגד חמעצר
האנשים האלה צריכים להיכנס לכלא לבידוד אם הם לא יכולים להיות מספיק אחראיים בבית

סה"כ ההתנהלות בארץ כרגע איפשהו בין סביר לקצת מוגזם. אי אפשר להשבית את כל המדינה כי גם השבתה לחודש (וגם לשנה) לא יכולה להבטיח מיגור של המחלה. מצד שני כן צריך השבתה חלקית, היעד צריך להיות צמצום חשיפה כדי לא להקריס את מערכת הבריאות. לתת לזה להתפשט, אבל לאט יותר.

סה"כ ההתנהלות בארץ כרגע איפשהו בין סביר לקצת מוגזם. אי אפשר להשבית את כל המדינה כי גם השבתה לחודש (וגם לשנה) לא יכולה להבטיח מיגור של המחלה. מצד שני כן צריך השבתה חלקית, היעד צריך להיות צמצום חשיפה כדי לא להקריס את מערכת הבריאות. לתת לזה להתפשט, אבל לאט יותר.

זה בדיוק מה שהם מנסים לעשות.
וכן, בשביל להצליח בזה הם חייבים להשבית חלקית, או לפחות להגביל את ה'טיילת' בארץ.
עדיף שתהיה קצת נפילה בכלכלה מאשר קריסה של מערכת הבריאות.
מהכלכלה אפשר להשתקם (ומי כמונו עם ישראל יודע להתנהל היטב,) אבל אי אפשר להחזיר לחיים את המתים...

ככה צריך,
לא יודע מה יותר מעצבן, אדם שהפר בידוד או שני שוטרים שלא מצליחים להשתלט עליו בלי גז פלפל.

רק אותי מפחיד שיסגרו חדרי כושר?
חחחחחח

אותי מפחיד שאנשים ימשיכו ללכת לחדר כושר כי יש שם "רק" 90 אנשים או שחילקו את חדר הכושר למחיצות כשכולם מתנשפים מזיעים וסגורים בחלל אחד במשך שעה-שעתיים וחצי.

אני לא חושב שכולם הבינו הבינו לגמרי מול מה אנחנו מתמודדים, אין צורך בפאניקה כי פאניקה לא עוזרת בכלום אבל כן צריך לדעת מול מה אנחנו עומדים ושזה לא סתם "רק שפעת". לא ללכת שבועיים לחדר כושר כרגע בשביל לראות איך הארץ מתמודדת עם המגיפה ולהימנע ממקומות הומי אדם לא יהרוג אף אחד.

קצת מזכיר לי את הסטודנטים בטכניון שהיו מגיעים לחדר כושר מעולפים עם חום בשביל להתאוורר קצת.

כמובן שהשיקולים של ספורטאים מתחרים שונה, אבל לבחור הממוצע בחדר כושר שמתאמן נניח 4 שנים - העולם לא יקרוס אם תפסיד אימון.

רק אותי מפחיד שיסגרו חדרי כושר?
חחחחחח

זה ימוטט אותי נפשית ואין לי ספק שזה יקרה בקרוב.
כבר אתמול כל המכון אצלי התאמנו עם כפפות לטקס, אין לי ספק שברגע שיגלו שחולה קורונה הסתובב שם יסגרו הכול.

זה ימוטט אותי נפשית ואין לי ספק שזה יקרה בקרוב.
כבר אתמול כל המכון אצלי התאמנו עם כפפות לטקס, אין לי ספק שברגע שיגלו שחולה קורונה הסתובב שם יסגרו הכול.
איזה רעיון מטומטם להתאמן עם כפפות לטקס, יעיל כמו טישו כדי לספוג את כל הים

איזה רעיון מטומטם להתאמן עם כפפות לטקס, יעיל כמו טישו כדי לספוג את כל הים

בגלל זה אני היחיד שלא היה עם כפפות:37mv:
אנשים מונעים מבורות, חושבים שלשים מסיכה או כפפות על היד ימנע מהם להידבק או אפילו יקטין את הסיכוי שלהם להידבק, אם הם עמדו במכון ליד חולה קורונה מספיק זמן לרוע מזלם הם ידבקו גם אם ישימו כפפות על כל הגוף. או שתשלימו עם זה ופשוט תשמרו על הגיינה אם החלטתם לצאת החוצה בהנחה שאתם בריאים ולא בקבוצת סיכון או שאל תצאו למקומות הומי אדם. זה הכול.
מה לגביכם באיטליה? יכולים להתאמן?

סוף סוף הצדקה למכון הפרטי שלי
אני יקרא לו
״חדרפלקס״
כל שבוע שעבר הייתי עם שפעת אז לא יכולתי להתאמן, ומיום שני של השבוע סגרו את כל המכונים עד תחילת אפריל, עם אפשרות להארכה
אמא שלי חולת סרטן שמחלימה...
קיבלה שיחה מהקופה שלה,עם הנחיות/עצות.
ובנוסף את הכדורים שהיא צריכה הביאו לה עד פתח הבית.
מכיוון שהמערכת החיסונית שלה פגיעה
מעולם לא נערכו ככה במדינה

סוף סוף הצדקה למכון הפרטי שלי
אני יקרא לו
״חדרפלקס״

אמא שלי חולת סרטן שמחלימה...
קיבלה שיחה מהקופה שלה,עם הנחיות/עצות.
ובנוסף את הכדורים שהיא צריכה הביאו לה עד פתח הבית.
מכיוון שהמערכת החיסונית שלה פגיעה
מעולם לא נערכו ככה במדינה
אני חושב שזה לטובה.
אם יצליחו להאט את התקדמות המחלה להתקדמות לינארית ולא אקספוננציאלית, יכול להיות שגם יצליחו להתגבר על המחלה ללא צעדים קיצוניים, אבל בשביל זה כולם צריכים לתרום את חלקם.
עדיף להימנע לצאת מהבית כמה שפחות

ישנם זקנים/חולים כרוניים שגם ככה אינם יוצאים,אבל יש להם ביקורים של נשות הקהילה וכו.
עצרו להם את זה,ובצדק.
מותר רק אדם אחד מקירבה ראשונה.

זה באמת משתלט לי על המוח,שאמא שלי חולה בשפעת עונתית,היא מקבלת אותה מאוד חזק.
מה יעלה בגורלה חלילה אם תדבק...

ישנם זקנים/חולים כרוניים שגם ככה אינם יוצאים,אבל יש להם ביקורים של נשות הקהילה וכו.
עצרו להם את זה,ובצדק.
מותר רק אדם אחד מקירבה ראשונה.

זה באמת משתלט לי על המוח,שאמא שלי חולה בשפעת עונתית,היא מקבלת אותה מאוד חזק.
מה יעלה בגורלה חלילה אם תדבק...
אז תעשה כל מה שאתה יכול כדי לא לסכן אותה, ושאחרים לא יסכנו אותה.
אם אתה עובד בחוץ, אולי עדיף שבינתיים לא תבקר אותה אם זה אפשרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית