עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה לא ידעתיאסור לפרסם פה מחירים.. וזה המחיר בשוק האמריקאי והאירופאי היום. אם אתה רוצה זול תקנה מהשוק הסיני
איזה חברה ?
יכול לעזור לי בזה ? עם הקופוניםסיינסביו המקור האמין והאיכותי הכי זול שמצאתי, מה גם שמי שברשימת תפוצה במייל שלהם קבוע פחות או יותר יכול להשיג קופונים של 10-20 אחוז הנחה
בתור התחלה נרשמת לניוזלטר שלהם? זה כבר אוטומטית נותן לך קופון אחדיכול לעזור לי בזה ? עם הקופונים
לא איך נרשמים חחבתור התחלה נרשמת לניוזלטר שלהם? זה כבר אוטומטית נותן לך קופון אחד
תיכנס לאתר יקפוץ לך אוטומטית להכניס ייללא איך נרשמים חח
נרשמתי כשאני בא לשלם יש לי מלא אפשרות שם מה לשים שמתי משהו שם ואז אמרו. תודה דהזמנת ואפילו לא שמתי מספר כרטיס קיבלתי תסביךתיכנס לאתר יקפוץ לך אוטומטית להכניס ייל
לא הכנסת אשראי? אז איך שילמת בדיוק? :/ מוזרנרשמתי כשאני בא לשלם יש לי מלא אפשרות שם מה לשים שמתי משהו שם ואז אמרו. תודה דהזמנת ואפילו לא שמתי מספר כרטיס קיבלתי תסביך
לא אין שם אחי הכל דרך אפלקציות או ביט או לא יודע מהלא הכנסת אשראי? אז איך שילמת בדיוק? :/ מוזר
כנראה אנחנו לא מדברים על אותו אתר לא יודע מה להגיד לך חחלא אין שם אחי הכל דרך אפלקציות או ביט או לא יודע מה
ביו סיינס אחי אתר אחד יש . יש שם אפשרות לויזה לוקחים 12אחוז מעם ואין אפשרות לדיבט נדפקתיכנראה אנחנו לא מדברים על אותו אתר לא יודע מה להגיד לך חח
אני אהיה עני אם אקנה 3 בקבוקים של 3 מל שם חחחלמה נדפקת
provien peptides
גם לא רעים
2 בקבוקונים יספיקו לך בוודאות אם אתה לא עובר את ה10 מג ליום ולא לוקח יותר מחודשייםאני אהיה עני אם אקנה 3 בקבוקים של 3 מל שם חחח
גם שם אני חא רואה אפשרות לויזה או משהו2 בקבוקונים יספיקו לך בוודאות אם אתה לא עובר את ה10 מג ליום ולא לוקח יותר מחודשיים
אתה יכול לעזור לי אשלח לךבפרטי כי אין דם אפילו למלאות. את פרטי האשראיאה הבנתי איפה אתה נתקע ..
אתה תהיה חייב לעשות את השלבים של התשלום שאתה בוחר אם זה מטבעות וירטואלים או אשראי ..
באמת באשראי יותר קל .. הם שולחים לך מייל ועדיין מתוך המייל עוד תעקוב אחריי ההוראות .
Proven pep אותו מחירים כי בסיינס אתה רואה את המחיר לפני משלוח ואז בעגלה הם תוקעים לך את המחיר 🤣 עם המשלוח .
הסתדרתי סבבה 😃אה הבנתי איפה אתה נתקע ..
אתה תהיה חייב לעשות את השלבים של התשלום שאתה בוחר אם זה מטבעות וירטואלים או אשראי ..
באמת באשראי יותר קל .. הם שולחים לך מייל ועדיין מתוך המייל עוד תעקוב אחריי ההוראות .
Proven pep אותו מחירים כי בסיינס אתה רואה את המחיר לפני משלוח ואז בעגלה הם תוקעים לך את המחיר 🤣 עם המשלוח .