הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ███ הערכת אחוז (%) שומן מתמונות ███

מצב
השרשור נעול
רפוי ומכווץ מה אתה אומר?
76 1.76
אני הערכתי שאני 13-13.5

ואללה שמע אני חייב להגיד לפני שלוש חודשיים ראיתי תמונה שלך ואמרתי איזה באסה לו איזה גגנטיקה , ועכשיו אני מקנא בך גוף פצצה בין 12 ל 13 אחוז אתה יכול לפרט אימונים ? כמה משקלים במורכבים ואם אתה על שורפים או משהו ?

ואללה שמע אני חייב להגיד לפני שלוש חודשיים ראיתי תמונה שלך ואמרתי איזה באסה לו איזה גגנטיקה , ועכשיו אני מקנא בך גוף פצצה בין 12 ל 13 אחוז אתה יכול לפרט אימונים ? כמה משקלים במורכבים ואם אתה על שורפים או משהו ?

תודה כיף לשמוע אחי.. מראה שלמרות שלפעמים נראה שרע צריך להמשיך להשקיע בסוף יהיה טוב.
מורכבים אממ סקוואט עובד משו כמו 95*17 ולהכי קצת חזרות עשיתי 125*6
בנץ עליון 90*6
פרס דאמבלים של 30 כל יד*12
דדליפט לא עובד
בנט אובר 82.5*6-8
אני על פחמימה נמוכה תה ירוק והרבה התמדה חחח

גובה: 167
משקל: 78
רפוי (מאוד)
side_3_19_13.jpg front_3_19_13.jpg

14~ להערכתי יפה מאוד אלי !

עבודה יפה תמשיך ככה אחי.
מעריך כ13 אחוז שומן

מה אומרים כבר יש 12 אחוז אפילו פחות?
74 קילו
1.76
מרוקןןןןןןןןןן מתחיל 0 פחמימה תכף
2 תמונות פרונט רפוי

תמונה סייד רפוי

פרונט מכווץ

ומצב רגליים.. 😃

מה אומרים כבר יש 12 אחוז אפילו פחות?
74 קילו
1.76
מרוקןןןןןןןןןן מתחיל 0 פחמימה תכף
2 תמונות פרונט רפוי

תמונה סייד רפוי

פרונט מכווץ

ומצב רגליים.. 😃
בין 12 ל 13 לא הכי מצליח להחליט .

יאפ 12-13 א.ש.

חדש פה בעסק ובכללי מתאמן מתחיל..
תמונות אחרי 11 שבועות עבודה ו17 קילו פחות
מטר 182
96 קילו אני חושב סביבות ה17%

IMG_0039.JPG IMG_0040.JPG IMG_0041.JPG IMG_0043.JPG

photo (2).jpg

גובה: בערך 1.73
משקל: בערך 63 ק"ג

(רפוי)

כמה אחוזי שומן בערך?
הרבה מאוד זמן לא התאמנתי עם איזושהי מטרה עקב פציעה בכתף (מה שנטרל אותי מלעבוד על כתפיים, חזה וגב) אז עבדתי רק על אירובי, יד קידמית ואחורית ורגליים אז ככה שגם לא ציפיתי לאיזשהו שיפור במשהו.
אני יודע שבקושי יש לי מסת שריר (אם בכלל) אבל אני ממש שונא את כל השומן שיש לי בגוף אז כדאי לי אולי לעשות חיטוב?

תודה רבה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית