הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרהורים על קלן

• פותח/ת השרשור Viking
  • פורסם בתאריך

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
אז בשעה טובה ומוצלחת התחלתי בראשון את הסייקל שלי שכולל 300 טסט,600 מאסטרון ו60 אנאבר.
חשבתי לשלב קלן חודש אחרון אבל יצא לי לדבר עם אנשים שטוענים שניתן להריץ במשך כל הסייקל.
השאלה שלי היא כזאת
הפרוטוקול הרגיל אומר להתחיל ב40 ולהעלות כל 3 ימים עד ל120 .
כולנו כבר יודעים כמה קלן אפקטיבי אז למה בעצם להפציץ ישר? למה לא לטפס לאט יותר ולאורך זמן ?הגוף לא באמת מתרגל כל כך מהר .
מה אומרים?

המטרה להתקדם עם מינון כמה שיותר נמוך אין צורך לקפוץ אם אתה מתחטב על 40 תמשיך 40 עם על 80 תמשיך וכו. 600 מאסטרון לא קצת הרבה?

לדעתי אם זה סייקל חיטוב תתחיל מהשבוע ה-2-3

• פותח/ת השרשור
המטרה להתקדם עם מינון כמה שיותר נמוך אין צורך לקפוץ אם אתה מתחטב על 40 תמשיך 40 עם על 80 תמשיך וכו. 600 מאסטרון לא קצת הרבה?

לדעתי אם זה סייקל חיטוב תתחיל מהשבוע ה-2-3

קיויתי לתפוס אותך לפני כניסת השבת אח יקר.
אני אעלה לאט לאט.
למה הרבה ?

נערך לאחרונה:
לא יודע אישית לא הייתי עובר את ה300 מסטרון בשבוע והוא היה עושה את העבודה. 300 טסט? אולי עדיף 400 בכל זאת יש אסתר אתה יודע.

סייקל יפה , אל תפריע לו עם קלן ... אם אחריי הסייקל הזה תחליט שיש מקום עוד לקלן תביא אותו בול על הPCT הוא גם עוזר לשמור על מסת שריר .
אני מהמר על שאחריי סייקל כזה לא תירצה לקנות קלן .

לא יודע אישית לא הייתי עובר את ה300 מסטרון בשבוע והוא היה עושה את העבודה. 300 טסט? אולי עדיף 400 בכל זאת יש אסתר אתה יודע.
אני עכשיו עם 300 מסטרון ו500 טסט, לא מרגיש הבדל מ350 טסט סולו. אולי החומרים לא איכותיים 😕

סייקל יפה , אל תפריע לו עם קלן ... אם אחריי הסייקל הזה תחליט שיש מקום עוד לקלן תביא אותו בול על הPCT הוא גם עוזר לשמור על מסת שריר .
אני מהמר על שאחריי סייקל כזה לא תירצה לקנות קלן .
קלן בpct אחרי סייקל סארמס טסט ודקה בא בטוב?
מה השיקולים? זה לא מפריע לצירים לחזור?

דיברתי עליו.
אני נאמן לזנקו עד הודעה חדשה.
הבנתי מוזר בדרך כלל טסט קצר מניסיון שלי ושל חברים קרובים כבר בהתחלה מרגישים עצבים, אנרגיה וכו. שבוע 5 כבר בשיא. אנטט עליי אישית לא עבד בחיים כמו קצר. זנקו שמעתי עליהם דברים טובים תמיד אישית לא ניסיתי.

אפשר לשאול איזה סייקל זה שלך? ואני מניח שאתה בחיטוב כרגע.
סייקל ראשון אחרי כמה שנים בלי אימונים רציניים, בעבר היו לא מעט סייקלים סגנון יוסי יד60
תכנון היה להיות במאזן חיובי עד שחומרים יעלו ואז להתחיל חיטוב, אבל זה עוד לא קרה
הבנתי מוזר בדרך כלל טסט קצר מניסיון שלי ושל חברים קרובים כבר בהתחלה מרגישים עצבים, אנרגיה וכו.
כן אחי, אני גם רגיל מ400 פרופ בשבוע להיות באטרף , אבל עכשיו די רגוע. כאילו טיפה התאוששות יותר מהירה, טיפה וורידים, טיפה כוח, אבל שום דבר מבחינת מצב רוח\ליבידו\מרץ. נראה לי שרק מסטרון עושה קצת אנבוליות בלי שום השפעה של טסט.
יצור סיני בלי קורונה
מזל שחבילה הגיעה כמה ימים לפני כל השיט הזה של הקרלסברג
זה לא מפריע לצירים לחזור?
קלן זה לא חומר הורמונלי, יש לו את התופעות לוואי משלו. יש השפעה אנטי-קטבולית לא רעה בסך הכל

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון אחרי כמה שנים בלי אימונים רציניים, בעבר היו לא מעט סייקלים סגנון יוסי יד60

כן אחי, אני גם רגיל מ400 פרופ בשבוע להיות באטרף , אבל עכשיו די רגוע. כאילו טיפה התאוששות יותר מהירה, טיפה וורידים, טיפה כוח, אבל שום דבר מבחינת מצב רוח\ליבידו\מרץ. נראה לי שרק מסטרון עושה קצת אנבוליות בלי שום השפעה של טסט.

מזל שחבילה הגיעה כמה ימים לפני כל השיט הזה של הקרלסברג

קלן זה לא חומר הורמונלי, יש לו את התופעות לוואי משלו. יש השפעה אנטי-קטבולית לא רעה בסך הכל
אולי תחליף ברנד וזהו? אני מכיר את התסכול הזה חבל לבזבז את הזמן. אני אישית מיד מרגיש אם החומר עובד או לא בלי בדיקות דם.

אולי תחליף ברנד וזהו? אני מכיר את התסכול הזה חבל לבזבז את הזמן. אני אישית מיד מרגיש אם החומר עובד או לא בלי בדיקות דם.
צודק, בגלל שחומרים ארוכים משכתי חודש, חשבתי אולי התחת שלי לוקח את הזמן בלפזר אותם

צודק, בגלל שחומרים ארוכים משכתי חודש, חשבתי אולי התחת שלי לוקח את הזמן בלפזר אותם
חחח מזכיר לי את עצמי. היום אני שם לב ישר אי אפשר לחרטט אותי , אני גם יכול להבדיל בין טסט מדולל (לפי הווירדים תגובה של הגוף)
תאכלס במקומך הייתי הולך על טסטווירון וקצרים ug.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית