עצירות תמידית

אלי לוי1

משתמש מתחיל
78
4
נק' מוניטין:
7
78
4
אני סובל מעצירות תמידית ולוקח את הכדורים האלה וזה מציל לי את החיים הבעיה היא שהכדורים האלה יקרים. אתם מכירים משהו דומה מהייהרב שדומה לזה או מה אני צריך לרשום כדי לקבל תוצאות של דברים בסגנון ? חשוב לי שיהיה טבעי שלא גורם לגוף להסתגל אליהם
A0502D9C-A4C8-4D39-8982-C133ABF934EA.jpeg

ועוד משהו האם הגיוני שבננה(בשלה לגמרי) תעשה לי עצירות? גם אם אני אוכל אחד

ישנן כל מיני תרופות סבתא לפתיחת עצירות כמו מיץ שזיפים וכאלה.. אולי שווה לך לנסות.

לגבי הבננה, אני גם שמעתי שזה יכול לעשות עצירות למרות שלי הן לא עושות..

בגדול גם כל העניין זה פיקציה שווה לך לעשות ניסוי ותהייה

שים בשייק חלבון כוס שיבולת שועל לא מבושלת ולא טחונה. תאמין לי שעצירות אתה כבר לא תחווה.
עצירות בדרך כלל נובעת ממחסור בסיבים תזונתיים, תשנה את התזונה שלך והבעיה תיפתר.

למה אתה לא הולך לבירור אצל רופא גסטרו ?
אפשר נרות גליצרין או נורמלקס באבקה. יכול להיות שיש לך בעיה בתזונה או בריצפת אגן. לך לבירור רפואי.

למה אתה לא הולך לבירור אצל רופא גסטרו ?
אפשר נרות גליצרין או נורמלקס באבקה. יכול להיות שיש לך בעיה בתזונה או בריצפת אגן. לך לבירור רפואי.
מצטרף להמלצה.
אם יש לך דם בצואה אז לך לראות פרקטולוג, יכול להיות שפיתחת פיסורה וזה כאבים אדירים.
מה שעזר לי בזמנו זה שמן פראפין שרשם לי הרופא, הכדורים שאתה משתמש בהם וסיבים תזונתיים. יש אבקות של סיבים תזונתיים שפשוט מערבבים עם מים ושותים וזה יכול לעזור.

מצטרף להמלצה.
אם יש לך דם בצואה אז לך לראות פרקטולוג, יכול להיות שפיתחת פיסורה וזה כאבים אדירים.
מה שעזר לי בזמנו זה שמן פראפין שרשם לי הרופא, הכדורים שאתה משתמש בהם וסיבים תזונתיים. יש אבקות של סיבים תזונתיים שפשוט מערבבים עם מים ושותים וזה יכול לעזור.

האמת שזו חתיכת סכנה כשיש עצירויות / שלשולים חריפים לאורך זמן. בעבר הייתי שם מים רותחים על האזור ששום בן אדם נורמלי לא היה מעלה לעצמו על הדעת שזה אפשרי לעמוד בזה, נטו כי זה פשוט היה מטשטש את הכאב של הפיסורה. לא מאחל לאף אחד...כאילו תקעו לך מנוע טורבו בתחת.

הם משתמשים במילים גבוהות אבל נראה לי זה רק סיבים תזונתיים (או לפחות החלק הפעיל בזה) תקנו אותי אם אני טועה

ולמה שלא תטפל בבעיה מהשורש (יעני לך לרופא)

סיבים זה לא הפיתרון זה יכול לגרום ליותר צרות, זו בעיה שצריך למצוא מהשורש ומה הגורם לכך. בננה לא תעשה לך עצירות. עצירות יכולה להיגרם מהרבה דברים לך לרופא לבירור.

אני אישית אוכל יותר מבננה אחת ויכול להיות לי סיבוך מזה . כל השאר הכל טוב מגיע לאזור שבין 40 ל50 גרם סיבים ביום והגוף כבר רגיל לזה ומתפקד מעולה , כל אדם שונה וזה גם עניין של הרגל בהתחלה ב30 סיבים למשל יכל היה להיןת לי עצירות פתאום אבל עכשיו הגוף שלי מגיב טוב לסיבים יחסית אם אעבור ת50 יהיה כבר בעיה .. בקיצור מה שלי עזר שהיה לי עצירות זה להוריד תסיבים ולא לעבור ת25 גרם בגג ליום תן למערכת להירגע תשתה הרבה מים ותנסה לא להתעסק יוצר מידי באיזה מאכלים יעשו מה , תאכל רגיל מאמין שכמה ימים יסתדר לך , אל תחשוב שהסיבים האלה טובים לכל אחד אם אתה מגיע לכמות שהגוף לא מגיב לה טוב זה סתם יעשה צרות , ( ההמלצה היא 38 גרם סיבים ביום לגבר )

אני סובל מעצירות תמידית ולוקח את הכדורים האלה וזה מציל לי את החיים הבעיה היא שהכדורים האלה יקרים. אתם מכירים משהו דומה מהייהרב שדומה לזה או מה אני צריך לרשום כדי לקבל תוצאות של דברים בסגנון ? חשוב לי שיהיה טבעי שלא גורם לגוף להסתגל אליהם
אם התוסף הזה אכן פותר לך את הבעיה, עדיף שתשיג את מה שהוא מציע מהאוכלף דהיינו פירות וירקות, זה הכי פשוט.
זה מציע:
רוברב טיבטי, שומר, פסיליום, זרעי פשתן, שזיפים, תאנים ומיצוי תמר הינדי.
לא ידוע לי על אף מוצר בiherb שמכיל את השילוב היפה הזה.

אז או שתמשיך להשתמש במוצר שלך למרות המחיר (ואלי הוא שווה את זה). או שתתחיל לאכול שזיפים (שמכילים מגנזיום), פירות וירקות (שמכילים סיבים תזונתיים שיש גם בפסליום, לזרעי פשתן יש גם סיבים אבל די יחודיים כי הם נהיים מאוד ריריים במעיים ובכך עוזרים לפינוי), שומר עוזר להרגיע מעיים, שכנראה נועד רק לדאוג שלא תשלשל יותר מידי או משהו כזה. לגבי השאר אני לא בטוח בתפקיד שלהם, אבל אם זה עובד לך חבל להחליף, זה מוצר טוב.
אולי תנסה לגוון את התזונה שלך שתקבל הרבה יותר סיבים ומגנזיום, ואולי אז לא תצטרך שום תוסף.
ועוד משהו האם הגיוני שבננה(בשלה לגמרי) תעשה לי עצירות? גם אם אני אוכל אחד
בננות יכולות לגרום עצירות במיוחד אם אתה נוטה לכך.

מצטרף להמלצות.
קודם כל תראה רופא ותראה מה הוא ממליץ.
דבר שני תסתכל על הרכיבים שמציעים התוסף שעוזר לך, ותרכוש אותם לחוד (ייצא יותר זול).

התוסף פשוט מכיל פירות וצמחים מסוימים? תתחיל לצרוך את הפירות והצמחים הללו על בסיס יומיומי מבלי להשתמש בתוסף ותראה איך זה משפיע על מערכת העיכול.
הרבה בהצלחה עם זה, עצירות זה לא עסק נעים.

אולי זה רק אני, אבל אני ממש לא חושב שכדאי לראות רופא.
אפילו להיפך, הייתי הולך מספיק רחוק לומר להתרחק מרופא.
אין טעם לקבל טיפול תרופתי ולהתחיל להיות תלוי בזה לשארית חייך.
במיוחד לאור העובדה שציינת שאתה רוצה פיתרון טבעי. נראה לכם שרופא יציע לו צמחי מרפא ותזונה נכונה, לעזאזל, רוב הרופאים שאני מכיר לא יודעים מה זה תזונה נכונה, הם יודעים פחות מכל אחד שגולש בפורום הזה.

אם כבר תזונאי, אבל לדעתי יותר פשוט לאכול תזונה יותר מגוונת ולהשיג 5את מה שהתוסף מציע מהמזון.

במיוחד לאור העובדה שציינת שאתה רוצה פיתרון טבעי. נראה לכם שרופא יציע לו צמחי מרפא ותזונה נכונה, לעזאזל, רוב הרופאים שאני מכיר לא יודעים מה זה תזונה נכונה, הם יודעים פחות מכל אחד שגולש בפורום הזה.

אם כבר תזונאי, אבל לדעתי יותר פשוט לאכול תזונה יותר מגוונת ולהשיג 5את מה שהתוסף מציע מהמזון.
כן, התכוונתי לסייג את דבריי אבל בסוף נמנעתי.
כוונתי הייתה לעשות בדיקות על מנת לראות האם מדובר במחלה כרונית כלשהיא.

אם הרופא ימליץ על תרופות כלשהן כאשר יש לך תוסף מזון שעובד או ששינוי חיובי בתזונה גם ככה ישיג את המטרה עדיף להגיד לרופא הנחמד "תודה אבל לא תודה" ולעזור גם לבריאות וגם לארנק.

לדעתי במקרים כאלה, טיפול תרופתי חייב להיות הדרך האחרונה, כי ייתכן שיזיק ויגרום לתופעות לוואי חמורות יותר מאשר תועלת פוטנציאלית כלשהיא.

ובהחלט מסכים עם דעתך, תזונה נכונה היא הפתרון הראשון שצריך לחשוב עליו.

אין פה קשר לתזונה אם זה מצב רפואי כרוני צריך לבדוק מאיפה זה נובע האם זה מעי רגיז, בעיות ברצפת האגן וכו. לתת לו הקלה זמנית ללא טיפול רק יחמיר לו את המצב.

לך לרופא משפחה דחוף לפני שזה יחמיר. היו לי בעיות דומות בגלל סטרס מטורף בחיים וזה הוביל למצב של כאבי תופת עצביים שהייתי צריך לקחת משככי כאבים רציניים. זה לא משהו שפותרים דרך האינטרנט.

כן, התכוונתי לסייג את דבריי אבל בסוף נמנעתי.
כוונתי הייתה לעשות בדיקות על מנת לראות האם מדובר במחלה כרונית כלשהיא.

אם הרופא ימליץ על תרופות כלשהן כאשר יש לך תוסף מזון שעובד או ששינוי חיובי בתזונה גם ככה ישיג את המטרה עדיף להגיד לרופא הנחמד "תודה אבל לא תודה" ולעזור גם לבריאות וגם לארנק.

לדעתי במקרים כאלה, טיפול תרופתי חייב להיות הדרך האחרונה, כי ייתכן שיזיק ויגרום לתופעות לוואי חמורות יותר מאשר תועלת פוטנציאלית כלשהיא.

ובהחלט מסכים עם דעתך, תזונה נכונה היא הפתרון הראשון שצריך לחשוב עליו.
אכן, אני לא מתנגד חלילה לרופאים, אך אסור להתחיל טיפול ארוך טווח ומזיק סתם, במיוחד כשמדובר בבחור עם תוסף תזונה שעוזרת לו.
הWHO (ארגון עולמי לבריאות) תמיד מזהירה שהאנטיביוטיקה עוד תפסיק לעבוד עוד מעט כי החיידקים מתחזקים מולה מרוב שמשתמשים בה.
ומלבד זה, יש גם רופאים עכשיו שיוצאים ומודים שהרבה מחלות כרוניות במיוחד של מערכת העיכול נובעת מעודף אנטיביוטיקה בין כשיש בה צורך וקל וחומר כשאין בה צורך.
רופאים שמיד נותנים תרופות זה אסון, אך לצערי אנחנו גרמנו לזה בכך שלא נצא מהמשרד של הרופא בלי "מרשם" ש"תפטור" לנו את הבעיה.
צריך להיות חכם היום ולהכיר בכך שתרופות מצילות חיים אבל מסוכנות במיוחד כשאין בהם צורך.
אין פה קשר לתזונה אם זה מצב רפואי כרוני צריך לבדוק מאיפה זה נובע האם זה מעי רגיז, בעיות ברצפת האגן וכו. לתת לו הקלה זמנית ללא טיפול רק יחמיר לו את המצב.
הבן אדם מרגיש מעולה עם תוסף שמכיל סיבים תזונתיים, שזיפים וצמחים מפעילי מעיים, מה עכשיו ריצפת אגן? זה די ברור שזה נובע מליקוי תזונתי.
ברגע שתוסף תזונה פוטרת את הבעיה, סביר להניח שהבעיה (כמו שבדרך כלל במצבים כאלה) היא בתזונה.

רק אם מדובר במחלה כרונית ללא טיפול מדובר על טיפול תרופתי לכל החיים. לרוב זה לא המקרה

הWHO (ארגון עולמי לבריאות) תמיד מזהירה שהאנטיביוטיקה עוד תפסיק לעבוד עוד מעט כי החיידקים מתחזקים מולה מרוב שמשתמשים בה.
ומלבד זה, יש גם רופאים עכשיו שיוצאים ומודים שהרבה מחלות כרוניות במיוחד של מערכת העיכול נובעת מעודף אנטיביוטיקה בין כשיש בה צורך וקל וחומר כשאין בה צורך.
אנטיביוטיקה זה רק סוג אחד של טיפול והוא קשור לזיהום חיידקי, ממש לא קשור לשום בעיה אחרת, ככה שאני לא רואה מה הקשר בין אנטיביוטיקה למקרה פה

הבן אדם מרגיש מעולה עם תוסף שמכיל סיבים תזונתיים, שזיפים וצמחים מפעילי מעיים, מה עכשיו ריצפת אגן?
עצירות כרונית יכולה להיות סימן מקדים של שלל בעיות ללא שום סימן אחר. קודם כל צריך לבדוק שלא מדובר באחת מהבעיות האלה, ולא מתעלמים ומקווים שלא יגיע שום סימן אחר

אנטיביוטיקה זה רק סוג אחד של טיפול והוא קשור לזיהום חיידקי, ממש לא קשור לשום בעיה אחרת, ככה שאני לא רואה מה הקשר בין אנטיביוטיקה למקרה פה
זה היה רק דוגמה לתרופה שהשתמשו בה יתר על המידה ואנחנו משלמים על זה.
עצירות כרונית יכולה להיות סימן מקדים של שלל בעיות ללא שום סימן אחר. קודם כל צריך לבדוק שלא מדובר באחת מהבעיות האלה, ולא מתעלמים ומקווים שלא יגיע שום סימן אחר
איזה בעיות?
הבן אדם לוקח תוסף של סיבים תזונתיים ומרגיש מעולה.
הוא כולה ביקש תחליף זול יותר, ישר כולם מציעים לו לראות רופא כי אולי יש לו סרטן.
לא יותר סביר שחסר לו סיבים ואולי מגנזיום בתפריט מאשר מחסור באנטיביוטיקה או סם משלשל?😕

זה היה רק דוגמה לתרופה שהשתמשו בה יתר על המידה ואנחנו משלמים על זה.
בעבר גם עשו לובוטומיה, לא רואה איך זה קשור

איזה בעיות?
רק כדי שתבין מה זה עלול להיות בין השאר (לא אומר שזה המקרה, אבל כן כדאי לשלול): טחורים, דיוורטיקולום (כיס מעי), פיסורה, פיסטולה, ואפילו סרטן מעי.

רק כדי שתבין מה זה עלול להיות בין השאר (לא אומר שזה המקרה, אבל כן כדאי לשלול): טחורים, דיוורטיקולום (כיס מעי), פיסורה, פיסטולה, ואפילו סרטן מעי.
אתה בא להגיד לי שמגיע אליך בחור עם עצירות קלה, ואומר לך שאם הוא רק מכניס מספיק סיבים תזונתיים ביום וקצת שזיפים הכל בסדר.
אתה מעביר אותו קולונסקפיה בהרדמה, CT או בדיקה פולשנית אחרת כדי לשלול את הדברים האלו?
הגזמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית