הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עייפות תמידית

השפיץ

משתמש מתחיל
82
19
נק' מוניטין:
5
82
19
יש לי עייפות תמידית כבר הרבה זמן, בדיקות דם כבר קבעתי לשבוע הבא אבל רציתי לדעת איך אתם מסתדרים עם זה? (חוץ מקפאין, כבר שותה די הרבה ולא ממש מזיז לי)
סדר היום שלי הוא ככה
קם ב4 וחצי אוכל ב5 ונוסע לעבודה (עבודה לא פיזית בכלל, רק יושב בתכלס)
אוכל ב10-11, נוסע הביתה, אוכל ב3 וחצי-4
חדר כושר ב5 6
חוזר, אוכל ב8 וחצי-9 והולך לישון ישר
בפלוס קלורי של 300-450, רק פחמימות מורכבות אם זה משנה משהו, 3-4 אימונים בשבוע fbw.
תודה

נערך לאחרונה:
אם היו לך אימונים רציניים יותר אז אולי אפילו יותר
האמת שאני ספרתי 200 קלוריות לאימון שעה בערך.
האם לדעתך באימון עצים כמו שאני עושה כרגע עם משקלים כבדים מאוד אבל מנוחות יחסית ארוכות צריך לספור יותר? או שפשוט להיצמד לממוצע?

האמת שאני ספרתי 200 קלוריות לאימון שעה בערך.
האם לדעתך באימון עצים כמו שאני עושה כרגע עם משקלים כבדים מאוד אבל מנוחות יחסית ארוכות צריך לספור יותר? או שפשוט להיצמד לממוצע?
ההערכה שלך היא די נכונה, פחות או יותר 200 קלוריות לשעת אימון משקולות.
לגבי אימוני עצימות, גם הייתי אומר לקחת בערך 200-300 קלוריות לשעה, ותראה איך זה מסתדר לך עם הטרנד במשקל הגוף

לגבי אימוני עצימות, גם הייתי אומר לקחת בערך 200-300 קלוריות לשעה, ותראה איך זה מסתדר לך עם הטרנד במשקל הגוף
בחיטוב אני מעדיף לספור קצת מידי מאשר יותר מידי.
לבנתיים 200 מסתדר טוב, אם ארד במשקל מהר מידי, אולי אספור את זה כ300 ואוסיף קצת קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אז היום היה לי אימון של בין שעה לשעתיים
אז בתכלס לפי המחשבונים הrmr שלי 1930 ואני על 2350 קלוריות בכל יום (מתאמן fbw 3-4 בשבוע)
נגיד ואני שורף ביום מנוחה 2000-2050 כולל צעדים וכו' (אני משתמש בgoogle health)
המטרה היא להיות בפלוס 300, כמה קלוריות אני אמור להוסיף ביום אימון?

סלחו לי שלא קראתי את כל הדיון, מקווה שזה יכול לעזור.
אני הייתי בסרט דומה לשלך לפני בערך שנה, הלכתי לרופא המשפחה שלי לבקש בדיקות דם איזה 3-4 פעמים, כל פעם חזרתי, הכל יצא תקין והוא נתן לי עוד בדיקות. בקיצור בדקתי ויטמינים, הורמונים, פעילות בלוטת התריס ועוד מלא שיט כזה והכל יצא תקין אצלי.
מסתבר שהעייפות אצלי קשורה לפעילות לא תקינה של הקייבה (אולי איזה חיידק שיושב שם).
אם יש לך הרבה צרבות זה יכול להיות המקרה גם אצלך. ואם לא, אז תוודא שבודקים לך בבדיקות דם את מה שכתבתי (ויטמינים, הורמונים, פעילות בלוטת התריס).

סלחו לי שלא קראתי את כל הדיון, מקווה שזה יכול לעזור.
אני הייתי בסרט דומה לשלך לפני בערך שנה, הלכתי לרופא המשפחה שלי לבקש בדיקות דם איזה 3-4 פעמים, כל פעם חזרתי, הכל יצא תקין והוא נתן לי עוד בדיקות. בקיצור בדקתי ויטמינים, הורמונים, פעילות בלוטת התריס ועוד מלא שיט כזה והכל יצא תקין אצלי.
מסתבר שהעייפות אצלי קשורה לפעילות לא תקינה של הקייבה (אולי איזה חיידק שיושב שם).
אם יש לך הרבה צרבות זה יכול להיות המקרה גם אצלך. ואם לא, אז תוודא שבודקים לך בבדיקות דם את מה שכתבתי (ויטמינים, הורמונים, פעילות בלוטת התריס).
הליקובקטר גורם לעייפות בגלל אנמיה, משהו שרואים מיד בבדיקות דם או דם סמוי.
בכל מקרה מומלץ לבדוק את העניין, זה חיידק נפוץ ואפשרי מאוד לטיפול, אבל זה לא הסיבה

הליקובקטר גורם לעייפות בגלל אנמיה, משהו שרואים מיד בבדיקות דם או דם סמוי.
בכל מקרה מומלץ לבדוק את העניין, זה חיידק נפוץ ואפשרי מאוד לטיפול, אבל זה לא הסיבה
לא יודע אם זה הליקובקטר, יכול להיות מעי רגיז או משהו כזה. אני עוד צריך לבדוק את זה.

למה יש לי תחושה שאתה לא אוהב את השגרה שלך? מקרה נפוץ אם כן

עייפות בכל אופן נובעת ממחסור בכל שיט ומכל מחלה/נגיף/וואטאבר כמעט לפחות

דבר עם הרופא קיצר ותתבונן וץוצאות בדיקות דם

תפסיק עם קפאין לחלוטין לשבועיים
וכשאתה עייף פשוט תישן
אם צריך תוריד עומס באימונים בתקופה הזו
אחרי שהגוף יתנקה מקפאין אתה אמור להרגיש טוב יותר
ביום יומיים הראשונים צפוי כאב ראש
ואחר כך אתה פשוט תהיה עייף כמה ימים
ואז זה עובר ואתה כמו חדש
מנסיון

*כמובן בלי קשר לעשות בדיקות דם מקיפות ולראות שהכל תקין ואין בעיה חמורה

תפסיק עם קפאין לחלוטין לשבועיים
וכשאתה עייף פשוט תישן
אם צריך תוריד עומס באימונים בתקופה הזו
אחרי שהגוף יתנקה מקפאין אתה אמור להרגיש טוב יותר
ביום יומיים הראשונים צפוי כאב ראש
ואחר כך אתה פשוט תהיה עייף כמה ימים
ואז זה עובר ואתה כמו חדש
מנסיון

*כמובן בלי קשר לעשות בדיקות דם מקיפות ולראות שהכל תקין ואין בעיה חמורה
מזדהה, חיים בלי קפאין זה מדהים:s85:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית