הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז ככה לא עושים סקוואט, אה ?

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
סיפור שהיה כך היה,

לפני כחודשיים עבדכם הנאמן הלך למכון הכושר הליצני בו יש לו מנוי, ועשה Low-bar squat מתוך הבנץ' המשופע - הדבר הכי קרוב לסטנד שיש באותו קירקס.

עושה ועושה, בביצוע לא רע בכלל יש לציין ועל הדרך מנסה ליישם את הקונספט של Active Hip אותו הציג אליל החלב מארק ריפטו במאמר והדרכת וידאו ב-CFJ.

ניגש המדריך אל עבדכם, ומבלבל קצת את המוח על זה שלא צריך לרדת נמוך, ולא הבין את הפעולה שזה עתה ראה (Active Hip). למרות חוסר תבונתו הניכר, עבדכם הנאמן לא כעס כיוון שסה"כ הכוונה היתה טובה. ענה לו בנימוס "תודה על הטיפ, אבדוק את העניין", ולאחר מכן המדריך עזב אותו לנפשו.

אך מנגד, עמדה לה X, מאמנת אישית פופולארית למדי באזור המרכז (אפילו "סלבית, ניתן לאמר), אשר העבירה אימון אישי בצורה ליצנית כרגיל למתאמנת חסר מזל שהחליט להפקיר כספו בידיה.

שאלה X לעצמה "כיצד נגרום ללקוח חסר מזל זה לחשוב שכספו לא נזרק לריק ושאכן יש לו עסק עם מבינת עניין ?", ותוך שניות מספר הגיעה התשובה - "נתפוס טרמפ על האדם היחיד פה, החריג ואולי היחיד שבאמת מרים ברזל ולא בא לפה כדי לשתות קפה".

ניגשה X אל עבדכם ואמרה "אתה לא עושה את זה טוב !", כשנשאלה ליצנית החצר מדוע, אמרה "המוט לא יושב אצלך על הטרפזים ואתה לא מסתכל למעלה ! - ככה לא עושים סקוואט !".

לאחר שהוכחה כי אינה מדברת עם ילדון שזה עתה נכנס בפעם הראשונה בחייו לחדר הכושר הוסיפה להבל ההבלים אשר בפיה ואמרה "תשאל את Y, הוא יגיד לך שככה לא עושים". לאחר שזכתה לתגובה כי העניין הועלה בפני Y וזה אמר שעם צורה זו אין שום בעיה והיא פשוט לא מוכרת לרוב פשוטי העם הוציאה ציוץ מפיה ואמרה "תגיד ל-Y ש-X אמרה שלא !".

תם הוויכוח ועבדכם חזר להרים ברזלים בעוד X שודדת את אותו מתאמן מכספו.

היום עבדכם במקרה נפגש באותה ליצנית חצר מוכרת ומה ראו עיניו ? הפעם X עומדת בצד השני של המגזר ומקבלת אימון אישי מאיזה strongman ומה לומדת ? לעשות סקוואט (ולא בהצלחה רבה).

ומה מוסר השכל ? מי שלא נראה כמו אחד שמרים ברזל, כנראה שבאמת לא יודע להרים ברזל.

ובטח שלא יודע לעשות סקוואט.

חחחח תשאל אותה למה היא אמרה לך שאתה לא עושה טוב אם היא בעצמה לומדת איך לעשות

תרשום פה את התשובה שלה..

ממש מזכיר לי לצערי את המאמנות והמאמנים הפרטיים שבחדר כושר שלי
מעבר לעובדה שאני רואה אותם כל הזמן בפלאפון במקום להתעסק עם הלקוח (!!!) שלהם
הם פשוט עושים שטויות. פשוט באים לחדר כושר ועושים מינגלינג אחד עם השני.

זה קורה אחי..מה שמעצבן זה שלפעמים אותו מדריך הוא בעצם אדם טוב, וממש אתה לא רוצה לריב איתו כשאתה רואה אותו מדי כמה פעמים בשבוע...קשה
אני לרוב מנסה להפליץ דברים או להראות לו שהוא יודע הרבה יותר ממני(לא שאני יודע הרבה)
אני נשאר שקט ומנסה להקשיב לו ואפילו מייסם את זה... בחימום חחחח

• פותח/ת השרשור
עם המדריך לא היתה לי בעיה כי תאכלס הוא בא בגישה טובה - לא משנה מה רמת הידע שלו.

היא סתם באה לתפוס טרמפ על מנת לקדם את האינטרסים הכלכליים שלה וזה מה שמקומם.

לגבי פלאפונים - תבוא לחדר כושר שאני מתאמן בו תראה מזה באמת מכת פלאפונים. חבל שלא עושים את זה כמו באוניברסיטה או בזאוס, אבל למה אפשר לצפות כשהמנהל המקצועי בעצמו כל היום בפלאפון.

במקום להתלונן תגדלו זקן וכרס, ככה אף אות מהABC תתקרב אליכם, תסתכל עליכם או תדבר איתכם.

כנראה אם פנו אלייך אתה צריך לאכול ולהרים כבד יותר.

^
אם אתה עדיין קטן אתה תמיד יכול לעשות רעש כמו השלד
זה גם עובד

חחחחחח סיפור חביב ביותר חח
מתאמן מתחיל צריך ידע מנוי לחדר כושרכסף לאוכל וכסף לאוזניות בימינו.

עם המדריך לא היתה לי בעיה כי תאכלס הוא בא בגישה טובה - לא משנה מה רמת הידע שלו.

היא סתם באה לתפוס טרמפ על מנת לקדם את האינטרסים הכלכליים שלה וזה מה שמקומם.

לגבי פלאפונים - תבוא לחדר כושר שאני מתאמן בו תראה מזה באמת מכת פלאפונים. חבל שלא עושים את זה כמו באוניברסיטה או בזאוס, אבל למה אפשר לצפות כשהמנהל המקצועי בעצמו כל היום בפלאפון.

איפה אתה מתאמן?לפי המדריכים שם זה נשמע שבקרקס 😃

אם יהיו לך 3 פלטות על הגב אף ליצן לא יתקרב

איך אתה מחלק 3 פלטות ??
2 על המוט ואחת על הראש ???

אני יכול להרים 5 ...
2 על המוט ... והשלד על ה... 😆

אגב ... אצלי במכון ... אם אני לא משלם להם הם מתעלמים ממני ... אזיה כיף 😃

נערך לאחרונה:
לא מכחיש לרגע - זה בטיפול.

ורן - תגדיר קטן. באיזה קטגוריה גיל 20 נופל ?

אני ממשיך את דאוס...תמשיך לאכול,תמשיך להרים כבד...

בשלב מסויים(בגודל מסויים:79nb:)
לא יעירו לך גם אם תעשה פאוור קלין בסמית'🙄

איך אתה מחלק 3 פלטות ??
2 על המוט ואחת על הראש ???

אני יכול להרים 5 ...
2 על המוט ... והשלד על ה... 😆

אגב ... אצלי במכון ... אם אני לא משלם להם הם מתעלמים ממני ... אזיה כיף 😃
ליצן 🤡 מה שלומך פש1ש?

ליצן 🤡 מה שלומך פש1ש?

טוב שלא לקחו את זה ברצינות ...
אז הייתי חייב לראק וצריך להוכיח את זה ומועמד לבאן ...
ממש מזל 😃

אני קצת לחוץ ... יש לי המון עבודה ואני מבלה יותר מדיי זמן בפורום 😛
תודה ששאלת ... מה העניינים אצלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית