הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צומת דרכים מסה\חיטוב

• פותח/ת השרשור Aguero
  • פורסם בתאריך

Aguero

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום.
התחלתי להתאמן לפני כחצי שנה בערך, מאוגוסט.
המשקל ההתחלתי שלי היה 64 קילו. גובה 179 ס"מ.
עשיתי תכנית FBW במשך כשלושה חודשים ולאחר מכן החלפתי את התכנית לAB שלוש פעמים בשבוע A B A ולאחר מכן B A B וכך האלה.
מכיוון שאני סטודנט ועובד אני הולך למכון שלוש פעמים בשבוע ולא יותר.
עליתי בחצי שנה הזו כ 10 קילו. אני שוקל כרגע 74, והעלתי גם שומן במהלך התקופה הזו.
עכשיו אני לא שמן אבל כן יש בטן לא קטנה, ולמרות שכן התרחבתי בגוף מלהיות שחיף אני כבר לא והידיים גם כן קצת גדלו, עדיין לא ברמה שאני מרוצה.
המשקלים שאני מרים הם לא גבוהים (סקוואט 40 קילו ובנץ פרס 40 גם כן).
אני לא יודע אם להמשיך במסה עוד או להתחיל חיטוב והאם לחזור לתכנית שהיא FBW מכיוון שאני הולך למכון רק שלוש פעמים וAB שלוש פעמים בשבוע אני לא מרגיש שאני ממצה את היכולות שלי.

אשמח לעזרה...

מציע לך לעשות 3 אימוני FBW כאשר בכל אימון תשים דגש על קבוצת שרירים אחרת. למשל בראשון חזה + יד אחורית + כתפיים, בשני גב + יד קדמית + בטן, בשלישי רגליים. הכוונה ב"לשים דגש" היא לתת ווליום יותר גבוה לאותם שרירים, זה יכול להתבטא במשקלים גבוהים יותר, או יותר חזרות ,או יותר סטים.
לגבי מסה או חיטוב, בחירה שלך בלבד. אם היית מעדיף לראות את עצמך חטוב יותר לך על חיטוב. אם היית מעדיף להמשיך "לגדול", תמשיך במסה.

אם בחצי שנה האחרונה הגעת ל-40 קילו בסקוואט ובבנץ' זה מצביע על בעיה בתכנית.
כנראה שלא תבין מה לעזאזל אני רוצה ממך אבל אנסה את מזלי - איך אתה מתקדם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית