הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט/סייקל ראשון

Adriano

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
-5
13
3
שלום לכולם אני חבר חדש בפורום ,
אני אשמח מאוד לכמה טיפים ועזרה מכם 😃
אני מתאמן חצי שנה , מעוניין להתחיל טסט/סייקל ראשון,
גילי הוא 33
הגובה שלי , 191
משקל ,87
אחוזי שומן לא יודע
רציתי לקבל טיפים, רעיונות , עזרה בכל מה שאפשר !!
מאוד ישמח לעוזרים ובבקשה אל תשפטו אותי לרעה !
אני מנסה ללמוד ולצבור ידע ,
תודה רבה מראש חברים !

קבצים מצורפים

• 20200207_130756.jpg
    20200207_130756.jpg
    KB 114 · צפיות: 215
אם אתה רוצה לצבור ידע אז פשוט תשמע לאנשים עם ניסיון.

אתה עדיין לא בשלב של להתחיל סייקל, אתה מתאמן רק חצי שנה ויש לך עוד הרבה להתפתח בדרך הטבעית.

אם בכל זאת אתה בוחר להתחיל, אתה לא מתחיל עד שיש לך את האנטי אגטרוגנים, מולטי ויטמין, ו pct בהישג יד מוכן כבר

אל תעשה את הטעות של להשיג ויאלה של טסט ומשם 'יהיה בסדר', תעבוד מסודר..

מעבר לזה, תהיה ספץ בשינה תזונה ואימונים שהכל יושב לך מסודר ואתה עובד עם ערכים כמו שצריך ורק אז שאתה 'יודע' מה אתה עושה, להבין מה ההשלכות, ולהחליט אם זה בשבילך

תהיה ספץ בשינה תזונה ואימונים שהכל יושב לך מסודר ואתה עובד עם ערכים כמו שצריך
עכשיו בשביל להגיע למה שהוא כתב זה עוד כמה חודשים ..
באמת תתן כמה חודשים של עבודה להגיע ל"קצה" שלך זה גם ילמד אותך להתאמן כמו מקצוען .
בערך בערך באימונים רציניים אתה תוכל להגיע טבעי ל92 קילו בנתונים שלך טבעי זה סוג של מדד להגיד לעצמך אני יודע להתאמן .
הגעת לתקופה שאתה "נתקע" למרות שאתה מקצוען .. תבוא לפורום תחפש במילים : סייקל ראשון , ותקרא תגובות ותלמד , תראה אם אצה רוצה להכנס לזה .

הייתי משקיע קודם כל במאמן טוב שיעמיד טכניקה טובה ויבנה תוכנית לעליה מירבית בכוח, רק זה יעיף אותך המון מבחינת מראה (כמובן תזונה,שינה טובה). כמו שמר שים ציין, ברגע שתגיע לתוצאות הכי טובות שגוף/אורך חיים שלך נותנים לך , תוכל להעזר בחומרים כדי לדחוף את הגבולות עוד קצת.
אם אתה מסתכל על מפלצות ברשתות חברתיות שמפוצצים הוורידים, חטובים ועם מסה גדולה , הם לא הגיעו לזה בזמן קצר ויושבים על סייקלים מאוד רציניים. כמה שבועות של טסט לא באמת ישנו הרבה במצב שלך כרגע

כמובן זה יעזור במה שטסט עוזר - התאוששות יותר מהירה, חילוף חומרים יותר מהר, בניית שריר וכו׳
פשוט בתור מתאמן מתחיל אתה גם ככה יכול לשגשג מהר מאוד, במיוחד עם מאמן תותח. חוץ מכל הדברים הטובים לסטרואידים יש לא מעט תופעות לוואי שיכולות לעכב את ההתפתחות לעומת מתאמן מתחיל טבעי, כמו הצורך בpct נגיד
בכלליות זה לא שתזריק חודש טסט ותקבל כרטיס pro

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה נכון שצריך להכפיל את כמות החלבון בסייקל ?
ועם כן , מה המקסימום שאפשר בארוחה אחת ?
תודה

תודה

קשקוש מוחלט
2 גרם על כל קילו משקל גוף זה המון לא משנה על מה אתה.
מאקרוס זה פאקינג בולשיט אני הפסקתי עם העינוי הזה אני סופר קלוריות בלבד.

קודם כל נאמר פה דברים נכונים. פניתה למקום הנכון ועל זה אתה מבורך. בשביל חצי שנה אתה ניראה פשוט מדהים אני חייב לציין כל הכבוד.אני לא בא לשפוט אותך לא לטובה לא לרע אני לא ימליץ לך ואני לא יגד לך גם לא אבל אני יתן לך כיוון ואתה תעשה עם זה מה אתה רוצה.המעבר בין "טבעי" ל"מוזרק" סלח לי על המילים הגסות,הם כמעט קילומטרים בין שמין לארץ, וזה טוב שאתה רוצה ללמוד ובדיוק על תן לי להשים דגש האימונים על סטראודים הם במעט במתכונת שונה משמע אתה על חומרים כל כך חזקים (בעל תופעול לוואי הרסניות למשך תקופה ממושכת) שהתאוששות שלך היא מאוד מהירה,הסינטוז חלבון גבוה,ועוד כמה פרמטרים שלא ארצה לעמיס עליך לפחות בהתחלה.תצטרך ללמוד טכניקות של תוכניות אימונים (מה שלקח לי המון זמן וקרדיט לבחורים הגדולים מהחדר כושר שעזורו לי בזה וקרדיט מאוד גדול לפורום הזה מאז שהתחלתי להשתמש באנבולים) זה אומר תצטרך לדעת מה הגוף שלך צריך וזה אומר להתאמן טבעי לפחות עוד תקופה לפני שאתה דוחף לעצמך אנדרוגנים לגוף. זה לא סוד שאם אני אומר לך "אללה חביבי 2 גרם טסט בשבוע 3 כדורי דיבול (30 מג) (ל5 שבועות) ושהיה לך בהצלחה" בתחילת דרכך כמעט בכל תוכנית אימונים וכמעט עם אותה תזונה אתה תיראה אחרת ומפה נולדת הטעות של רובנו שבסייקל השלישי מתחיל תרוצים של "החומרים שקיבלתי הם על הפנים" למרות שבפועל החומרים ברמה גבוה ואיכותית אז מה הטעות?. שאנשים פשוט לא יודעים להתאמן ולא יודעים שום דבר על תזונה וכמה שמצחיק זה ישמע הם גם לא יודעים לנוח נכון (שינה,מנוחה,הפסקות) זה שאתה בסייקל לא אומר שאחרי 180 קילו סקוואט שאתה דופק 8 חזרות ואז אתה רואה כוכבים אתה נח דקה כי "אתה על חומרים" לא ממש לא אתה נח שלוש דקות כמו כולם אנשים הרבה מתבלבלים "אוקי אני על חומרים אז אני יעשה סופרים,ודרופים,וקרדיו של 90 דקות. בקצב הזה ה8 מגעים לשום מקום ורק לאיבוד בברעאות לכן כדי שתכיר את עצמך לפחות בתקופות הקרובות תעשה ניסוי וטעיה ותראה מה הולך לך. זה הפאזה הראשונה. בפאשה שניה היא "חומרים" כדי לך לחרוש את הלינקיה ואת המדריכים יש שם,הכל מסודר ותחרוש עוד פורמים בחול תהיה ספץ בזה תכיר תופעות לוואי ף,תידע להתמודד איתם ותידע מה כל דבר אתה הולך להזריק לעצמך או לחלופין לדחוף לפה כדורים בכל מיני צבעים (תשתדל להתרחק מי כל סטראויד שבא בכדורים הנזק גדול לכבד,למערכת הקרדיו וסקולרית. תצמד לשמנים זה עדיף. תלמד מה זה סייקל
תזכור שסייקל נבנה מי מטרה,Pct,ורק לאחר מכן החומרים לסייקל. תידע להתאמן נכון,לנוח טוב,להאתים לעצמך מינונים נכונים (כי בסופו של דבר שם המשחק זה מינון) אני השקעתי כרגע בך כי אתה נירא בהחלט רציני וזה טוב. לא בעדך לא נגדך אני מניח את זה פה. אבל עצה שלי למד על העולם הזה עוד. זה לא תורה מי סיני אבל זה הבריאות שלך ואין משהו יותר חשוב מהבריאות שלך. בהצלחה חבר כל זה על קצה המזלג

תודה

לא, זה חד משמעי לא מדוייק.
כל אחד יגיד לך משהו אחר, אני אוכל בערך 1 גרם חלבון והשאר משלים פחמימה ושומן. בגדול סופר רק קלוריות. לקראת סוף החיטוב אני מקפיד יותר על חלבון.

דבר נוסף. עושה רושם שאתה ממש בתחילת הדרך. אני מבין את זה מהשאלות שאתה שואל ולכן אמליץ לך בחום להמשיך להתאמן טבעי, ללמוד ולגדול כי יש לך לאן. הרבה פעמים חושבים ״אעה אני אקח את זה ואת זה ויאללה נזרום...״ חומרים זה לא משחק, יש פה אנשים שיעידו על כך.
קח את הזמן, תלמד היטב את ה basic שזה תזונה, אימונים, שינה, התאוששות ואתה תראה אחלה תוצאות בהתחייבות.
דבר נוסף שאני אגיד לך זה שיש סיבה שהרוב המוחלט פה כתב לך את אותו הדבר, תעשה את השיקולים שלך בסופו של דבר רק תעשה אותם בלב שלם.

לא, זה חד משמעי לא מדוייק.
כל אחד יגיד לך משהו אחר, אני אוכל בערך 1 גרם חלבון והשאר משלים פחמימה ושומן. בגדול סופר רק קלוריות. לקראת סוף החיטוב אני מקפיד יותר על חלבון.

דבר נוסף. עושה רושם שאתה ממש בתחילת הדרך. אני מבין את זה מהשאלות שאתה שואל ולכן אמליץ לך בחום להמשיך להתאמן טבעי, ללמוד ולגדול כי יש לך לאן. הרבה פעמים חושבים ״אעה אני אקח את זה ואת זה ויאללה נזרום...״ חומרים זה לא משחק, יש פה אנשים שיעידו על כך.
קח את הזמן, תלמד היטב את ה basic שזה תזונה, אימונים, שינה, התאוששות ואתה תראה אחלה תוצאות בהתחייבות.
דבר נוסף שאני אגיד לך זה שיש סיבה שהרוב המוחלט פה כתב לך את אותו הדבר, תעשה את השיקולים שלך בסופו של דבר רק תעשה אותם בלב שלם.
לא הגיוני שאתה אוכל רק 1 גרם חלבון למשקל גוף. כמה אתה שוקל? ב400 גרם חזה עוף יש 120 גרם חלבון וזה ארוחה קטנה ביום.

אתה מסתמך על אנשים אחרים זה לא טוב. שאין לך ידע כל אחד ישמע לך פרופסור, יש לך המון מה ללמוד. תתחיל בזה שתלמד איך נכנבים לסייקל ואיך יוצאים ו ה התופעות, איך להזריק נכון ולא בטעות לוריד ותגיד במקרה הרע שלום לבורא שלך, תלמד שיש השלכות על תפקודי כליות, כבד,הורמונליות וזה לא תוסף חלבון.

לחצי שנה אתה נראה פצצה לא מבין למה אתה צריך חומרים? תקח חומרים שתתאמן שנתיים-3 יש לך עוד לגדול בלי.

אתה מסתמך על אנשים אחרים זה לא טוב. שאין לך ידע כל אחד ישמע לך פרופסור, יש לך המון מה ללמוד. תתחיל בזה שתלמד איך נכנבים לסייקל ואיך יוצאים ו ה התופעות, איך להזריק נכון ולא בטעות לוריד ותגיד במקרה הרע שלום לבורא שלך, תלמד שיש השלכות על תפקודי כליות, כבד,הורמונליות וזה לא תוסף חלבון.

לחצי שנה אתה נראה פצצה לא מבין למה אתה צריך חומרים? תקח חומרים שתתאמן שנתיים-3 יש לך עוד לגדול בלי.
איזה סרטים הייתי אוכל בסייקל הראשון הייתי מושך תמשאבה אחורה בכח ואז הייתי בוכה שכואב לי השריר שהזרקתי בו יומים בגלל הוואקום חחחחח . או שיעולים בזמן ההזרקה בכלל מלחיץ

איזה סרטים הייתי אוכל בסייקל הראשון הייתי מושך תמשאבה אחורה בכח ואז הייתי בוכה שכואב לי השריר שהזרקתי בו יומים בגלל הוואקום חחחחח . או שיעולים בכלל מלחיץ
חחחח הייתי בדיוק ככה! אני לא אשכח שתמיד חשבתי שהזרקתי לוריד והייתי אחרי כל זריקה מחכה חצי שעה לראות אם אני עדין חי 😆🤣🤭

אחרי שכבר למדתי להזריק הייתי נותן בכתף 3cc טסט טרן ומסטרון בלי להילחץ אבל טרן בכתף זה מוות משתק הכל ☠️

אני כרגע צורך 180 גרם חלבון למשקל גופי שעומד על 87 , זה בסדר ?
מעל ומעבר

חחחח הייתי בדיוק ככה! אני לא אשכח שתמיד חשבתי שהזרקתי לוריד והייתי אחרי כל זריקה מחכה חצי שעה לראות אם אני עדין חי 😆🤣🤭

אחרי שכבר למדתי להזריק הייתי נותן בכתף 3cc טסט טרן ומסטרון בלי להילחץ אבל טרן בכתף זה מוות משתק הכל ☠️

גם ויני בזריקות זה שטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית