הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט/סייקל ראשון

Adriano

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
-5
13
3
שלום לכולם אני חבר חדש בפורום ,
אני אשמח מאוד לכמה טיפים ועזרה מכם 😃
אני מתאמן חצי שנה , מעוניין להתחיל טסט/סייקל ראשון,
גילי הוא 33
הגובה שלי , 191
משקל ,87
אחוזי שומן לא יודע
רציתי לקבל טיפים, רעיונות , עזרה בכל מה שאפשר !!
מאוד ישמח לעוזרים ובבקשה אל תשפטו אותי לרעה !
אני מנסה ללמוד ולצבור ידע ,
תודה רבה מראש חברים !

קבצים מצורפים

• 20200207_130756.jpg
    20200207_130756.jpg
    KB 114 · צפיות: 215
תראה את הסרטון של גרג דוסט על מקרו הוא מסביר את זה יותר טוב ממני.
דווקא שהוורידים בחוץ להזריק? אני תמיד מחכה שהכל יראה שומני ולא בפאמפ, מפחיד להזריק מתי שהוורידים בולטים אבל הבנתי ממך זה הזמן הכי רצוי אבל עדיין מפחיד אותי שאז יש יותר סיכוי לעצבוב, הגיוני הפחד?

דווקא שהוורידים בחוץ להזריק? אני תמיד מחכה שהכל יראה שומני ולא בפאמפ, מפחיד להזריק מתי שהוורידים בולטים אבל הבנתי ממך זה הזמן הכי רצוי אבל עדיין מפחיד אותי שאז יש יותר סיכוי לעצבוב, הגיוני הפחד?
שהורידים בולטים אתה יודע איפה לא לתת קל

איזה סרטים הייתי אוכל בסייקל הראשון הייתי מושך תמשאבה אחורה בכח ואז הייתי בוכה שכואב לי השריר שהזרקתי בו יומים בגלל הוואקום חחחחח . או שיעולים בזמן ההזרקה בכלל מלחיץ

אני זריקה ראשונה איבדתי את ההכרה מרוב לחץ !!

אני זריקה ראשונה איבדתי את ההכרה מרוב לחץ !!
זריקה ראשונה הלב שלי דפק כל כך מהר חשבתי אני הולך למות התחלתי לאכול סרטים וכבר עבר חצי שעה ואמרתי לעצמי "טוב לא מתתי אז הכל טוב" חחחח אין על הסייקל הראשון. אחרי השלישי כבר אין ריגושים בהזרקות

זריקה ראשונה הלב שלי דפק כל כך מהר חשבתי אני הולך למות התחלתי לאכול סרטים וכבר עבר חצי שעה ואמרתי לעצמי "טוב לא מתתי אז הכל טוב" חחחח אין על הסייקל הראשון. אחרי השלישי כבר אין ריגושים בהזרקות

סייקל שלישי אתה כבר מזריק תוך כדי נהיגה 😆

מת עליו
קול של תוכי של ג'אפר מאלאדין
לא מפסיק לקלל את הצופים .
גאון.
אני מסכים עם 98 אחוז ממה שהוא אומר

98-99 אחוז.
הוא בין הבודדים שאשכרה מדברים גלוי. הוא שיתף את הסייקל שאיתו קיבל כרטיס IFBB ומשתף את החוויות שלו עם חומרים כאלו ואחרים. בלי שום קשר הוא אחלה גבר שבעולם ומצחיק.

סייקל שלישי אתה כבר מזריק תוך כדי נהיגה 😆
מפה לשם לא הייתי כמה ימים בבית והזרקתי בשירותים ציבוריים( מי אמר נרקומן)
נפלה לי המחט מהיד והתגלגה לכיוון התא שלידי,הייתי מספיק זריז לבלום את זה עם הרגל

מפה לשם לא הייתי כמה ימים בבית והזרקתי בשירותים ציבוריים( מי אמר נרקומן)
נפלה לי המחט מהיד והתגלגה לכיוון התא שלידי,הייתי מספיק זריז לבלום את זה עם הרגל
לי נפל בחדר כושר מהתיק מזרק של נוזל של סארמס, מהר הרמתי והמשכתי כרגיל

פדיחות חחחחחח

אה יפה איזה Sarms יש לך בזריקות ?
אין לי בזריקות סארמס, עוד לא בלבל הזה, פשוט יש לסארמס בנוזל את המזרקים האלה כדי למדוד ml...

יענו בלי מחט
אבל שאתה קולט שנפל לך מזרק על הרצפה באמצע החדר כושר... לא נעים בכלל

אה הפיפטה 😛😉 סבבה קורה
דווקא פחות מלחיץ גם אם מישהו רואה את זה אפשר להגיד - "כן אחי CBD עוזר לי באימונים"

אה הפיפטה 😛😉 סבבה קורה
דווקא פחות מלחיץ גם אם מישהו רואה את זה אפשר להגיד - "כן אחי CBD עוזר לי באימונים"
חחחחחח דווקא מתי שדפקתי איזה גוני חזק ממש לפני אימון חשבו שאני על סטרואידים יותר מאשר מתי שבאמת הייתי על סטרואידים חחחחחח
2 זריקות של טסט, ואחריהם עוד שבוע שבועיים של טסט ותם לו סייקל, כבר מתגעגע..

ללההה אל תתגעגע תנסה שבPCT אתה אומר לעצמך (למרות שזה לא נכון) , לחומרים אני יותר לא חוזר בPCT אני שומר ומנסה להתקדם מעל המשקלים שהייתי בסייקל והרצון הזה ישמור לך על המראה שתפסת בסייקל .
אם תתחיל להתגעגע לפני שתסיים ובPCT כבר תחשוב על הסייקל הבא .. ככה אתה תיראה כמו 1 שהכל היה החומרים, ולא נשאר ממנו כלום .. תתן עוד יותר בראש בזמן הPCT , תורה שאני מנסה להעביר ללא הצלחה כבר שנים 😛

ללההה אל תתגעגע תנסה שבPCT אתה אומר לעצמך (למרות שזה לא נכון) , לחומרים אני יותר לא חוזר בPCT אני שומר ומנסה להתקדם מעל המשקלים שהייתי בסייקל והרצון הזה ישמור לך על המראה שתפסת בסייקל .
אם תתחיל להתגעגע לפני שתסיים ובPCT כבר תחשוב על הסייקל הבא .. ככה אתה תיראה כמו 1 שהכל היה החומרים, ולא נשאר ממנו כלום .. תתן עוד יותר בראש בזמן הPCT , תורה שאני מנסה להעביר ללא הצלחה כבר שנים 😛
הייתי בpct הזה בעבר בין הסארמים..
מרגיש גבר בpct כי הדקה יצא ויש רק טסט חחחחחח
בכל מקרה יש לי mk677 וקרדרין כדי לעבור את הpct עם עוד קצת נוזלים שיישארו כדי למזער פקקטים...
בכל מקרה, זה שאני בחיים אחרי הסלט סארמים שעשיתי זה הישג חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית