הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר ביתי

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
עכשיו התברר לי שגיינר מסוים שרציתי לקנות לא מייצרים יותר ואני יכול לקנות רק גיינר סופר מאס שיש בו מלא קלוריות לעומת החלבון והוא מפוצץ סוכר
אז אני שוקל לעשות גיינר ביתי וקודם כל רציתי לדעת מבחינת טעם מה יותר טעים וקל לשתות כי גם ככה לא הכי קל לי לסיים גיינר אז אני רוצה לדעת שלא תהיה לי בעיה לשתות את זה
וגם אם למישהו מכם יש איזה מתכון שאתם באמת יודעים שהוא טוב ויהיה קל לשתות ורצוי בלי חלב כי אני שומר כשרות
עכשיו התברר לי שגיינר מסוים שרציתי לקנות לא מייצרים יותר ואני יכול לקנות רק גיינר סופר מאס שיש בו מלא קלוריות לעומת החלבון והוא מפוצץ סוכר
אז אני שוקל לעשות גיינר ביתי וקודם כל רציתי לדעת מבחינת טעם מה יותר טעים וקל לשתות כי גם ככה לא הכי קל לי לסיים גיינר אז אני רוצה לדעת שלא תהיה לי בעיה לשתות את זה
וגם אם למישהו מכם יש איזה מתכון שאתם באמת יודעים שהוא טוב ויהיה קל לשתות ורצוי בלי חלב כי אני שומר כשרות
ואין לי שום בעיה לקנות אבקת חלבון

בשביל תוספת חלבון אתה יכול להשתמש באבקת חלבון סויה או אבקת חלבון ביצה.

אתה בכלל צריך גיינר?
קשה לך לאכול באופן כללי?
באיזה פלוס קלורי אתה נמצא? כמה עולה כל שבוע?

חיפוש קצר בפורום יעלה את התשובה לשאלתך.

אך קודם לכן אשמח אם תענה לשאלותיי הבאות:

אתה בכלל צריך גיינר?
קשה לך לאכול באופן כללי?
באיזה פלוס קלורי אתה נמצא? כמה עולה כל שבוע?

• פותח/ת השרשור
חיפוש קצר בפורום יעלה את התשובה לשאלתך.

אך קודם לכן אשמח אם תענה לשאלותיי הבאות:
כן אני בהחלט צריך גיינר גם אין לי הרבה זמן לאכול כל יום בגלל עבודה
אני לא סופר קלוריות אני פשוט בודק אחת לשבוע את המשקל
השאלה היחידה שלי היא האם גייר ביתי יותר טעים או יותר מגעיל מגיינר רגיל?

נערך לאחרונה:
גיינר ביתי יהיה יותר טעים ויותר "בריא"
תקנה אבקת חלבון ובבלנדר תוסיף חמאת בוטנים ושיבולת שועל ואפשר גם בננה.

• פותח/ת השרשור
גיינר ביתי יהיה יותר טעים ויותר "בריא"
תקנה אבקת חלבון ובבלנדר תוסיף חמאת בוטנים ושיבולת שועל ואפשר גם בננה.
זה אפשרי בלי בלנדר רק על שייקא כי נגיד לפעמים אני צריך לקחת לעבודה עכשיו גיינר מוכן זה לא בעיה לשים תאבקה ובעבודה רק למלא מים
זה אפשרי גם כם הגיינר הזה נגיד בלי בלנדר לשים רק בשייקר תחומריפ ואז עם מים?

זה אפשרי בלי בלנדר רק על שייקא כי נגיד לפעמים אני צריך לקחת לעבודה עכשיו גיינר מוכן זה לא בעיה לשים תאבקה ובעבודה רק למלא מים
זה אפשרי גם כם הגיינר הזה נגיד בלי בלנדר לשים רק בשייקר תחומריפ ואז עם מים?

לא, זה סתם יהיה לך מוצק ומגעיל

גיינר שמגיע באבקה יותר טעים מגיינר ביתי ויותר קל בבטן. יש מלא גיינרים עם כמות קטנה של סוכר, אתה יכול לקנות גם אבקת פחמימה נוזלית מורכבת ללא טעם ולהוסיף פשוט לחלבון רגיל ויצא לך גיינר.

• פותח/ת השרשור
גיינר שמגיע באבקה יותר טעים מגיינר ביתי ויותר קל בבטן. יש מלא גיינרים עם כמות קטנה של סוכר, אתה יכול לקנות גם אבקת פחמימה נוזלית מורכבת ללא טעם ולהוסיף פשוט לחלבון רגיל ויצא לך גיינר.
ואיך זה יוצא ? קל לשתול את זה? ואיזה גיינרים יש עם פחות סוכר כי התקשרו אליי מהחברה ואמרו לי שלא מייצרים יותר גיינרים עם יחס של פחול מ1:5

ואיך זה יוצא ? קל לשתול את זה? ואיזה גיינרים יש עם פחות סוכר כי התקשרו אליי מהחברה ואמרו לי שלא מייצרים יותר גיינרים עם יחס של פחול מ1:5
כן קל לשתות, יותר קשה לבלוע שיבולת עם שייק ובננה.
מי זה החברה על מה אתה מדבר?! לא חסר חנויות שמוכרים. יש לך בארץ של מאסל פראם הוא איכותי פחמימה מבטטה בעיקר.

• פותח/ת השרשור
כן קל לשתות, יותר קשה לבלוע שיבולת עם שייק ובננה.
מי זה החברה על מה אתה מדבר?! לא חסר חנויות שמוכרים. יש לך בארץ של מאסל פראם הוא איכותי פחמימה מבטטה בעיקר.
לא בדיוק חברה איזה חנות שהזמנתי מהם שנקראת mybody שרציתי להזמין מהם את הelite שיש לו יחס 1:2 ןאז התקשרו ואמרו לי שלא מייצרים יותר כאלה ואמרו לי שגם אם אני מוצא לא מומלץ כי רוב הפעמים זה יהיה פג תוקף בגלל שהפסיקו לייצר ושמייצרים רק 1:5 היום
יש לך חנות שאתה יודע שיש להם? ובעיקרון הייתי מעדיף לקנות של דיימטיז כי שמעתי שהם הכי טובים מפחיד קצת לקנות מחברה אחרת

לא בדיוק חברה איזה חנות שהזמנתי מהם שנקראת mybody שרציתי להזמין מהם את הelite שיש לו יחס 1:2 ןאז התקשרו ואמרו לי שלא מייצרים יותר כאלה ואמרו לי שגם אם אני מוצא לא מומלץ כי רוב הפעמים זה יהיה פג תוקף בגלל שהפסיקו לייצר ושמייצרים רק 1:5 היום
יש לך חנות שאתה יודע שיש להם? ובעיקרון הייתי מעדיף לקנות של דיימטיז כי שמעתי שהם הכי טובים מפחיד קצת לקנות מחברה אחרת
מבלבלים לך שם את המוח על כל גיינר יש תוקף. פשוט אין לחנות במלאי והם לא רוצים שתקנה ממקום אחר, ודמטייז ממש לא הכי טובים הגיינרים שלהם עמוסים בסוכרים. תריץ חיפוש באינטרנט לא חסר גיינרים בשוק

• פותח/ת השרשור
מבלבלים לך שם את המוח על כל גיינר יש תוקף. פשוט אין לחנות במלאי והם לא רוצים שתקנה ממקום אחר, ודמטייז ממש לא הכי טובים הגיינרים שלהם עמוסים בסוכרים. תריץ חיפוש באינטרנט לא חסר גיינרים בשוק
בדקתי מאסל פארם זה אותו דבר אפילו יש להם בגיינר טיפה פחות חלבון על אותה כמות קלוריות

תרשום בגוגל "גיינר שיבולת שועל". תקנה של חברת מיי פרוטאין, אין גיינר שיותר טוב ממנו מבחינת הרכיבים והערכים התזונתיים שלו.

• פותח/ת השרשור
תרשום בגוגל "גיינר שיבולת שועל". תקנה של חברת מיי פרוטאין, אין גיינר שיותר טוב ממנו מבחינת הרכיבים והערכים התזונתיים שלו.
כן ראיתי די אחלה רק יש אומנם קצת קלוריות למנה אבל לפי מה שראיתי מנה זה רק 100 גרם אבקה אז אפשרי פשוט לקחת כפול?

כן ראיתי די אחלה רק יש אומנם קצת קלוריות למנה אבל לפי מה שראיתי מנה זה רק 100 גרם אבקה אז אפשרי פשוט לקחת כפול?
אתה יכול לקחת כמידת הצורך שלך וגם לחלק.
שים לב אם אתה מזמין מהאתר יש לך משלוח חינם מעל ל275 שקל או קצת פחות הם רושמים לך , ואל תזמין מעל לסכום הזה אחרת צריך לשלם מכס.

בדיוק. אל תאמין לכל המשפטים המפוצצים שאומרים לך "1200 קלוריות למנת הגשה", כי בכוכבית קטנה רשום לך במנה של 300 גרם, שזה המון.
תמיד תבדוק לפי 100 גרם ככה תוכל להשוות.
לגבי הכמות שצריך לצרוך זה בהתאם לתפריט שלך, אם אתה רואה שחסר לך נגיד 500 קלוריות, תעשה חישוב כמה גרם אבקה אתה צריך ולפי זה תצרוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית