עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור בתמונה הוא שרירי ושמן, יש לו הרבה מסת שריר. קשה להעריך האם זה גודל שאדם ממוצע יגיע אליו באופן טבעי (יכול להיות שכן). זה מראה שיש להרבה פאוורליפטרים או סטרונגמן, וזה יותר מראה של היעדר בקרה קלורית ו/או היעדר תקופת חיטוב... פחות משקף את סוג האימונים וטווחי החזרות.@Yeti
תודה רבה אחי
הבאת ממתקים 😃
זורק תילדים למיטות ויושב לצפות
אחזור עם תובנות
אהלן אח
ראיתי רק סרטון אחד,נשמע מאוד חד האיש
והאמת שהוא גרם לי לחשוב,שכרגע עם אורח החיים שלי,יהיה קשה לי להגיע לשייפ של אחוז שמון נמוך,וחיטובים וכו
תפסה אותי תמונה ברשת,שמאז ומעולם התחברתי ל״טייפ״ הגוף הזה(מצרף תמונה)
איך היית מגדיר את האימונים לסוג כזה?
טווחי חזרות?
תגיד לי אח,אם היית אומר לי שאתה מתאמן לכח ולא אכפת לך גוף לא הייתי מגיב פה,אבלממב בקטע להגדיר מטרה גוף כזה? לא אתלטי לא נראה טוב,מכוער ונראה חולה,הוא פשוט שמן,סליחה אני רואה את זה כעצלנות אתה יכול יותר מזה@Yeti
תודה רבה אחי
הבאת ממתקים 😃
זורק תילדים למיטות ויושב לצפות
אחזור עם תובנות
אהלן אח
ראיתי רק סרטון אחד,נשמע מאוד חד האיש
והאמת שהוא גרם לי לחשוב,שכרגע עם אורח החיים שלי,יהיה קשה לי להגיע לשייפ של אחוז שמון נמוך,וחיטובים וכו
תפסה אותי תמונה ברשת,שמאז ומעולם התחברתי ל״טייפ״ הגוף הזה(מצרף תמונה)
איך היית מגדיר את האימונים לסוג כזה?
טווחי חזרות?
הגוף מטרה זה משהו שונה בין אנשים. מה שנראה לך מכוער למישהו אחר זה יפה מה הבעיה בזה.אם היית אומר לי שאתה מתאמן לכח ולא אכפת לך גוף לא הייתי מגיב פה
מה זה לא נראה טוב? לא נראה טוב לך אבל לבנאדם כאן כן נראה טובלא אתלטי לא נראה טוב
כנ"למכוער
זה כבר סתם שטויות לא קשורות, מצטערנראה חולה
טוב עחי,חבל שאתה מתחכםהגוף מטרה זה משהו שונה בין אנשים. מה שנראה לך מכוער למישהו אחר זה יפה מה הבעיה בזה.
מה זה לא נראה טוב? לא נראה טוב לך אבל לבנאדם כאן כן נראה טוב
כנ"ל
זה כבר סתם שטויות לא קשורות, מצטער
מעולה אז לך על זה,אל תשאף לשום דבר אחר שהוא לא אתה,תן מעצמך 10000000 אחוז,אתה תעק כל מטרה בהצלחה בויהלפי דעתי שמן,זה בטן נוזלת בלי מסת שריר בכלל,שלא עושה שום ספורט.
פה האיש מתאמן כמו משוגע,נכון לא שומר תפריט הדוק,אבל תראה הכל אצלו מוצק,והוא בכלל לא שמן ועצלן.
זו דעתי
בכל הפוסטים שלי רשמתי שאני אוהב את המסיביות מבלי להיכנס לחיטוב או לראות ״קוביות״
להראות טוב עם חולצה ולהתאמן עם משקלים גבוהים מספק אותי
שמע אתה עושה טעות איומה אם אתה נותן מסה על אחוז שומן בינןני גבוה,מה האחוז שומן כרגע הנוכחיתודה יא אח
אולי יום יבוא וכמו אנדי ווהל אעשה חיטוב על העצם. חח
קודם שאגיע למסה כמו בן אדם
קודם כל כל הכבוד על הירידה,שנית תמשיך עוד,מסה באחוז שומן כזה לא אופטימלי@Serg
אח
אני עם דיאטנית צמודה.
עד כה ירדתי מ114>94
אני לא מתאמן תחת הגדרות
אבל כן אוסף מידע,ומתאים לעצמי מכל אחד קצת.
איך אומרים מכל מלמדי השכלתי
אצרף תמונה
לא הבנתי את השאלה
טוב אחי אולי בעתיד תבין שלא את כולם צריך לעניין מה שמעניין אותךטוב עחי,חבל שאתה מתחכם
זה חוסך אתה הכוח שהולך על הוצאת המוט ואז אפשר לתת יותר בחזרות עצמן, אבל מבחינת התקדמות אם אתה מחשיב את הוצאת המוט כחלק מהסט אז אני לא כלכך רואה מה ההבדל.אני מרגיש על עצמי,שאם היתה לי עזרה בהוצאת המוט להתחלת תרגיל הבנ׳ץ
יכולתי להתקדם יותר.
האם זה הגיוני מה שאני אומר?