עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פחות אוהב עליי אישית טרן טסט וויני/דיבול אף פעם לא איכזב. eq לקחתי עוד בסייקלים ה1 לא עשה הרבהמה אתה חושב על eq?
אני הבא 400 טסט קצר, מסטרון 300, 30 דיבול שבועיים, וויני 5 שבועות.אני סייקל הבא הולך על גרם טסט וזהו נראה לי
כבר דיברתי עם הספק שיכין בהקדם 😆😆כדאי לך לגדול מהר לפני שהילד בן 17 בא להרביץ לך:lol:
קח קצת bpc-157 tb500 איזה מומיו ותן לאסטרוגן להשתולל בלי AI מתי שאתה לא בסייקל ואז שתיכנס לסייקל העצמות וכל הקונסטוצלציה תהיה חזקה דיואני סייקל הבא הולך על גרם טסט וזהו נראה לי
אני כל פעם עושה את אותה טעות,מתחזק מהר מדי ונפצע.. סייקל הבא יהיה נפח גבוה ומשקלים בינונים..
חשבתי לעשות סארמס טסט וeq ואתה אומר שeq זה פייק...פחות אוהב עליי אישית טרן טסט וויני/דיבול אף פעם לא איכזב. eq לקחתי עוד בסייקלים ה1 לא עשה הרבה
טרן זה עולם אחר. טרן קצר, לא ארוך. הייתי מתקדם מאימון לאימון במשקלי עבודה בצורה מפגרת , העצבים מחייבים ג'וני בלילה הגלי חום והעצבים מכים חזק חזק!..אבל הכוח והאיכות שריר אלוהים!!קח קצת bpc-157 tb500 איזה מומיו ותן לאסטרוגן להשתולל בלי AI מתי שאתה לא בסייקל ואז שתיכנס לסייקל העצמות וכל הקונסטוצלציה תהיה חזקה דיו
חשבתי לעשות סארמס טסט וeq ואתה אומר שeq זה פייק...
קרץ לי שזה בלי הרבה סיידס
טרן הנה אני בא..
מה הבעיה בטרן ארוך?טרן זה עולם אחר. טרן קצר, לא ארוך. הייתי מתקדם מאימון לאימון במשקלי עבודה בצורה מפגרת , העצבים מחייבים ג'וני בלילה הגלי חום והעצבים מכים חזק חזק!..אבל הכוח והאיכות שריר אלוהים!!
כרגע אני על 12 אחוז שומן-10 חזרתי להתאמן לפני שבועיים מכין את הקרקע.
אין בעיה אבל פחות חזק. הייתי תמיד על ארוך 400, שהחלפתי לקצר לא הגעתי ל-300 מרוב שהיה חזק לי. החיסרון זה העצבים והחוסר שינה. כל השאר ברכה.מה הבעיה בטרן ארוך?
מזכיר קצת rad140אין בעיה אבל פחות חזק. הייתי תמיד על ארוך 400, שהחלפתי לקצר לא הגעתי ל-300 מרוב שהיה חזק לי. החיסרון זה העצבים והחוסר שינה. כל השאר ברכה.
רק לשים לב ל-hct אני מעדיף לעשות ממש 6-8 שבועות ולצאת. כנראה שאעשה trt לכל החיים.
שמע האמת ? שהייתי עושה כל 3 ימים מהקצרים, אין מצב ליום כן יום לא. היה נותן בראש , אישית לא הייתי מצליח להירדם בימים של הזריקות.מזכיר קצת rad140
בכל מקרה, בקצר, אפשר לעבוד עם 2 זריקות בשבוע או שצריך לפחות 3?
ואיך שמים לב לhct, יש איזה משהו מיוחד שאפשר לעשות כדי לעזור לו תוך כדי הסייקל?
האמנם יש קורולציה בין hct לhgb המממשמע האמת ? שהייתי עושה כל 3 ימים מהקצרים, אין מצב ליום כן יום לא. היה נותן בראש , אישית לא הייתי מצליח להירדם בימים של הזריקות.
לגבי hct רק בדיקות דם לבקרה ולהפחית בעישון. עשיתי הקזות מ-56 hct הורדתי ל-44 , המוגלובין גם מ19 ל15.
אני גם התחלתי סייקל על 18 hb זה גבוה וhct 55 לא לקח אותי רחוק, רק תופעות לוואי עד שהספיק לגוף והגעתי למיון בדקה 90 ולחץ דם בשמיים וזיהום בדם שהשפיע על הכבד גם.האמנם יש קורולציה בין hct לhgb המממ
התחלתי סייקל בhgb 18, מעניין מה יקרה בסוף חחחחח
לגבי ההקזות, מדי פעם הגוף מפריש כבר מגיל צעיר דם מהאף כדי לשמור על רמות תקינות מלבד אבל לא יזיק בדיקה, חוץ מהקזות, קרדרין או קלן או חומרים כלשהם או אוכל כלשהו שיכול לשפר שם עמדות, יש חיה כזאת?
לגבי עישון, אם זה רק גוינטים זה סבבה או שלגמרי לחתוך מזה?
ולפי מה שאתה אומר, אפשר לעבוד עם קצר במתכונת של זריקה פעמיים בשבוע וחסל, כמו ארוך למעשה
הסייקל הנוכחי לא הלך משהו?אני סייקל הבא הולך על גרם טסט וזהו נראה לי
אני כל פעם עושה את אותה טעות,מתחזק מהר מדי ונפצע.. סייקל הבא יהיה נפח גבוה ומשקלים בינונים..
היה מצויין אבל אני מתיר לעצמי להתאמן יותר מדי(7 פעמים בשבוע,לפעמים יומיים ביום). אני סובל מכאבים מפגרים עכשיו,לוקח שבוע מנוחההסייקל הנוכחי לא הלך משהו?
אתה משתמש ב massage gun, או דברים כאלו להתאוששות? אני ממליץ בחום אגבהיה מצויין אבל אני מתיר לעצמי להתאמן יותר מדי(7 פעמים בשבוע,לפעמים יומיים ביום). אני סובל מכאבים מפגרים עכשיו,לוקח שבוע מנוחה
הבנאדם הרים לך 200 ק"ג כל יומיים ובנה לעצמו חדר כושר לעצמו בבית, לא חושב שאפשר באמת לדעת כמה 'הפסד' יש פה אם בכללאתה רואה איזה לא שווה זה לעוף 7 ימים בשבוע לפעמים פעמיים ביום ובסוף נותן שבוע מנוחה 😕 זה הפסד יותר גדול ממישהו שהיה עושה 5 ימים ולא מפסיד שבוע .
לקח שלי גם שהייתי בסייקל לסייקל הבא. שישה ימים סופר עצימים בשבוע גם בזמן סייקל יכול להיות פשוט יותר מדי. ועוד לקח - סופר קשוב לגוף. כאבים קטנים התחילו לי בפרק כף היד והמשכתי להרים כבד ועכשיו שלושה שבועות אני נמנע מכל תרגיל שלא נוח לי בפרק כף היד (שזה המון תרגילים) כי פשוט החמירלא הפסדתי שום דבר..
יש לי מעקב קפדני על הכל ובחודש מרץ אני מתחיל תכנית חדשה,היברידית שבניתי לעצמי. (נפח גבוה בחתירה ובנץ', עצימות גבוהה בסקואט ודדליפט)לשלושה חודשים.
שבוע מנוחה בא לי די טוב עכשיו
אבל בהחלט מפיק לקחים ויורד ל4 ימים בשבוע.
החודשיים הראשונים על טסט+טרן איפשרו לי להתאושש מכל דבר,אבל המחסור שינה הפסיכי שיש לי מתחיל לפגוע ברמה שגם סטרואידים לא עוזרים