הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה SS פעמיים בשבוע, באמצע השבוע מתאמן קרב מגע

• פותח/ת השרשור Smiv
  • פורסם בתאריך

Smiv

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
התחלתי לתאמן עכשיו, לקחתי את הזמן וקראתי מדריכים פה בפורום ובעוד מספר מקורות. אני מתאמן קרב מגע פעם בשבוע, אני מעוניין לתאמן בחדר כושר פעמיים בשבוע.

בן 30, שוקל 60, גובה 175. רץ ריצה קלה 15-30 דקות פעמיים בשבוע בימי מנוחה. ישן 7 שעות.

יום שני(אחרי יומיים מנוחה):

סקוואט: 3X5
בנץ: 3X5
צינאפ: 3X5
הוברהד פרס: 3X5

טרייספ\בייספ: 3X8 (לפאמפ ולכיף)

יום שלישי: קרב מגע

יום שישי (אחרי שלוש ימי מנוחה):

דדליפט: 3X5

טרייספ\בייספ: 3X8

מה אתם חושבים על התוכית הזאת? לעלות משקל כל אימון או כל שבוע? האם ומה ניתן לשפר?

אתה לא באמת עושה ss , אבל אתה מתכוון שלקחת עקרונות מהתכנית.
מבחינתי הייתי עושה את אותם תרגילים בדיוק פעמיים בשבוע ומתקדם בהם בכל אימון
משהו כמו:
דדליפט 2x5

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!

מספר שאלות, אני סך הכול מנסה ללמוד, בעצם אתה מסתמך פה על זה שאני הולך לנוח יחסית הרבה אז זה יהיה בסדר להכניס עוד נפח? חישבת את זה לפי משהו או שפשוט החלטת מה שנקרא "לפי העין" ? כי אני גם רואה שהורדת קצת בדדליפט (בטח בגלל העומס שלו על הגוף) אני ממש אשמח להבין איך עושים משהו כזה.

שאלה נוספת, למה הדליפט בסוף? הוא מערב הכי הרבה שרירים, לא אמור להיות בהתחלה?

תודה רבה!

מספר שאלות, אני סך הכול מנסה ללמוד, בעצם אתה מסתמך פה על זה שאני הולך לנוח יחסית הרבה אז זה יהיה בסדר להכניס עוד נפח? חישבת את זה לפי משהו או שפשוט החלטת מה שנקרא "לפי העין" ? כי אני גם רואה שהורדת קצת בדדליפט (בטח בגלל העומס שלו על הגוף) אני ממש אשמח להבין איך עושים משהו כזה.

שאלה נוספת, למה הדליפט בסוף? הוא מערב הכי הרבה שרירים, לא אמור להיות בהתחלה?

כן, במיוחד שאתה עושה רק 2 אימונים וגם כי אתה רק מתחיל אז אתה יכול לעשות את כל החבילה ביום אחד להתקדם בהכל.
בעיקרון אתה יכול לעשות את הדדליפט באיזה סדר שאתה רוצה, הכל שאלה של מה אתה מתעדף כי דדליפט מתנגש עם סקוואט וצ'ין אפס,
מנגד אם אתה מתקדם בהכל ולא בהכרח בדדליפט אתה עדיין תתקדם ותתחזק בכל החלקים העיקריים בגוף בגלל זה העדפתי אישית להשאיר אותו לסוף.

• פותח/ת השרשור
כן, במיוחד שאתה עושה רק 2 אימונים וגם כי אתה רק מתחיל אז אתה יכול לעשות את כל החבילה ביום אחד להתקדם בהכל.
בעיקרון אתה יכול לעשות את הדדליפט באיזה סדר שאתה רוצה, הכל שאלה של מה אתה מתעדף כי דדליפט מתנגש עם סקוואט וצ'ין אפס,
מנגד אם אתה מתקדם בהכל ולא בהכרח בדדליפט אתה עדיין תתקדם ותתחזק בכל החלקים העיקריים בגוף בגלל זה העדפתי אישית להשאיר אותו לסוף.

זה יהיה דדליפט קשוח אחרי כל החרא הזה, אבל מניח שאתה צודק. תודה רבה חבר. אם יכולתי הייתי מביא לך מוניטין.

עוד הצעות חברים?

אתה לא באמת עושה ss , אבל אתה מתכוון שלקחת עקרונות מהתכנית.
מבחינתי הייתי עושה את אותם תרגילים בדיוק פעמיים בשבוע ומתקדם בהם בכל אימון
משהו כמו:
דדליפט 2x5

הצעה גרועה. זה לא באמת מעניין איך קוראים לתוכנית, מה שחשוב זה להתקדם. קודם כל אין לך צורך ליותר מסט אחד בדדליפט כמתאמן מתחיל, דבר שני, לא תוכל להתקדם בצורה אידאלית כשהמשקלים יהיו כבר מאתגרים כשאתה עושה כל כך הרבה תנועות מורכבות באימון אחד, אלא אם כן המטרה שלך היא לעשות ולא להתקדם.

הייתי עושה משהו כזה:

אימון A

סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
מתח 3X5

אימון קרב מגע

אימון B

סקוואט קל 3X5 - עשרים עד שלושים אחוז פחות מהמשקל עבודה ביום הראשון
פרס 3X5
דדליפט 1X5

חשוב שתעלה את הצריכה הקלורית שלך בהתאם כי אחרת אתה מבזבז זמן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הצעה גרועה. זה לא באמת מעניין איך קוראים לתוכנית, מה שחשוב זה להתקדם. קודם כל אין לך צורך ליותר מסט אחד בדדליפט כמתאמן מתחיל, דבר שני, לא תוכל להתקדם בצורה אידאלית כשהמשקלים יהיו כבר מאתגרים כשאתה עושה כל כך הרבה תנועות מורכבות באימון אחד, אלא אם כן המטרה שלך היא לעשות ולא להתקדם.

הייתי עושה משהו כזה:

אימון A

סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
מתח 3X5

אימון קרב מגע

אימון B

פרס 3X5
דדליפט 1X5

מעניין, אתה אומר יותר מדי. ואיך התקדמות תראה בתוכנית כזאת? כל אימון עד שנתקעים ואז כמה ריסטים? כי אני ממש מתכנן לסחוט אותה.

אממ.. טיפ קטן: אם אתה לא עושה ss, אל תצפה להתקדמות משקלים של ssz
מי ישמע החצי פעם בנצ'/פרס זה מה שעושה את ההבדל בין שתי התוכניות פח האלו
הסקוואט והדד יתקדמו כמו בSS פחות הפעם בשבוע שהוא לא מעלה משקל כי הוא לא עושה

הייתי עושה משהו כזה:

אימון A

סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
מתח 3X5

אימון קרב מגע

אימון B

פרס 3X5
דדליפט 1X5

זה מצחיק אותי שאתה רושם שההצעה שלי גרועה ואתה נותן לו תכנית גרועה בהרבה.
התכנית שלי לא בהכרח תתאים לו לטווח ארוך אבל לטווח הקצר הוא יתקדם פי 2 יותר מהר מהתכנית שהבאת לו
והוא יכול לעשות אותה כמה חודשים בכיף ולהתקדם בתור מתחיל.
בלי שום קשר לזה שהנפח שהצגת נמוך מדי אפילו בשביל תכנית כח.

• פותח/ת השרשור
התכנית שלי לא בהכרח תתאים לו לטווח ארוך אבל לטווח הקצר הוא יתקדם פי 2 יותר מהר מהתכנית שהבאת לו

תראה המטרה שלי זה לא להתקדם הכי מהר שאפשר, המטרה שלי זה להתקדם לאורך זמן. אני פשוט רוצה לדפוק אימון בחדר כושר ולמשוך את התוכנית כמה שיותר זמן. המטרה זה להיות בריא וחזק לאורך זמן. מה לדעתך כדי לעשות?

תראה המטרה שלי זה לא להתקדם הכי מהר שאפשר, המטרה שלי זה להתקדם לאורך זמן. אני פשוט רוצה לדפוק אימון בחדר כושר ולמשוך את התוכנית כמה שיותר זמן. המטרה זה להיות בריא וחזק לאורך זמן. מה לדעתך כדי לעשות?

זה לא סותר, אתה יכול להתקדם מהר בהתחלה ואחר כך לחפש תכנית שתתאים לך יותר לאחר כך.
אין תכנית כזאת שמתאימה לכל מצב, לכל מצב אתה אמור לתכנן תכנית.
אם לצורך העניין אתה רוצה להגיע לתוצאות שאתה יכול בכיף להגיע בחודשיים במקום בארבע חודשים מיותרים אז אל תעשה את התכנית שלו.
חוץ מזה שלעבוד כבד ובתדירות גבוהה יותר תגרום לך להשתפר בטכניקה הרבה יותר מהר מאשר פעם אחת בשבוע.
הדבר היחיד שאפשר לשקול באמת זה לעשו תדדליפט x1 במקום x2 אבל זה לא משהו שאמור להפריע לטווח הקצר

• פותח/ת השרשור
זה לא סותר, אתה יכול להתקדם מהר בהתחלה ואחר כך לחפש תכנית שתתאים לך יותר לאחר כך.
אין תכנית כזאת שמתאימה לכל מצב, לכל מצב אתה אמור לתכנן תכנית.
אם לצורך העניין אתה רוצה להגיע לתוצאות שאתה יכול בכיף להגיע בחודשיים במקום בארבע חודשים מיותרים אז אל תעשה את התכנית שלו.
חוץ מזה שלעבוד כבד ובתדירות גבוהה יותר תגרום לך להשתפר בטכניקה הרבה יותר מהר מאשר פעם אחת בשבוע.
הדבר היחיד שאפשר לשקול באמת זה לעשו תדדליפט x1 במקום x2 אבל זה לא משהו שאמור להפריע לטווח הקצר

תודה אח. אנסה דברים ואלמד.

המטרה היא למשוך תוכנית, כל תוכנית, לאורך כמה שיותר זמן, כל זה שאתה מתחשב בעובדה שיש לו עוד פעילות מחוץ למכון, חיים מחוץ למכון ואני משער שגם זמן מוגבל בתוך המכון. המטרה היא לעשות את המינימום הנדרש כדי להתקדם, לא להשוויץ כמה נפח אתה יכול לאכול ולהישאר בריא. פרס ובנץ' באותו אימון לא עושים אפילו ברמות הגבוהות. 2 סטים של דדליפט לא יאפשר לו להתאושש לקרב מגע שיש לו באמצע שבוע. אני משער שאם היית מאמן בנאדם או שניים בחיים שלך לא היית מקיא שטויות כאלה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המטרה היא למשוך תוכנית, כל תוכנית, לאורך כמה שיותר זמן, כל זה שאתה מתחשב בעובדה שיש לו עוד פעילות מחוץ למכון, חיים מחוץ למכון ואני משער שגם זמן מוגבל בתוך המכון. המטרה היא לעשות את המינימום הנדרש כדי להתקדם, לא להשוויץ כמה נפח אתה יכול לאכול ולהישאר בריא. פרס ובנץ' באותו אימון לא עושים אפילו ברמות הגבוהות. 2 סטים של דדליפט לא יאפשר לו להתאושש לקרב מגע שיש לו באמצע שבוע. אני משער שאם היית מאמן בנאדם או שניים בחיים שלך לא היית מקיא שטויות כאלה.

הגישה הזאת נשמעת לי יותר maintainable והגיונית. לצערי אין לי מספיק הודעות כדי לשלוח לך PM. אם יהיה לך זמן פנוי, שלח הודעה, אשמח לשאול אותך כמה דברים קטנים.

אל תסבך את עצמך עם תוכניות מורכבות מדי.
אני לא רואה בעיה לבצע SS שלוש פעמים בשבוע, אפילו ביחד עם קרב מגע חובבני.
תעשה SS כמו שצריך או שאל תעשה בכלל.
תתקדם כל אימון כמה שאפשר - אתה לא ברמה בכלל שזה יתקע אותך.

אם אתה בכל זאת רוצה לבצע אימונים פעמיים בשבוע, אל תבצע SS. יש לך אפשרויות טובות יותר כמו טקסס עם אימון קרב מגע במקום אימון ההתאוששות.

• פותח/ת השרשור
אל תסבך את עצמך עם תוכניות מורכבות מדי.
אני לא רואה בעיה לבצע SS שלוש פעמים בשבוע, אפילו ביחד עם קרב מגע חובבני.
תעשה SS כמו שצריך או שאל תעשה בכלל.
תתקדם כל אימון כמה שאפשר - אתה לא ברמה בכלל שזה יתקע אותך.

אם אתה בכל זאת רוצה לבצע אימונים פעמיים בשבוע, אל תבצע SS. יש לך אפשרויות טובות יותר כמו טקסס עם אימון קרב מגע במקום אימון ההתאוששות.

כמו שנאמר זה יותר עניין של זמן. בשךב הזה של החיים, אני לא מוכן לתת יותר מפעמיים למכון, והבנתי שבגדול זה מספיק.
אני אבדוק את טקסס, תודה.

אם בנצ' ופרס לא עושים ברמות הגבוהות למה אתה חושב שברמות נמוכות אי אפשר?
רק מהמשפט הזה אפשר להבין שאתה לא מבין כלום. זה די בושה לתת למתאמן רק יום אחד עצים לשריר בשבוע כמתחיל טרי ולהגיד לו להתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית