הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התנגדות לתוספים (לא כמו שזה נישמע)

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה אני מתחיל SS בעוד שבוע בע"ה והחלטתי שהפעם אני ינסה לקבל קצת בוסט ואולי באמת לראות שינוי אם תוספים אז חשבתי על קריאטין (מונו כמובן) בשילוב אם קפאין ובהמלצת חלקכם (באשכול הקודם שלי) גם חשבתי לקחת מולטי ויטמין... הבעיה היא שאמא שלי למרות שהיא לומדת קצת על הנושא הזה כחלק מהלימודים שלה (לומדת להיות מורה לחינוך גופני) מתנגדת לכל העניין של תוספים... היא מאמינה שרוב החברות מכניסות חומרים שיכולים להזיק לתוספים,ניסיתי בזמנו להראות לה כמה בדיקות מעבדה שעשו פה על אבקת חלבון (רציתי לנקות פעם אבקה אבל הסתדרתי בלי 😛) והיא עדיין לא האמינה ... אז אחרי חיפושים פה ובפורטל ובעוד מקומות התייאשתי והחלטתי לבוא לבקש את עזרתכם... אם מישהו מכיר מאמר שמוכיח חד משמעית שבקריאטין ובמולטי ויטמין (או בכל תוסף אחר ) אין חומרים שיכולים להזיק. כמובן שאני לא מתכוון לדברים זבלה שקונים בשביל לחסוך 50 שקל אני מדבר על דברים שאני רואה שממליצים עליהם פה הרבה.

זה לא משנה אם קריאטין עוזר או לא, אמא שלך לפי מה שאתה אומר לא מפקפקת בחומר, אלא בחומר שמיוצר ע"י חברות מסחריות.
לפי מה שזה נראה הברירה היחידה שלך היא להכין תוספים בעצמך 😆 (סורי, אבל באמת...)

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם קריאטין עוזר או לא, אמא שלך לפי מה שאתה אומר לא מפקפקת בחומר, אלא בחומר שמיוצר ע"י חברות מסחריות.
לפי מה שזה נראה הברירה היחידה שלך היא להכין תוספים בעצמך 😆 (סורי, אבל באמת...)
כניראה שכן ...אבל יש איזה מאמר,בדיקה,ניסוי משהו שיוכיח לה שיש חברות שלא בהכרח עושות את זה?

אתה ככל הנראה בכלל לא צריך את זה
ואין ממש מה לעשות, גם לי יש אמא שלא מבינה בשיט על אטונומיה עם כל הצער שבעולם

• פותח/ת השרשור
אתה ככל הנראה בכלל לא צריך את זה
ואין ממש מה לעשות, גם לי יש אמא שלא מבינה בשיט על אטונומיה עם כל הצער שבעולם
תאמין לי שלפחות את הקריאטין אני ממש צריך ... את המולטי החלטתי לקנות רק בגלל שהמליצו לנסות את זה...הבנתי שלקריאטין אמור להיות תקן crepure אם הוא טוב אז יש איזה דרך להראות לאמא שלי את אישור,תקן או מה שזה לא יהיה ? רק כדי שהיא תיהיה רגועה ?

שמע, בלי להעליב או משהו, אני לא יודע איזה מידע אמא שלך מצאה על החברות האלה אבל אני די סומך על ה FDA

תאמין לי שלפחות את הקריאטין אני ממש צריך ... את המולטי החלטתי לקנות רק בגלל שהמליצו לנסות את זה...הבנתי שלקריאטין אמור להיות תקן crepure אם הוא טוב אז יש איזה דרך להראות לאמא שלי את אישור,תקן או מה שזה לא יהיה ? רק כדי שהיא תיהיה רגועה ?

לא משנה שום דבר שתביא לה, כל עוד אתה זה שמביא לה
תמצא משהו שאמר שלך מעריך / חושבת שהוא מתמצא נשכנע אותו לדבר עם אמא שלך

• פותח/ת השרשור
לא משנה שום דבר שתביא לה, כל עוד אתה זה שמביא לה
תמצא משהו שאמר שלך מעריך / חושבת שהוא מתמצא נשכנע אותו לדבר עם אמא שלך
הבן אדם היחיד שהיא מוכנה להאמין לו זה המדריך בחדר כושר שלי שבעבר היה מאמן אותי ... הוא סוג של מנהל שם ... הבעיה היא שלא מי יודע מה בתוך כל העולם הזה של התוספים... המכון כושר שם כן מחזיק קריאטין (אומנם no explode אבל עדיין) אבל אני בטוח ב100% שאם אני ישאל אותו על זה הוא יתחיל לבלבל לי במוח שזה לא בריא בגילי ושאר ירקות.
לגבי זה שדיבר על הFDA יש לך אולי כתבה משהו אפילו שורה שמוכיחה שהם אישרו את זה ? אני צריך אפילו שורה אחת שתראה שהFDA אישר את זה ואז אני בטוח שהיא תיהיה רגועה כבר.

תודה לכל מי שניסה לעזור עד עכשיו 👏

אני מקווה גם שהשם יעזור לך להרים את המוט בסקוואט.

חח מה לעשות זה הרגל להגיד את זה...וכן אני אומר בע"ה כדי שלא יבוא לי מכשול באמצע כמו שקורה לי אם הקריאטין :|

הבן אדם היחיד שהיא מוכנה להאמין לו זה המדריך בחדר כושר שלי שבעבר היה מאמן אותי ... הוא סוג של מנהל שם ... הבעיה היא שלא מי יודע מה בתוך כל העולם הזה של התוספים... המכון כושר שם כן מחזיק קריאטין (אומנם no explode אבל עדיין) אבל אני בטוח ב100% שאם אני ישאל אותו על זה הוא יתחיל לבלבל לי במוח שזה לא בריא בגילי ושאר ירקות.
לגבי זה שדיבר על הFDA יש לך אולי כתבה משהו אפילו שורה שמוכיחה שהם אישרו את זה ? אני צריך אפילו שורה אחת שתראה שהFDA אישר את זה ואז אני בטוח שהיא תיהיה רגועה כבר.

תודה לכל מי שניסה לעזור עד עכשיו 👏
זה נסחר בארה"ב זה מספיק חח
שומדבר לא עולה למדפים בלי אישור של FDA (במיוחד בארה"ב)

אפשר לחשוב מה עשית מהקריאטין...יוסיף לך 2 חזרות ל REP MAX,ביג פאקינג דיל.
אתה תסתדר בלעדיו.
DIMON לא משתמש בכלל בשום תוסף ותראה איך הוא נראה.

ההפך, הבדיקה של הFDA מתבצעת רק אחרי שקיים חשש שהמוצר לא בסדר אאל"ט.

וFDA יש רק בארה"ב עד כמה שידוע לי.
אתה בטוח? אני דווקא הבנתי שכמעט כל מוצרי המזון צריכים לקבל אישור של ה FDA כדי שיהיה אפשר בכלל לחשוב להפיץ ולמכור אותם

אתה בטוח? אני דווקא הבנתי שכמעט כל מוצרי המזון צריכים לקבל אישור של ה FDA כדי שיהיה אפשר בכלל לחשוב להפיץ ולמכור אותם

לא,התפקיד של הFDA הוא להוריד דברים מהמדפים.
אני יכול להתחיל להפיץ סרטן בקופסא,והוא יהיה על המדפים עד שהFDA יוכל להוכיל שזה מזיק.

קח בחשבון שלמשל שמשרד הבריאות מאשר הפצה של מוצר לצרכן זה לא אומר שהוא "בריא" או לא מזיק
למשל מוצרים עם צבעי מאכל מלאכותיים

זיתים שחורים---השחור מופק מגופרית ועוד כמה חומרים שלא כדאי להכניס לגוף

איפור לנשים וקוסמטיקה---מלא חומרים שמקורם מנפט ונגזרותיו

בקיצור ...שכנע אותה וזהו או שתקנה בעצמך

לא,התפקיד של הFDA הוא להוריד דברים מהמדפים.
אני יכול להתחיל להפיץ סרטן בקופסא,והוא יהיה על המדפים עד שהFDA יוכל להוכיל שזה מזיק.
אי אפשר להפיץ סרטן 😃 לפחות לא באופן מכוון. בכל מקרה, אתה מחוייב להגיש דו"ח מרכיבים לכל מוצר שאתה רוצה לשים על המדף, ואתה צריך לקבל אישור על המרכיבים הללו, אם אחרי ששמת על המדף ה FDA מוצא שהמוצר שלך פגום הוא מוריד אותו מהמדף, אם הוא חקר את המוצר שלך ומצא שהוא הוכח כיעיל למשהו או לא מסוכן או שההצרות שאתה מצהיר על הקופסה נוכונות אז הם רושמים על הקופסה שזה נבדק על ה FDA ואושר, אם לא הם רושמים שהצהרות אלו לא נבדקו ע"י ה FDA, לדוגמה תראה את כל התוספי תזונה נו אקספלודים למינהם וכל הפורמולות הללו, בכולם יהיה רשום "הצהרות אלו לא נבדקו ע"י ה FDA" - נכון, כי ה FDA לא כזה מטומטם לאשר הצהרה של עלייה של 5000 ק"ג במסת שריר בחודש.

אי אפשר להפיץ סרטן 😃 לפחות לא באופן מכוון. בכל מקרה, אתה מחוייב להגיש דו"ח מרכיבים לכל מוצר שאתה רוצה לשים על המדף, ואתה צריך לקבל אישור על המרכיבים הללו, אם אחרי ששמת על המדף ה FDA מוצא שהמוצר שלך פגום הוא מוריד אותו מהמדף, אם הוא חקר את המוצר שלך ומצא שהוא הוכח כיעיל למשהו או לא מסוכן או שההצרות שאתה מצהיר על הקופסה נוכונות אז הם רושמים על הקופסה שזה נבדק על ה FDA ואושר, אם לא הם רושמים שהצהרות אלו לא נבדקו ע"י ה FDA, לדוגמה תראה את כל התוספי תזונה נו אקספלודים למינהם וכל הפורמולות הללו, בכולם יהיה רשום "הצהרות אלו לא נבדקו ע"י ה FDA" - נכון, כי ה FDA לא כזה מטומטם לאשר הצהרה של עלייה של 5000 ק"ג במסת שריר בחודש.
אז תן לי להבין דבר אחד,
אם אני מכין מוצר, שהמרכיבים שלו נראים תמימים לכאורה. אבל אני בניסויים כאלה ואחרים גיליתי ששילוב של 2 המוצרים האלה יכול לגרום נזקים נחמדים מאוד לגוף.
אני יכול פשוט לשווק אותו, ועד שלא יבואו 30 איש שיגידו שצמחה להם יד שלישית לא יבדקו את זה? 🥷

משהו כזה, אבל הסיכויים שהחומרים שתשים בתוך המוצר שתפיץ לאופציה שהם יעשו כזה נזק שואפת ל-0

זיתים שחורים---השחור מופק מגופרית ועוד כמה חומרים שלא כדאי להכניס לגוף
איפה אתה קונה זיתים שחורים???
זית באופן טבעי כשהוא בשל הוא משחיר. הכל שאלה של מתי אתה מוסק אותו מהעץ.
וגם בנוגע לאיפור נראה לי שזה היה נכון לפני 150 שנה, היום כבר לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית