הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר "The Rapid Fat Loss Handbook" מישהו קנה את הספר ?

• פותח/ת השרשור magER
  • פורסם בתאריך

magER

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אחרי חיפוש די מסיבי הצלחתי למצוא רק את הגרסה הראשונה של הספר.
לכן אני שואל האם יש פה מישהו שקנה את הספר ויכול לשתף ? לא אכפת לי לשלם גם חלק מהעלות של הספר.

לחילופין, אם מיישהו פה מועניין לקנות את הספר ורוצה לעשות קניה משותפת(הספר מגיע כ e book), שלחו הודעה פרטית/תרשמו פה. מדובר בסה"כ ב35$ - אין לי בעיה לקנות אפילו עם עוד בנאדם אחד, העניין הוא שאין לי כרטיס אשראי בינלאומי.

http://www.bodyrecomposition.com/the-rapid-fat-loss-handbook

אני לא חושב שהמהדורה השנייה קיימת כ E-BOOK, תשלח מייל לייל ותשאל אותו, זו מהדורה שעודכנה ב 2008 ומאז הוא הפסיק להוציא ספרים כ E-BOOK בגלל שכולם שיתפו את הספרים שלו ולא קנו.

• פותח/ת השרשור
אכן רוב הספרים היותר חדשים שלו לא הוצאו במהדורת e book.
RFL הוא היוצא מן הכלל והוא אכן הוצא כ e book.

שוב, המהדורה הראשונה אכן קיימת כE-BOOK, תשלח לו מייל ותשאל האם גם המהדורה השנייה קיימת כ E-BOOK (מה שהוא מצהיר שהוא מוכר כ E-BOOK באתר שלו, יכול להיות שאת ה E-BOOK הוא מוכר כמהדורה ראשונה והספר עצמו HARDCOPY הוא מוכר מהדורה שנייה, בכל מקרה אני לא מאמין שיש הרבה הבדל בינהם)

• פותח/ת השרשור
באחת התגובות שם הוא רשם שכל הגירסאות הם מהדורה שניה.
בכל מקרה לפי מה שרשום בפורומים השינויים הם:
1. Some slight modifications to the diet itself (in terms of protein and EFA recommendations).
2. A greatly expanded section on meal planning including eating out and the whole issue with vegetables.
3. An expanded section on training with sample workouts for beginner, intermediate and advanced trainees.

מה שאותי מעניין בעיקר והוא הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש את הספר זה #3.

תיהיה בטוח שזה מעפן, אימונים הם לא הצד החזק של לייל, גם אין הרבה אופציות ב PSMF, האיבוד שריר שלך יקרה 90% בגלל התזונה שלך ולא האימונים.

חחחח ממש לא וכנראה לא יהיה עד 2020, יש לי עכשיו מבחני גמר, 2 ביחד ביום שני אני לא יודע אם לבכות או לצחוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית