הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס לי בבקשה חייב פתרון

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
היי
בן 22 גובה 1.78 משקל 67 התחלתי להתאמן לפני כ9 חודשים התחלתי במשקל 61 אני סקיני פאט זה אומר שאני ממש רזה עם בטן של החיים ואני לא מצליח להפתר מזה אני מתאמן כבר הרבה זמן ואין שינוי לא יודע מה צריך לעשות לאכול יותר לאכול פחות גרעון שלילי חיובי אני שובר את הראש כבר יש תמונה
בבקשה

קבצים מצורפים

• B6AD789D-7EE0-46EE-9179-38D6036E7358.jpeg
    B6AD789D-7EE0-46EE-9179-38D6036E7358.jpeg
    KB 112.2 · צפיות: 398
  • 03C5C756-609A-42F3-BDB1-B18FB85D8E64.jpeg
    03C5C756-609A-42F3-BDB1-B18FB85D8E64.jpeg
    KB 125.1 · צפיות: 257
קודם כל אל תתיאש
שנית כל, אין לך טיפת מסת שריר, זה הכל.
תשמע אתה יכול לחטב ולנסות להוריד את הבטן, אבל לדעתי זה יהיה טעות ואתה תיראה כמו בחורה מורעבת.
אני הייתי עושה מסה, מאזן חיובי קל, ומתמקד בתרגילים מורכבים.
ב9 חודשים יכולת לצבור יותר מסת שריר, כנראה שאתה עובד לא נכון, מה התוכנית שלך? ומה עשית עד עכשיו, מסה או חיטוב? כי אם לא תהיה החלטי אתה פשוט תדרוך במקום וחבל

• פותח/ת השרשור
קודם כל אל תתיאש
שנית כל, אין לך טיפת מסת שריר, זה הכל.
תשמע אתה יכול לחטב ולנסות להוריד את הבטן, אבל לדעתי זה יהיה טעות ואתה תיראה כמו בחורה מורעבת.
אני הייתי עושה מסה, מאזן חיובי קל, ומתמקד בתרגילים מורכבים.
ב9 חודשים יכולת לצבור יותר מסת שריר, כנראה שאתה עובד לא נכון, מה התוכנית שלך? ומה עשית עד עכשיו, מסה או חיטוב? כי אם לא תהיה החלטי אתה פשוט תדרוך במקום וחבל
היי
עשיתי מסה אבל כנראה לא אכלתי נכון אני יכול עכשיו לאכול יותר יש עוד תקווה או שכבר הלך? ולא עבדתי הרבה על הבטן

כנראה שחסר לך הרבה ידע בסיסי.
אתה צריך להעשיר את הידע שלך ולקרוא מזמנך הפנוי.
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
(אם אתה רוצה תקציר של מה אתה אמור לעשות:
אתה צריך לעשות מסה, שזה כמובן פלוס קלורי, ולהיות בפלוס קלורי מתון שלא תעלה הרבה בשומן,
כ- 200 קלוריות מעל הנייטרלי.
תתחיל מ FBW עם מורכבים ותתקדם איתם בעיקרון הפורגרסיב אובר לואד, אם אתה עושה הכל כשורה וכל עוד אתה מתקדם אז תישאר בתכנית)

מה הלך? לאן הלך? מי הלך? תתחיל לאכול פי 2 גרם חלבון מהמשקל גוף, לקחת תוכנית מוכנה כמו fbw,ף מהפורטל פה, או למרות שאני לא אוהב בכלל את התוכנית הזאת הייתי ממליץ לך אפילו ss. להתחיל להתאמן ולהוסיף משקל על המוט(ועל עצמך), לישון טוב טוב בלילה, ותוך כדי להתחיל לקרוא וללמוד על תזונה ואימונים, ותוך שנה מהיום אם תהיה רציני מספיק אתה תהיה במקום אחר לגמרי

• פותח/ת השרשור
מה הלך? לאן הלך? מי הלך? תתחיל לאכול פי 2 גרם חלבון מהמשקל גוף, לקחת תוכנית מוכנה כמו fbw,ף מהפורטל פה, או למרות שאני לא אוהב בכלל את התוכנית הזאת הייתי ממליץ לך אפילו ss. להתחיל להתאמן ולהוסיף משקל על המוט(ועל עצמך), לישון טוב טוב בלילה, ותוך כדי להתחיל לקרוא וללמוד על תזונה ואימונים, ותוך שנה מהיום אם תהיה רציני מספיק אתה תהיה במקום אחר לגמרי
תודה ענקית על התשובה לאכול הרבה יותר ממה שאני אכלתי במהלך ה9 חודשים האלה? ואני עושה תכנית AB כי אני יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע
הבטן בסוף תרד? חשבתי שזו גזרה משמיים הגנטיקה הזו
כנראה שחסר לך הרבה ידע בסיסי.
אתה צריך להעשיר את הידע שלך ולקרוא מזמנך הפנוי.
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
(אם אתה רוצה תקציר של מה אתה אמור לעשות:
אתה צריך לעשות מסה, שזה כמובן פלוס קלורי, ולהיות בפלוס קלורי מתון שלא תעלה הרבה בשומן,
כ- 200 קלוריות מעל הנייטרלי.
תתחיל מ FBW עם מורכבים ותתקדם איתם בעיקרון הפורגרסיב אובר לואד, אם אתה עושה הכל כשורה וכל עוד אתה מתקדם אז תישאר בתכנית)
תודה רבה על התשובה
אבל FBW? עשיתי בעבר אני עושה כרגע AB וחשוב לציין אני אוכל הכל חוץ מבשר איזה עוד חלבונים אני יכול לצרום חוץ מביצים דגים וחלב שאני אוכל המון?

תודה ענקית על התשובה לאכול הרבה יותר ממה שאני אכלתי במהלך ה9 חודשים האלה? ואני עושה תכנית AB כי אני יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע
הבטן בסוף תרד? חשבתי שזו גזרה משמיים הגנטיקה הזו

תודה רבה על התשובה
אבל FBW? עשיתי בעבר אני עושה כרגע AB וחשוב לציין אני אוכל הכל חוץ מבשר איזה עוד חלבונים אני יכול לצרום חוץ מביצים דגים וחלב שאני אוכל המון?

פשוט תאכל בפלוס קלורי נמוך (סביבות 200), אתה במצב שאין עלייך מסת שריר אז אתה נראה ככה, ברגע ששאר הגוף
יעלה מסת שריר אתה תראה הרבה יותר נורמאלי ואז תצטרך לחטב.

זה שאתה יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע לא אומר שAB זה מה שמתאים לך.

FBW זו תבנית בסה"כ, בכל מקרה אם אתה לא מצליח לצרוך מספיק חלבון בגלל בעיות כאלו ואחרות בתזונה תוכל פשוט לשתות שייק חלבון.

איך לתקן את המצב?
תגדיל את מסת השריר בגב ובחזה.
להגדיל את מסת השריר בבטן לא יזיק אבל יש לו השפעה פחות משמעותית מהגדלה של הגב והחזה על מראה הבטן.

תשתדל לעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בשבוע (להיות בפלוס קלורי מתון של בערך 10% מהמאזן הנייטרלי. אם הנייטרלי שלך הוא 2,000 - תוסיף 200 קלוריות כך שתצרוך 2,200 קלוריות כל יום).

• פותח/ת השרשור
פשוט תאכל בפלוס קלורי נמוך (סביבות 200), אתה במצב שאין עלייך מסת שריר אז אתה נראה ככה, ברגע ששאר הגוף
יעלה מסת שריר אתה תראה הרבה יותר נורמאלי ואז תצטרך לחטב.

זה שאתה יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע לא אומר שAB זה מה שמתאים לך.

FBW זו תבנית בסה"כ, בכל מקרה אם אתה לא מצליח לצרוך מספיק חלבון בגלל בעיות כאלו ואחרות בתזונה תוכל פשוט לשתות שייק חלבון.
תודה רבה על התשובה,הגיוני שאין מסת שריר בכלל אחרי 9 חודשים שעליתי במשקלים גם במשקל גוף וגם במשקלים של המשקולות?
איך לתקן את המצב?
תגדיל את מסת השריר בגב ובחזה.
להגדיל את מסת השריר בבטן לא יזיק אבל יש לו השפעה פחות משמעותית מהגדלה של הגב והחזה על מראה הבטן.

תשתדל לעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בשבוע (להיות בפלוס קלורי מתון של בערך 10% מהמאזן הנייטרלי. אם הנייטרלי שלך הוא 2,000 - תוסיף 200 קלוריות כך שתצרוך 2,200 קלוריות כל יום).
יש שינוי גדול בחזה ובגב אני עושה בנץ 70 קילו ו10 מתח והתחלתי בכלום אין לי מושג איך אין לי מסת שריר אחרי 9 חודשים ואם אני אעשה הכל כמו שצריך מתי אני אמור לראות שינוי?

תודה רבה על התשובה,הגיוני שאין מסת שריר בכלל אחרי 9 חודשים שעליתי במשקלים גם במשקל גוף וגם במשקלים של המשקולות?

יש שינוי גדול בחזה ובגב אני עושה בנץ 70 קילו ו10 מתח והתחלתי בכלום אין לי מושג איך אין לי מסת שריר אחרי 9 חודשים ואם אני אעשה הכל כמו שצריך מתי אני אמור לראות שינוי?
אז אולי גדלת קצת.
אבל בכל זאת, זה כלום יחסית לפוטנציאל שלך.

10 מתח - זה בהחלט נחמד.
לבצע 10 חזרות במתח עם תוספת של 30 ק"ג בפלטות - זה כבר מרשים יותר. לא תהיה קטן במצב כזה.

תמיד תשאף להתקדם יותר מאיפה שאתה כרגע.
כל עוד אתה משתפר בעקביות - אתה תגדל ללא ספק.

אין לי מושג איך היית לפני ככה שאני לא יודע להעיד על התקדמות מסויימת.
בכל מקרה אם 9 חודשים אתה עולה במ.ג ובמשקלי עבודה אז כנראה שאתה צובר מסת שריר.
יכול להיות שיחסית לנק' התחלה שלך כן התקדמת, את זה אתה תעיד על עצמך או שתעלה תמונה מלפני.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג איך היית לפני ככה שאני לא יודע להעיד על התקדמות מסויימת.
בכל מקרה אם 9 חודשים אתה עולה במ.ג ובמשקלי עבודה אז כנראה שאתה צובר מסת שריר.
יכול להיות שיחסית לנק' התחלה שלך כן התקדמת, את זה אתה תעיד על עצמך או שתעלה תמונה מלפני.
תודהענקית ממש עזרת לי אבל שאלה אחרונה זה קריטי שאני ישן פעם 5 שעות פעם 7 שעות? יש לי נדודי שינה ולא רוצה לקחת כדורים

אז להפסיק להתאמן בגלל הנדודי שינה?

ממש לא, שינה זה אכן בין הדברים היותר חשובים להתאוששות ובכללי באורח חיים של אדם מתאמן.
אבל זה לא הדבר שצריך למנוע ממך להתאמן.

גם אני כרגע נמצא בשבוע שאני ישן לא יותר מ5 שעות בלילה ועדיין אני מתאמן, פשוט בעצימות קצת יותר נמוכה.

• פותח/ת השרשור
ממש לא, שינה זה אכן בין הדברים היותר חשובים להתאוששות ובכללי באורח חיים של אדם מתאמן.
אבל זה לא הדבר שצריך למנוע ממך להתאמן.

גם אני כרגע נמצא בשבוע שאני ישן לא יותר מ5 שעות בלילה ועדיין אני מתאמן, פשוט בעצימות קצת יותר נמוכה.
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע כדאי להוריד? וסליחה על החפירה ואתה ממש ממש עוזר לי תודה ענקית

היי
בן 22 גובה 1.78 משקל 67 התחלתי להתאמן לפני כ9 חודשים התחלתי במשקל 61 אני סקיני פאט זה אומר שאני ממש רזה עם בטן של החיים ואני לא מצליח להפתר מזה אני מתאמן כבר הרבה זמן ואין שינוי לא יודע מה צריך לעשות לאכול יותר לאכול פחות גרעון שלילי חיובי אני שובר את הראש כבר יש תמונה
בבקשה
העיצה שלי, תשכח מהבטן.
הוא לא יורד את תתמקד עליו, גם מינוס קלורי וגם עבודת בטן מוגזמת לא תוריד לך את הבטן לדעתי.

מהנסיון שלי עם מתאמנים כמוך, זה לא להתיחס בכלל לבטן.
לבנות את כל השרירים מסביב בפלוס קלורי. גם רגליים וגב.
תעבוד סקוואט, ודדליפט (המייצבים שלהם חשובים לבטן שלך) בנץ' וחזה, מתח ותרגילי גב כתפיים וידיים.
בקלות זה עובר.

תמצא מאמן טוב שיבנא לך תוכנית אימונים טובה שיקפיץ לך את מסת השריר מהר, וילמד אותך סקוואט ודדליפט נכון.

לגבי השינה, ברגע שהאימונים שלך יהיו מספיק קשים זה ישפר לך גם את השינה, אבל 5 שעות זה לא כזה נורא, אמנם לא אידיאלי, אבל לא כזה נורא.

לגבי תזונה, אם אתה מתכנן לספור קלוריות, תדאג להיות עיקבי ולהיות בפלוס קלורי קטן.
אם לא (אני לא סופר קלוריות ולא סובל את הרעיון בעצמי) תקפיד על פי 2 ממשקל גופך חלבון, תאכל פחמימות רק מלאות, הרבה ירקות ותצמצם בשומן בכללי ותאכל יותר שמן זית שלא חומם ואגוזים.
הנה הרעיון והכללים של הדיאטה שלי שבה אני לא סופר קלוריות ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה

• פותח/ת השרשור
העיצה שלי, תשכח מהבטן.
הוא לא יורד את תתמקד עליו, גם מינוס קלורי וגם עבודת בטן מוגזמת לא תוריד לך את הבטן לדעתי.

מהנסיון שלי עם מתאמנים כמוך, זה לא להתיחס בכלל לבטן.
לבנות את כל השרירים מסביב בפלוס קלורי. גם רגליים וגב.
תעבוד סקוואט, ודדליפט (המייצבים שלהם חשובים לבטן שלך) בנץ' וחזה, מתח ותרגילי גב כתפיים וידיים.
בקלות זה עובר.

תמצא מאמן טוב שיבנא לך תוכנית אימונים טובה שיקפיץ לך את מסת השריר מהר, וילמד אותך סקוואט ודדליפט נכון.

לגבי השינה, ברגע שהאימונים שלך יהיו מספיק קשים זה ישפר לך גם את השינה, אבל 5 שעות זה לא כזה נורא, אמנם לא אידיאלי, אבל לא כזה נורא.

לגבי תזונה, אם אתה מתכנן לספור קלוריות, תדאג להיות עיקבי ולהיות בפלוס קלורי קטן.
אם לא (אני לא סופר קלוריות ולא סובל את הרעיון בעצמי) תקפיד על פי 2 ממשקל גופך חלבון, תאכל פחמימות רק מלאות, הרבה ירקות ותצמצם בשומן בכללי ותאכל יותר שמן זית שלא חומם ואגוזים.
הנה הרעיון והכללים של הדיאטה שלי שבה אני לא סופר קלוריות ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה
תודה רבה על התשובה אבל אני אשאר עם בטן כזאת כל החיים? לשכוח מקוביות? או אפילו מבטן שטוחה?

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע כדאי להוריד? וסליחה על החפירה ואתה ממש ממש עוזר לי תודה ענקית

תלוי בנוחות שלך, גם 3 וגם 4 כנראה שיביאו אותך לתוצאות די דומות, הפיצול פחות חשוב מהנפח השבועי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית