הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על התוכנית הזאת?

• פותח/ת השרשור Artd
  • פורסם בתאריך

Artd

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
-290
16
0
לא ציפיתי לתגובות מפגרות אבל מה אפשר לצפות מאנשים שהולכים אחרי SS בלי להבין שזה ביזבוז זמן וצבירת נטו שומן

נערך לאחרונה:
אני חושב שסופרסט אחד לא מספיק, צריך עוד כמה וגם דרופסטים כדי לגמור את העבודה!

• פותח/ת השרשור
סופרסט הוספתי רק ביום האחרון בשביל הפאמפ, למרות שאפשר לוותר עליו אבל כל השאר כמו שהוא והמטרה לעשות סט אחד של כל תרגיל, השאר חימום
כל שבוע מנסים להעלות את מספר החזרות. כשמגיעים ל8 במקום 5 עם אותו משקל שהיה בהתחלה אז מעלים את המשקל ב5 קילו אימון הבא

---------- התגובה התווספה ב 12:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:36 ----------

אין צורך ביותר מסט אחד וכל מי שאומר אחרת לא מבין מהחיים שלו כלום. לכו ללמוד פיזיולוגיה

אז אם התוכנית שלך טובה, ואתה בטוח שהיא טובה, שיהיה בהצלחה. אתה לא באמת צריך שנגיד לך עד כמה היא מוצלחת.

סופרסט הוספתי רק ביום האחרון בשביל הפאמפ, למרות שאפשר לוותר עליו אבל כל השאר כמו שהוא והמטרה לעשות סט אחד של כל תרגיל, השאר חימום
כל שבוע מנסים להעלות את מספר החזרות. כשמגיעים ל8 במקום 5 עם אותו משקל שהיה בהתחלה אז מעלים את המשקל ב5 קילו אימון הבא

---------- התגובה התווספה ב 12:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:36 ----------

אין צורך ביותר מסט אחד וכל מי שאומר אחרת לא מבין מהחיים שלו כלום. לכו ללמוד פיזיולוגיה

תלמד אותי פיזיולוגיה!!!!! בבקשה!!!

אני מנסה להבין איך מישהו מגיע למסקנה שתוכנית שהוא כתב יכולה להיות יותר יעלה מתוכנית שמאמנים עם שם עולמי וניסיון של עשרות שנים כתבו....

אני מנסה להבין איך מישהו מגיע למסקנה שתוכנית שהוא כתב יכולה להיות יותר יעלה מתוכנית שמאמנים עם שם עולמי וניסיון של עשרות שנים כתבו....

כל אחד ומה שעובד עליו אחי. לך תלמד פיזיולוגיה.

אז מה הייתה התוכנית הלייצנית המדובר?ABC/ABCD/ABCDEFG?
אחי SS זה התוכנית למתחיל אז יאללה תזיז את התחת במקום לחפש תוכניות אחרות.

לא ציפיתי לתגובות מפגרות אבל מה אפשר לצפות מאנשים שהולכים אחרי SS בלי להבין שזה ביזבוז זמן וצבירת נטו שומן

טווווווווווווובבבבבבבבב אחיייייייייייייייייייייייי

היית עסוק מדי בלימודי הפיזיולוגיה במקום ללמוד היגיון?

מה שהוא אומר נכון
SS זה נטו שומן + 0.1584 ק"ג שריר בלבד
מי שלא רוצה לשבור לעצמו את הגב עם התרגילים של SS,
SQOTE ו DIDLEEFT וכל החרא הזה
שיחרוש על כל המכשירים שיש במכון, כל מכשיר סט אחד 5.3-8.75 חזרות בלבד !

טיפשים, לכו ללמוד פיזיולוגיה..

• פותח/ת השרשור
התוכנית שרשמתי ממש לא הייתה ABCD וגם לא עם מכשירים בכלל, סתומים מנסים להראות שהם חכמים במקום לתת תגובות נורמליות על התוכנית.
התוכנית הייתה SQUATS, DEADLIFTS, BENCH PRESS, ROWS, לחיצת כתפיים והרחקה לצדדים בנוסף מקבילים ומתח והייתה מחולקת ליומיים כשיש בשבוע שלושה אימונים. ההבדל בין הSS המעפן לתוכנית הזאת שבכל אימון עושים סט עם משקל מקסימלי ולפני זה 2-4 סטים של חימום. בסט המקסימלי לוקחים את המשקל שהוא בערך RM5 ומנסים להרים אותו יותר מ5, אחרי שמצליחים באימון מסויים לעבור את ה5 ומגיעים גג ל8 חזרות, מעלים את המשקל אימון הבא.
ודרך אגב יש תוכניות דומות לתוכנית הזאת רק עם תדירות נמוכה יותר. אהבלים.

ודרך אגב אני באמצע תואר חינוך גופני, אז לגבי פיזיולוגיה: זה מדע בדיוק כמו רפואה ואי אפשר להתווכח עם נוסחאות מוכחות.

נערך לאחרונה:
רעיון נחמד
אבל יש יותר נחמדים כמו SS

חבל שמחקת את התוכנית רציתי לראות אותה

ההבדל בין הSS המעפן לתוכנית הזאת שבכל אימון עושים סט עם משקל מקסימלי ולפני זה 2-4 סטים של חימום. בסט המקסימלי לוקחים את המשקל שהוא בערך RM5 ומנסים להרים אותו יותר מ5, אחרי שמצליחים באימון מסויים לעבור את ה5 ומגיעים גג ל8 חזרות, מעלים את המשקל אימון הבא.

ואללה, גילית לנו את אמריקה.
אחי, החלטת כבר באיזה ניק אתה כותב?

• פותח/ת השרשור
חבל שלא נכנסת לפני שעפו פה תגובות של אנשים שלא מוכנים לקבל דעות אחרות
אני כותב רק בניק אחד. מהאוניברסיטה שאני לומד בה.
ואתם יכולים ללכת להזדיין ולחסום אותי. עזבתי לפורום שאני נמצא בו די הרבה זמן והוא הרבה יותר נורמלי
I S R A E L B O D Y למי שמעוניין

נערך לאחרונה:
התוכנית שרשמתי ממש לא הייתה ABCD וגם לא עם מכשירים בכלל, סתומים מנסים להראות שהם חכמים במקום לתת תגובות נורמליות על התוכנית.
התוכנית הייתה SQUATS, DEADLIFTS, BENCH PRESS, ROWS, לחיצת כתפיים והרחקה לצדדים בנוסף מקבילים ומתח והייתה מחולקת ליומיים כשיש בשבוע שלושה אימונים. ההבדל בין הSS המעפן לתוכנית הזאת שבכל אימון עושים סט עם משקל מקסימלי ולפני זה 2-4 סטים של חימום. בסט המקסימלי לוקחים את המשקל שהוא בערך RM5 ומנסים להרים אותו יותר מ5, אחרי שמצליחים באימון מסויים לעבור את ה5 ומגיעים גג ל8 חזרות, מעלים את המשקל אימון הבא.
ודרך אגב יש תוכניות דומות לתוכנית הזאת רק עם תדירות נמוכה יותר. אהבלים.

ודרך אגב אני באמצע תואר חינוך גופני, אז לגבי פיזיולוגיה: זה מדע בדיוק כמו רפואה ואי אפשר להתווכח עם נוסחאות מוכחות.

LOL

הייתי מביא לך מוניטין על זה שאתה מצחיק, אבל זה יהרוס את הרצף היפה של הריבועים האדומים.

אז תערוך שוב
ואם אתה מאמין בשיטה של התוכנית תביא רפרנסים או משהו לתמוך בה
לוגים של אנשים, מאמנים שתומכים בה יהיה נחמד

אני לא פוסל כלום, אבל אם בחרת להקדיש חודשיים מהאימונים שלך לפחות
לפחות תהיה מסוגל להסביר לנו למה היא טובה

אוקיי, אז עכשיו אתה עם הניק הזה.
לא ממש חשוב, גם לניק השני שלך יש רצף נפלא של ריבועים אדומים מתחת לשם.

ואתם יכולים ללכת להזדיין ולחסום אותי. עזבתי לפורום שאני נמצא פה די הרבה זמן והוא הרבה יותר נורמלי
********** למי שמעוניין
זדיינו זונות
באיזה אוניברסיטה אתה לומד? חינוכית 23?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית