עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סופרסט הוספתי רק ביום האחרון בשביל הפאמפ, למרות שאפשר לוותר עליו אבל כל השאר כמו שהוא והמטרה לעשות סט אחד של כל תרגיל, השאר חימום
כל שבוע מנסים להעלות את מספר החזרות. כשמגיעים ל8 במקום 5 עם אותו משקל שהיה בהתחלה אז מעלים את המשקל ב5 קילו אימון הבא
---------- התגובה התווספה ב 12:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:36 ----------
אין צורך ביותר מסט אחד וכל מי שאומר אחרת לא מבין מהחיים שלו כלום. לכו ללמוד פיזיולוגיה
אני מנסה להבין איך מישהו מגיע למסקנה שתוכנית שהוא כתב יכולה להיות יותר יעלה מתוכנית שמאמנים עם שם עולמי וניסיון של עשרות שנים כתבו....
לא ציפיתי לתגובות מפגרות אבל מה אפשר לצפות מאנשים שהולכים אחרי SS בלי להבין שזה ביזבוז זמן וצבירת נטו שומן
ההבדל בין הSS המעפן לתוכנית הזאת שבכל אימון עושים סט עם משקל מקסימלי ולפני זה 2-4 סטים של חימום. בסט המקסימלי לוקחים את המשקל שהוא בערך RM5 ומנסים להרים אותו יותר מ5, אחרי שמצליחים באימון מסויים לעבור את ה5 ומגיעים גג ל8 חזרות, מעלים את המשקל אימון הבא.
התוכנית שרשמתי ממש לא הייתה ABCD וגם לא עם מכשירים בכלל, סתומים מנסים להראות שהם חכמים במקום לתת תגובות נורמליות על התוכנית.
התוכנית הייתה SQUATS, DEADLIFTS, BENCH PRESS, ROWS, לחיצת כתפיים והרחקה לצדדים בנוסף מקבילים ומתח והייתה מחולקת ליומיים כשיש בשבוע שלושה אימונים. ההבדל בין הSS המעפן לתוכנית הזאת שבכל אימון עושים סט עם משקל מקסימלי ולפני זה 2-4 סטים של חימום. בסט המקסימלי לוקחים את המשקל שהוא בערך RM5 ומנסים להרים אותו יותר מ5, אחרי שמצליחים באימון מסויים לעבור את ה5 ומגיעים גג ל8 חזרות, מעלים את המשקל אימון הבא.
ודרך אגב יש תוכניות דומות לתוכנית הזאת רק עם תדירות נמוכה יותר. אהבלים.
ודרך אגב אני באמצע תואר חינוך גופני, אז לגבי פיזיולוגיה: זה מדע בדיוק כמו רפואה ואי אפשר להתווכח עם נוסחאות מוכחות.
חבל שלא נכנסת לפני שעפו פה תגובות של אנשים שלא מוכנים לקבל דעות אחרות
אני כותב רק בניק אחד. מהאוניברסיטה שאני לומד בה.
באיזה אוניברסיטה אתה לומד? חינוכית 23?חבל שלא נכנסת לפני שעפו פה תגובות של אנשים שלא מוכנים לקבל דעות אחרות
אני כותב רק בניק אחד. מהאוניברסיטה שאני לומד בה.
ואתם יכולים ללכת להזדיין ולחסום אותי. עזבתי לפורום שאני נמצא פה די הרבה זמן והוא הרבה יותר נורמלי
********** למי שמעוניין
זדיינו זונות