הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל 24 שבועות.

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
אהלן, אני כרגע טבעי, ומעוניין להתחרות במרץ של 2021.
אני שוקל לבצע סייקל שיורכב מ12 שבועות מסה ו12 חיטוב (או אולי 16:8 לטובת המסה)

הסייקל יכלול בולדנון דיבול וטסט אננטט למסה, ולחיטוב אני עוד לא יודע.

יש לכם דעות? הבנתי שהדעות לגבי סייקל ארוך מאוד (24 שבועות) חלוקות, חלק אומרים כן וחלק לא

אם זה סייקל ראשון .. אתה לא ברמה של למשוך סייקל 8 חודשים ..
גם אם תעשה את זה תשיג תוצאה ליד מישהו שסיים סייקל טסט סולו חודשיים , עם בעיות הרבה יותר קשות . 🙁
אין קיצור דרך תצטרך להתאמן לעשות ברמה מסוימת סייקל ראשון כמו כולם להשתקם לראות שאתה מתאמן שיודע לשמור על סייקל ראשון או מקצוען אמיתי שממשיך חודשים אחריי הסייקל עוד להתקדם .. ואז לחשוב על סייקל שני .

באסה אה

אתה בוכה על טסט נמוך ומחפש אנדו פרטי ואז קופץ לחצי שנה סייקל בגיל 18?
לדעתי זה לא חכם לעשות סייקל לפני שהגוף סיים להתפתח (21-24), ובמיוחד לא לא סייקל של חצי שנה עם שלושה חומרים. אחרת אנחנו נראה אותך עוד פעם עם פוסטים מלאי עצב על אשכים שלא עובדים עוד שנה.

• פותח/ת השרשור
אם זה סייקל ראשון .. אתה לא ברמה של למשוך סייקל 8 חודשים ..
גם אם תעשה את זה תשיג תוצאה ליד מישהו שסיים סייקל טסט סולו חודשיים , עם בעיות הרבה יותר קשות . 🙁
אין קיצור דרך תצטרך להתאמן לעשות ברמה מסוימת סייקל ראשון כמו כולם להשתקם לראות שאתה מתאמן שיודע לשמור על סייקל ראשון או מקצוען אמיתי שממשיך חודשים אחריי הסייקל עוד להתקדם .. ואז לחשוב על סייקל שני .

באסה אה

אין בעיה.
אם תוכל לשלוח לי הודעה בפרטי אני אשמח לדבר איתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית