הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים לחיים בריאים וארוכים.

מסופקני מאוד.
כי יש סיכוי שעודף הגיינה היא חלק מהסיבה שנגיפים נהיים כל כך חזקים.
דווקא חוסר הימצאותם בגופנו מכריחה אותן להתפתח ולהשתדרג יותר.
הרי זה פשוט שזה ככה עם חיידקים ואנטיביוטיקה, ככה שמאוד יכול להיות שזה אותו רעיון עם נגיפים.

הרי הקרונה היא נגיף מאוד מורכבת, היא התפתחה בצורה אלימה ביותר, מי יודע אם צורת החיים שלנו לא שותפה לכך.
אבעבועות שחורות? המוות השחור (דבר)?
רק מזכירה.

אבעבועות שחורות? המוות השחור (דבר)?
רק מזכירה.
אכן, הגיינה זה חשוב.
אך צריך להיות מודע לעודף הגיינה.
בתי חולים ושירותים זה מקום סופר חשוב לשמור על הגיינה.
אך בטבע, או כשאוכל נופל על ריצפה יחסית נקיה אני סבור שאין צורך להשתגע.

לפי המחקרים האחרונים והקונצנזוס בתחום אנאבוליות מקצרת חיים, וזה כולל אכילה של כמות גבוה של חלבון ומסת שריר גובה.
תחפשו מידע על מערכת ה mTor בגוף וזיקנה/מוות מואץ.
גירעון קלורי וצום הם הדברים שמראים אלמנטים של אריכות חיים דרך Autophagy.

אז כן, תחביב האימונים הוא כיף אבל לא מאריך חיים ואפילו מקצר.

עריכה:
בלי להיכנס לפשטנות זה קצת כמו שכלבים קטנים עם מסה קטנה חיים עד גיל 15-18 שנה וכלבים גדולים עם יותר מסה חיים 9-14

אבל חוץ מלקצר את החיים שלכם עם אנבוליות אפשר להפקיד על בדיקת שומנים בדם ולחץ דם כדי למנוע בעיות לב וכלי דם.
לבדוק רמת הגז רדון אם אתם גרים בבית קרקע לא מאוורר או במרתף כדי למנוע סרטן הריאות
ולא לעשות ריצות ארוכות שגורמות להתרחבות הלב וסיכון גבוה לפירפור חדרים

לפי המחקרים האחרונים והקונצנזוס בתחום אנאבוליות מקצרת חיים, וזה כולל אכילה של כמות גבוה של חלבון ומסת שריר גובה.

עריכה:
בלי להיכנס לפשטנות זה קצת כמו שכלבים קטנים עם מסה קטנה חיים עד גיל 15-18 שנה וכלבים גדולים עם יותר מסה חיים 9-14

אבל חוץ מלקצר את החיים שלכם עם אנבוליות אפשר להפקיד על בדיקת שומנים בדם ולחץ דם כדי למנוע בעיות לב וכלי דם.
לבדוק רמת הגז רדון אם אתם גרים בבית קרקע לא מאוורר או במרתף כדי למנוע סרטן הריאות

מדובר במחקרים של עיתון לאישה או מעריב לנוער?

אם אני לוקח אלכוהול / סמים / סיגריות ומניח אותם במאזניים אל מול overthinking אני לא אתפלא אם הoverthinking יהיה כבד יותר.

או בקצרה : רוגע נפשי / ראש שקט. אבל לפעמים זה מרגיש כמו לומר שהסוד לא למות הוא תמיד להישאר בחיים...no shit. איך עושים את זה?

בריאות זה לא רק אורך חיים, גם ובעיקר איכות חיים.
בריאות נותנת לך להינות יותר מהחיים.
אדם לא פעיל פיזית עם תפריט דפוקה ששקוע בעצבות, הוא לא בריא וסובל.
לעומת אדם פעיל עם תפריט בריאה עם גישה חיובית הוא המאושר באדם, זה בריאות.
בריאות זה הורמוניה.

גישה חיובית היא גורם הרבה יותר דומיננטי באורח החיים של האדם מאשר האימונים והתזונה, אתה יכול להתאמן ולאכול בריא ובו בזמן עדיין לראות את החיים באופן שלילי, האם תהיה מאושר? לא. לעומת זאת, אני מכיר לא מעט אנשים שאימונים לא חלק מסדר היום שלהם, אך הם בעלי גישה חיובית וראייה נכונה של החיים ולכן הם מאושרים רוב הזמן.
מה שכן, אורח חיים בריא מסוג זה עשוי להשפיע לטובה ולהכתיב עקרונות לחיים בריאים יותר ואף לחנך לגישה חיובית, אך זה לא תמיד המצב.

עריכה:

אני גם שמעתי משו כזה ._.

מדובר במחקרים של עיתון לאישה או מעריב לנוער?

אם היית מסוגל לקרוא ספרות מחקרית ולעשות בדיקת מעמיקה לא היית מעלה את התוכן היחיד שאתה מסוגל לקרוא כמקור לטענות שלי.
אני מבין שזה סותר את אורך החיים שלך, אבל ממליץ לך לעשות קצת שיעורי בית

אם היית מסוגל לקרוא ספרות מחקרית ולעשות בדיקת מעמיקה לא היית מעלה את התוכן היחיד שאתה מסוגל לקרוא כמקור לטענות שלי.
אני מבין שזה סותר את אורך החיים שלך, אבל ממליץ לך לעשות קצת שיעורי בית

אם אתה רוצה שאתייחס אליך ברצינות אז תגבה את דבריך במחקרים המדוברים.
וכשאתה זורק משפטים לאויר כמו כמות חלבון גבוהה ומסת שריר, אז תן מספרים.
רובנו פה או יותר מכון כולנו פה מפתחי גוף חובבנים.
אף אחד פה לא שוקל 130 ק"ג ואף אחד פה לא אוכל חלבון פי 5 ממשקל גופו.

אם אתה רוצה שאתייחס אליך ברצינות אז תגבה את דבריך במחקרים המדוברים.
וכשאתה זורק משפטים לאויר כמו כמות חלבון גבוהה ומסת שריר, אז תן מספרים.
רובנו פה או יותר מכון כולנו פה מפתחי גוף חובבנים.
אף אחד פה לא שוקל 130 ק"ג ואף אחד פה לא אוכל חלבון פי 5 ממשקל גופו.

אתה מתבלבל, אני לא צריך שתתייחס אלי ברצינות, פירטתי והסברתי גם מה לחפש בתגובה שלי ואלו החיים שלך תעשה שיעורי בית אם אתה חכם, ואם אתה טיפש תתעלם ותכתוב שזה מחקר מYnet, וכולנו יודעים כבר מה בחרת ומה אתה, ואם הדיון היה רק איתך כמובן שלא הייתי טורח אפילו להגיב, אבל אני מגיב "על חשבונך" לטובת שאר הקוראים.

אז סתם כדי לידע פה אנשים, מה שידוע עד כה והוכח בעיקביות על כל אורגניזם שניסו את זה אצלו הוא אינהיבציה של mTor עם ריפאמפיצין וזה גרם לעליה דרמתית בתוכלת החיים, וmTor וההפעלה שלו היא גם הדרך של כולם פה לבנות שריר אם עי אימונים או עיי דיאטה עם הרבה חלבון - אתם כנראה מקצרים לעצמכם את החיים בשביל להראות גם ככה לא משהו.

בהצלחה לכולם

אתה מתבלבל, אני לא צריך שתתייחס אלי ברצינות, פירטתי והסברתי גם מה לחפש בתגובה שלי ואלו החיים שלך תעשה שיעורי בית אם אתה חכם, ואם אתה טיפש תתעלם ותכתוב שזה מחקר מYnet, וכולנו יודעים כבר מה בחרת ומה אתה, ואם הדיון היה רק איתך כמובן שלא הייתי טורח אפילו להגיב, אבל אני מגיב "על חשבונך" לטובת שאר הקוראים.

אז סתם כדי לידע פה אנשים, מה שידוע עד כה והוכח בעיקביות על כל אורגניזם שניסו את זה אצלו הוא אינהיבציה של mTor עם ריפאמפיצין וזה גרם לעליה דרמתית בתוכלת החיים, וmTor וההפעלה שלו היא גם הדרך של כולם פה לבנות שריר אם עי אימונים או עיי דיאטה עם הרבה חלבון - אתם כנראה מקצרים לעצמכם את החיים בשביל להראות גם ככה לא משהו.

בהצלחה לכולם

טוב עחי, עכשיו חזור נא לסוכנות הניצבים ממנה הגעת.

זה נשמע מאוד הגיוני. אך מכיוון שמדובר בפורום לאימונים, ורוב המתאמנים כאן מנסים לפתח מסת שריר גדולה יותר, קשה לעכל את מה שכתבת.
יהיה הרבה יותר קל להתיחס ברצינות למה שכתבת אם תשתף מקור.

אני סקרן לדעת מאיזה מסת שריר ראו נזק? הרי חוסר מסת שריר גם היא בטח לא בריאה.
האם המחקרים נעשו על אנשים שהגיעו למסת שריר שלהם עם או בלי חומרים? הרי עם החומרים לא מוכיח שזה המסת שריר שפגעה בבריאות.

בקיצור, למרות שהטענות שלך הגיוניות, האם אפשר מקורות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית