הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בסקוואט (סט אחד)

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
הספקתי לצלם רק סט אחד כי איזה מבוגר אחד ישב לי על הראש...יש קטע גם שאני מביא מן קפיצה כזאת לפני ההתחלה זה פשוט בגלל שהמוט החליק לי והאחיזה הייתה גרועה (ולא היה לי זמן להחזיר לכלוב בגלל המבוגר הזה) אז סידרתי את זה ככה.
http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=3349209&v=1

מקווה שזה עובד... 😃

עריכה:אני יודע שאין קשר אבל איזה מאמן הביא לי קריזה של החיים...הוא כל אימון דופק לי מבט כזה כשאני עושה LBS ובדרך כלל אני גם לא מתייחס אבל הפעם הוא בא ואמר לי שמשבוע הבא אי אפשר יהיה יותר לעשות תרגילים כמו LB ודדליפט בגילי (חבורה של ליצנים) הוא טען שLB גורם לשחיקה של הברך
ואני לא מבין לעומק במובן של לבוא ולהביא לו הסבר אקדמי כמו שהסבירו לו שם שאין קשר בין ירידה למקביל (הוא רוצה רבע סקוואט) לבין שחיקה של הבירכיים כל עוד זה נעשה בטכניקה נכונה... ואז הוא התחיל לבלבל לי את המוח על מפרק הברך ועל מפרק הפדלה או משהו כזה,דברים שאני עוד לא הגעתי אליהם בהבנה הכללית שלי.חשבתי אולי תוכלו להסביר לי למה הוא מתכוון ותוכלו לעזור לי במציאת הסבר נכון שיוכיח לליצנים האלה שLB לא פוגע בברכיים.ניסיתי להסביר להם על הספר והם פשוט לא היו מוכנים לשמוע.

נערך לאחרונה:
דבר ראשון תוציא את המוט שלב יותר נמוך חובה
כי אתה צריך להכנס תחתיו כבר בראק נכון
ולהוציא את המוט מהראק עם שרירי הירך (המס וגולט) ותחת ולא להוציא אותו עם התאומים !

לגבי האחיזה שלך, תחזיק את המוט באלכסון עם הכרית של האגודל וקצת מתחת לכרית של הזרת (אלכסון)
98446862.jpg

• פותח/ת השרשור
סוף סוף הבנתי איך זה אמור להראות...(מוזר ראיתי את התמונה הרבה פעמים בספר אבל לא ממש הצלחתי לפרש ממנה איך זה אמור להיות) עכשיו צריך ליישם את זה באימון ! 😃 תודה לכל מי שענה באימון הבא בע"ה אני ינסה ליישם את כל מה שהערתם פה ואני מקווה שאני יוכל להביא סרטון 😛

תודה רבה רבה רבה לכל מי שענה כאן 😃

• פותח/ת השרשור
תקנה את הספר
יש לי אותו וגם את הסרט. 😛 קראתי אותו כבר פעמיים ועוד כמה פעמים בריפרוף...
הבעיה היא שעד עכשיו לא התייחסתי לאחיזה יותר לתנועה עד שהבנתי שרוב הבעיה שלי היא באחיזה.בכל מקרה אני מקווה שהבנתי ושאני יצליח יותר טוב באימון הבא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית