הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני הולך לעשות את הסייקל הבא, מה אתם חושבים עליו?

מצב
השרשור נעול

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
אז ככה סייקל 12 שבועות:
1-5 סוסטנון רפואי 500 מ"ג בשבוע, אולי נעלה ל750 מ"ג בהתאם.
1-4 דיבול 50 מ"ג יומי.
6-12 פרופ טסטוליק 400 מ"ג בשבוע.
6-12 טרן קצר סיירוקס 300-400 מ"ג בשבוע.
6-12 וויניסטרול 50 מ"ג יום כן יום לא בזריקות.

אז ככה,
עשיתי בעבר סייקלים אני לא הולך לפרט עכשיו מה מו מי, כמה שאלות:
1. אני כעיקרון את החיטוב מתחיל מהשבוע ה6 ורציתי לדעת אם אפשר למשוך את הסוסטנון עד השבוע ה6 במקום החמישי ולהוריד בפחמימות? אם זה לא מפריע לחיטוב עצמו?
2. פרופ טסטוליק מישהו ניסה? פשוט הייתי לוקח של סיירוקס ולקחתי הרבה יותר מ400 מ"ג לשבוע, אבל הבנתי שהוא חזק הטסטוליק, מה אתם אומרים?
3. ווינסטרול אל דזמה הבנתי חזק ועדיף על כדורים של הסיירוקס?

מבחינת התזונה חברים:
אני שוקל 77 , 1.70 , 11 אחוזי שומן.
אני לא רוצה להרביץ במסה יותר מדי פחמימות, מספיק להיות על 250 גרם פחמימה?
לגבי החלבון יחס של 3 למשקל הגוף.
החיטוב אני מתחיל בשבוע ה5 או ה6.
אני אתחיל לקצת פחמימות לאט לאט, אשאיר אותה כמות של חלבון, ולקראת השלושה שבועות אחרונים אני אעשה חיתוך משמעותי בפחמימות ואבצע העמסות, ככה עשיתי סייקל קודם ויצא פצצה, כל השרירים יצאו החוצה ממש יפה והייתי ממש יפה.
אין לי בעיה לעלות כאן תמונה להראות לכם.
אגב מבחינת שומן, כמה שומן מומלץ בסייקל? האם זה לא משתנה גם בזמן החיטוב השומן?

תודה

• פותח/ת השרשור
תמונות שלי להמחשה, אני מקווה שזה ימנע מילדים להגיב.

תודה

קבצים מצורפים

• Photo015 (Medium).jpg
    Photo015 (Medium).jpg
    KB 24.2 · צפיות: 542
  • Photo017 (Medium).jpg
    Photo017 (Medium).jpg
    KB 26.3 · צפיות: 463
  • Photo023 (Medium).jpg
    Photo023 (Medium).jpg
    KB 23.3 · צפיות: 462
זה אחרי כמה סייקלים? אני מקווה שקיבלת את הכסף חזרה.

בהנחה ומה שרשמת אתה בן אדם רציני,
(לא בקטע שלצחוק עליך)

* איך בדיוק אתה מתכוון לעשות מסה 6 שבועות ואז לעבור ישר לחיטוב? מה הפואנטה של הסייקל הזה?
או שאתה עושה חיטוב כמו שצריך או שאתה עושה מסה כמו שצריך.
השיטה הכי טובה אם רוצים לשלב מסה וחיטוב, זה לעשות סייקל ארוך של מסה לתקופה של חודשיים וחצי-שלוש, גשר של חודש עם פרימו כל התקופה הזו ואז עוברים לחיטוב. זו השיטה של המקצוענים בעולם.
* כמו שזה נראה, אני לא בטוח שיש לך יותר מדיי מושג, אבל וינסטרול לא לוקחים יום כן יום לא, אלא כל יום. כי זמן החיים שלו בגוף הוא מקסימום יום ולא יומיים. בנוסף אם לקחת דיבול למשך 4 שבועות, אתה צריך לתת מנוחה לכבד ולא לגמור אותו עם עוד 6 שבועות של וינסטרול (שבועיים זה לא מספיק מנוחה).

• פותח/ת השרשור
בהנחה ומה שרשמת אתה בן אדם רציני,
(לא בקטע שלצחוק עליך)

* איך בדיוק אתה מתכוון לעשות מסה 6 שבועות ואז לעבור ישר לחיטוב? מה הפואנטה של הסייקל הזה?
או שאתה עושה חיטוב כמו שצריך או שאתה עושה מסה כמו שצריך.
השיטה הכי טובה אם רוצים לשלב מסה וחיטוב, זה לעשות סייקל ארוך של מסה לתקופה של חודשיים וחצי-שלוש, גשר של חודש עם פרימו כל התקופה הזו ואז עוברים לחיטוב. זו השיטה של המקצוענים בעולם.
* כמו שזה נראה, אני לא בטוח שיש לך יותר מדיי מושג, אבל וינסטרול לא לוקחים יום כן יום לא, אלא כל יום. כי זמן החיים שלו בגוף הוא מקסימום יום ולא יומיים. בנוסף אם לקחת דיבול למשך 4 שבועות, אתה צריך לתת מנוחה לכבד ולא לגמור אותו עם עוד 6 שבועות של וינסטרול (שבועיים זה לא מספיק מנוחה).

כי אני לא מתכוון לעשות מסה רצחנית, 6 שבועות עם החומרים דיבול וסוסטנון יעשה את העבודה שאני אהיה מרוצה מבחינת המסה.
אני לא במטרה לעלות מסה רצחנית, אם הייתי רוצה רק מסה הייתי עושה סייקל בלבד של מסה.

אני לא מאמין בסייקלים של 5 6 חודש וכו'...
וינסטרול לא חושב שיש לו כזו השפעה חזקה על הכבד כמו לדיבול.

אני לא מצליח להבין אנשים כמוך שנכנסיםלפורום להתייעץ ולא מוכנים להקשיב כשאומרים להם שהם עושים שטויות....
ונניח שדניאל הוא 180 על 50 קילו...זה הופך אותך לצודק שיודע מה הוא עושה? [ניחוש אחד זה מתחיל ב-ל' ונגמר ב-לא]

אתם מבינים שאיפה שאני עובד חצי מהאוכלוסיה כמוהו, מזריקים ונראים מצחיק בשביל מזריקים

לסוסטנון לוקח 4 שבועות עד שהוא מגיע לרמות אופטימליות במחזור הדם ולכן אין טעם לקחת אותו לתקופה כלכך קצרה, כמו שכבר אמרו פה זה לא סייקל חכם במיוחד מהרבה בחינות.

דרך הגב אתה נראה לא רע בכלל, העניין הוא שלתוצאות שהגעת, סביר להניח שגם היית מגיע באופן טבעי, אם משמעת באימונים ותזונה ובגלל זה ההערות הציניות של החברים פה..

• פותח/ת השרשור
לסוסטנון לוקח 4 שבועות עד שהוא מגיע לרמות אופטימליות במחזור הדם ולכן אין טעם לקחת אותו לתקופה כלכך קצרה, כמו שכבר אמרו פה זה לא סייקל חכם במיוחד מהרבה בחינות.

דרך הגב אתה נראה לא רע בכלל, העניין הוא שלתוצאות שהגעת, סביר להניח שגם היית מגיע באופן טבעי, אם משמעת באימונים ותזונה ובגלל זה ההערות הציניות של החברים פה..

כן אבל סוסטנון לא מורכב מכמה סוגי טסטוסטרון שאחד מהם הוא הפרופ, שבעצם הוא סוג של טסטוסטרון שפעילותו מהירה?

נראה לי שדני ירד מדרגת מלך לדרגת נסיך, דני לך תקרא קצת נעוצים ומאמרים בפורטל ואם אתה מגיע לכאן לקחת עצות אז או שתקח אותן או שתלך להתייעץ במקום אחר, אם אתה נראה אחרי כמה סייקלים כמו בתמונות שפירסמת, אז כנראה ש:
א. אתה לא יודע מה אתה מזריק או איך להזריק
ב. אתה לא יודע איך לאכול
ג. אתה לא יודע איך להתאמן
ד. כל התשובות נכונות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית