הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון סוסטנון

Tntrip38

משתמש מתחיל
38
15
נק' מוניטין:
15
38
15
שלום לכולם חדש באתר אחרי 3 שנים של אימונים בכללי בחדר כושר מגיל קטן היום בן 38 תמיד הייתי טיבעי והחלטתי גם בגלל הגיל והסקרנות לבדוק מה זה לא טיבעי לאן זה יקח אותי כבר בזריקה הראשונה למחרת הרגשתי המון אנרגיה כבר באימון הראשון כאילו אני פעם ראשונה בחדר כושר אולי ההתרגשות או שבאמת משהו עבד שם קצת השאלה שלי היא כזו התחלתי סייקל על כולסטרול של
250
180 LDL
Hdl 70
שומנים 50
גובה 1.72
משקל 93
טיבעי הגעתי להמון שריר לפי בדיקות במכון
78 קילו שריר
השאלה האם להמשיך הסייקל למרות כולסטרול גבוה ואיך זה בתור התחלה סוסטנון תודה רבה לעונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני בן 38 מגיל 9 אני בחדר כושר האלה של פעם הברזלים הברגות מנהל אחד ומי שמשלם ניכנס הפעם היחידה שלי שהפסקתי זה 6 שנים אחרי שהתחתנתי לפני שנתיים חזרתי והגעתי למקום שאני לא מתקדם ואת האמת תמיד חיכיתי לגיל הזה וגם בתור טיבעי לא משנה כמה חזק אתה כמה גדול ברגע שתתחיל חיטוב
הכל יורד ואתה הופך לגוף של מטקות לים פלוס מינוס שאת זה אני אישית לא אוהב
צפה בקובץ המצורף 53414 צפה בקובץ המצורף 53415
זה עשיתי בשנה טיבעי עכשיו ירדתי מ120 ל 85 עכשיו אני 90 קילו
19 אחוז שומן
אז הגעתי ל14 בשנה בשנה וזה הכל טיבעי עכשיו ניראה לאן נגיע בצורה אחרת
והתחלתי ב 39 אחוז שומן

נערך לאחרונה:
זה הכל פסיכולוגי אחי, אחרי זריקה או שניים אתה מרגיש רק רבע מה טסט שהזרקת והשאר אצלך עדיין בשריר מחכה להשתחרר. יכול להיות שעד עכשיו חיית עם טסט מאוד נמוך ומעליה קטנה אצה בשמיים.
אני אישית אף פעם לא נכנס לדיכאון בpct, כן מרגיש טיפה יותר עייף ויותר חלש ומתאים אימונים שיתאימו לרמות טסט נמוכות. פשוט בראש מבין שאני עכשיו לא בסייקל ומנמיך טיפה ציפיות. אבל להגיד שאצה מפסיק עכשיו כי אתה פוחד ממה שיהיה עוד חודשיים? זה כמו להגיד שאני לא טס לתאילנד כי יהיה לי כל כך טוב שם שאני מאוד אתבאס לחזור לארץ.

אני בן 38 מגיל 9 אני בחדר כושר האלה של פעם הברזלים הברגות מנהל אחד ומי שמשלם ניכנס הפעם היחידה שלי שהפסקתי זה 6 שנים אחרי שהתחתנתי לפני שנתיים חזרתי והגעתי למקום שאני לא מתקדם ואת האמת תמיד חיכיתי לגיל הזה וגם בתור טיבעי לא משנה כמה חזק אתה כמה גדול ברגע שתתחיל חיטוב
הכל יורד ואתה הופך לגוף של מטקות לים פלוס מינוס שאת זה אני אישית לא אוהב
צפה בקובץ המצורף 53414 צפה בקובץ המצורף 53415
זה עשיתי בשנה טיבעי עכשיו ירדתי מ120 ל 85 עכשיו אני 90 קילו
19 אחוז שומן
אז הגעתי ל14 בשנה בשנה וזה הכל טיבעי עכשיו ניראה לאן נגיע בצורה אחרת
והתחלתי ב 39 אחוז שומן
הגעתי ל 10 אחוז שומן על 95 קג טבעי

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על הכל
עכשיו אני 93 קילו 19 אחוז שומן התחלתי עם עשרים ביום ראשון אני בתפריט קשוח ואימוני כח בבוקר ערב אירובי
זה הכל פסיכולוגי אחי, אחרי זריקה או שניים אתה מרגיש רק רבע מה טסט שהזרקת והשאר אצלך עדיין בשריר מחכה להשתחרר. יכול להיות שעד עכשיו חיית עם טסט מאוד נמוך ומעליה קטנה אצה בשמיים.
אני אישית אף פעם לא נכנס לדיכאון בpct, כן מרגיש טיפה יותר עייף ויותר חלש ומתאים אימונים שיתאימו לרמות טסט נמוכות. פשוט בראש מבין שאני עכשיו לא בסייקל ומנמיך טיפה ציפיות. אבל להגיד שאצה מפסיק עכשיו כי אתה פוחד ממה שיהיה עוד חודשיים? זה כמו להגיד שאני לא טס לתאילנד כי יהיה לי כל כך טוב שם שאני מאוד אתבאס לחזור לארץ.

הוא בן 38 ואתה 22 משמע יש לך תמיכה הורמונלית גדולה משלו .
זה חתיכת שינוי פסיכי וזה שאתה לא מכיר בזה מוכיח את מה שחשבתי שפנית אליי בפרטי במחשבות שסייקלים יהפכו אותך לדיוויד לייד בן לילה : בורכת בגנטיקה מעוררת קנאה אבל על השאר יש הרבה מה לעבוד.

• פותח/ת השרשור
הדוגמא עם חו"ל נכונה אבל אני רואה בעיניים את אישתי בהריון ואת חבר שלי שעובר משבר גיל 40 שניהם זה יותר הורמנלי שאני לא יתחיל לבכות באח הגדול
בקשר לטסט נמוך לא היה לי 25 חופשי בבדיקות דם לפי רופא הוא אמר שזה גבוה גם בגדול כל יומיים מתגלח
10 אחוז על 95 קילו וואלה לפי כל מה שלמדתי וזכור לי גנטית זה מצב מאוד נדיר אם לא מטורף וגם איך אתה ניראה ואיזה גובה מעניין
גוף מטרה מבחינתי.
גם התחלת פחות או יותר כמוני
סחטיין עליך יאח
תודה עבודה קשה עשינו הה
תראה קודם איזה גובה אתה ויש עניים הגיל ושוב אני 1.71 בשנה ירדתי מ120 קילו ל85
המון שריר המון כח
14 אחוז שומן
ולא הייתי ניראה יפה כמו בחור שיודע להשתמש חכם והיה נראה הרבה יותר טוב

ואתה מחפש להשוויץ בזה?

תתבגר גבר.. זה לא המקום. אם כל אחד פה היה משוויץ בפיזיק שלו לא היינו מסיימים עם זה, ברוך השם לא חסרות פה מפלצות

ואתה מחפש להשוויץ בזה?

תתבגר גבר.. זה לא המקום. אם כל אחד פה היה משוויץ בפיזיק שלו לא היינו מסיימים עם זה, ברוך השם לא חסרות פה מפלצות
לא,ממש לא משוויץ,אומר שאפשר הכל טבעי stay natural aeshtetic bro,

הדוגמא עם חו"ל נכונה אבל אני רואה בעיניים את אישתי בהריון ואת חבר שלי שעובר משבר גיל 40 שניהם זה יותר הורמנלי שאני לא יתחיל לבכות באח הגדול
בקשר לטסט נמוך לא היה לי 25 חופשי בבדיקות דם לפי רופא הוא אמר שזה גבוה גם בגדול כל יומיים מתגלח
10 אחוז על 95 קילו וואלה לפי כל מה שלמדתי וזכור לי גנטית זה מצב מאוד נדיר אם לא מטורף וגם איך אתה ניראה ואיזה גובה מעניין

תודה עבודה קשה עשינו הה

תראה קודם איזה גובה אתה ויש עניים הגיל ושוב אני 1.71 בשנה ירדתי מ120 קילו ל85
המון שריר המון כח
14 אחוז שומן
ולא הייתי ניראה יפה כמו בחור שיודע להשתמש חכם והיה נראה הרבה יותר טוב
אנשים פה צריכים להבין,בן אדם שלא נראה אסטטיק וגדול מש טבעי אין מה לקחת חומרים ולזיין את הבריאות,יש מלא נטורל אסטטיק בחול שנראים פצצה,stay natural
הוא בן 38 ואתה 22 משמע יש לך תמיכה הורמונלית גדולה משלו .
זה חתיכת שינוי פסיכי וזה שאתה לא מכיר בזה מוכיח את מה שחשבתי שפנית אליי בפרטי במחשבות שסייקלים יהפכו אותך לדיוויד לייד בן לילה : בורכת בגנטיקה מעוררת קנאה אבל על השאר יש הרבה מה לעבוד.
״גנטיקה מעוררת קנאה״
על השאר יש מה לעבוד,על מה אח אעשה את זה

אנשים פה צריכים להבין,בן אדם שלא נראה אסטטיק וגדול מש טבעי אין מה לקחת חומרים ולזיין את הבריאות,יש מלא נטורל אסטטיק בחול שנראים פצצה,stay natural
נטורל אסטטיק זה עד צורה מסוימת, מעבר לזה זה תגבורת של חומרים
אבל מסכים איתך שאנשים רבים עושים את הטעות של להגיע לשם עם חומרים שאפשר להגיע לשם טבעי ועם חומרים להתקדם פי אלף

נטורל אסטטיק זה עד צורה מסוימת, מעבר לזה זה תגבורת של חומרים
אבל מסכים איתך שאנשים רבים עושים את הטעות של להגיע לשם עם חומרים שאפשר להגיע לשם טבעי ועם חומרים להתקדם פי אלף
ממש לא מי קבע לאן תגיע,כולם חושבים שאני לא טבעי ואני נטורל אסטטיק אז?

@Serg אחי מי דיבר עליך בפוסט הזה?
אני לא רוצה עוד פעם לפתוח דיון על נטורל או מה מוכרים לנו ספורטאים באינסטוש. אבל אנחנו בפורום של סטרואידים ותרופות, זה לא מקום להטיף לאף אחד.
כל הכבוד לך הישגים (אם באמת התחרת וזכית לכאלו) אבל לפותח של הפוסט יש סיפור אחר משלך.

@Serg אחי מי דיבר עליך בפוסט הזה?
אני לא רוצה עוד פעם לפתוח דיון על נטורל או מה מוכרים לנו ספורטאים באינסטוש. אבל אנחנו בפורום של סטרואידים ותרופות, זה לא מקום להטיף לאף אחד.
כל הכבוד לך הישגים (אם באמת התחרת וזכית לכאלו) אבל לפותח של הפוסט יש סיפור אחר משלך.
טוב שיקח חומרים ויקשיב לחברה באינטרנט
איזה גובה אתה ?
1.78

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית