הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש שכל הגוף שלי מתפרק כבר

Netanelsh123

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
התחלתי עם דלקת בכתף שמאל בקיץ (שנמשכת עד היום לצערי שבוע הבא פיזו) ובזמן האחרון אני חש דקירות ביד אחורית למטה לכיוון המרפק כזה ואני לא יודע מה זה אבל זה כבר כמה שבועות לא התייחסתי לזה יותר מידי עד להיום אין לי מגבלה בפשיטת המרפק אבל שאני מפעיל את היד מרגישים כאב חד כזה יותר בגולה של היד אחורית ולא למטה
גם בצד ימין כנראה התפתחה דלקת בכתף אבל קיבלתי זריקת וולטרון יום אחרי הכאבים והם נרגעו וגם לקחתי איבופן סקפטי מאוד אם יש שם משהו או לא בכלל מקרה לגבי הכאב ביד אחורית יש למישהו עצות מה זה יכול להיות? והשאלה אם בלי צילום אולטרה סאונד הפיזו ידע לזהות מה זה אם זה דלקת או סתם כאב בשריר
וולטרן גל משחה טובה לשרירים לחימום מקום וכו?
תודה מראש לעונים מקווה למענה מהיר
לגבי הדלקות אני לוקח כורכומין באופן יום יומי שבתוכו יש ויטמין c ועוד כמה דברים

בוא נתחיל מזה שתוריד הילוך באימונים ותבדוק את התזונה שלך.
זה לבד כבר אמור לעזור לך משמעותית

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שתוריד הילוך באימונים ותבדוק את התזונה שלך.
זה לבד כבר אמור לעזור לך משמעותית
אני אוכל מספיק שומנים חלבונים פחמימות אני במסה אין יותר מזה אני מתאמן ממש קל באמת לא מגזים בשום דבר (גם אם אני רוצה אני לא יכול)
וגם עשיתי בדיקות דם לפני 3-4 שבועות הכל תקין למעט משהו שהיה חריג באופן מוגזם אבל הרופא אמר שזה בגלל שהתאמנתי או משהו
דרך אגב שאני עובד על היד קידמית אני לא מרגיש כאב שהוא לא שריר פועל או משהו אחר רק שהיד במצב מנוחה כלומר אני פשוט סתם הולך ברחוב או יושב על כסא ודברים כאלה

יכול להיות שיש בעיה תנועתית, שווה לבדוק עם פיזיו ספורט. ככה או ככה, זריקות, משחות, כדורים ושיקויים לא יעזרו לבעיה, הם יעזרו אולי רק להרגשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית