הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנושא הזרקה

ALMAR 001

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
האם ניתן להזריק בולדנון למקום נוסף חוץ מלתחת?

והאם בכללי אפשר להזריק למקום אחר בגוף?למה דווקא בתחת?

שאלה של פעור אני יודע...
אשמח לקבל תשובה

תודה!

אני עכשיו עושה ב 3 נקודות -ישבן,קוודריצפס וכתף. ז"א זה 6 נקודות למעשה (כל אלו פעם בצד שמאל,פעם בצד ימין) .

בתיאוריה, אתה יכול להזריק כמעט לכל שריר בגוף, אך בפרקטיקה זה בעייתי.
למשל אם תזריק לתיאומים, אתה מסתכן בפגיעה בעצב או בווריד, הסיבה שמעדיפים להזריק בעיקר לישבן - כי באותו איזור אין כמעט ורידים/עצבים.

מה נחמד בהזרקה?
האמת שלי יש שאלה של התעניינות-
חוץ מהישבן איפה הכי פחות כואב ו מסוכן להזריק [נניח קוואדס?]
למה אני שואל-כי אני זוכר שקראתי פה [אם אני לא טועה] שלפעמים יש כאבים רציניים באיזור ההזרקה מה שפוגע ביכולת להתאמן באותו השריר ובישבן אני מתאר שזה לא הכי נוח כי הוא נמצא-ובכן-מאחורה..

כן אין בעיה להזריק את הבולדנון לכתף.

להיפרטרופי: הכאבים שאתה מתאר יכולים לנבוע משתי דברים: השריר "בתול" מחטים, ככה שזה טבעי.
הכאב היותר נוראי - פגעת בעצב, אז מה שיקרה יהיו לך כאבים למשך שבוע(פחות או יותר) באותו איזור, גם יהיה לך קשה להזיז את השריר.

כן אין בעיה להזריק את הבולדנון לכתף.

להיפרטרופי: הכאבים שאתה מתאר יכולים לנבוע משתי דברים: השריר "בתול" מחטים, ככה שזה טבעי.
הכאב היותר נוראי - פגעת בעצב, אז מה שיקרה יהיו לך כאבים למשך שבוע(פחות או יותר) באותו איזור, גם יהיה לך קשה להזיז את השריר.
הבנתי...אז מבחינת פגיעה בעצבים עדיף לא להסתכן ולהזריק בישבן למרות החוסר נוחות...
מבחינת ה"בתילות" יש קשר בין אזור ההזרקה לעוצמת הכאב? זאת אומרת יש איברים שבהם פחות יכאב?

נכון עדיף לא להסתכן, במיוחד מי שכל הנושא הזה חדש לו.
עוצמת הכאב משתנה מבן אדם לבן אדם, אם יש הבדל באזורים? אין לי מושג, אז לא אוכל לתת לך תשובה.

אם אני מזריק ע"י רופא/אחות מנוסים (לא חובש קרבי שרק סיים קורס) איפה הכי בטוח ומנגד איפה הכי פחות כואב ?

בכל מקרה, הכי בטוח בתחת, מבחינת כאבים? אותו דבר, כי תחת זה לא שריר שאתה עובד עליו במהלך האימונים, כל שריר אחר שייתפס לך, ישפיע עליך במהלך האימון ויפריע לך לבצע תרגילים. במיוחד אם זה כתפיים וידיים.

כן זה לא מפריע יותר מדיי, לפחות מהניסיון שלי.
אלא אם אתה לוקח חומרים כמו של AXIO LABS שהם כואבים רצח.

פה יש לי הערה חשובה-חומרים פרמקולוגיים אוריגינליים-בית מרקחת לא נועדו לשימוש בכמויות שאנחנו משתמשים. להזריק 4 סיסי של סוסטנון רפואי -זה כאבי טופת כי בד"כ הוא על בסיס שמן,אנדרגראונד טוב על בסיס אוליאט -פחות מורגש בכמויות כאלה ונספג יותר טוב,בכיף עובר במחת אינסולין בהזרקה בכתף או טרייספס.
מקום אידיאלי-תחת וקוואד. כמה שיותר עמוק.

קלינה - טעות קטנה, מה שגורם בעיקר לכאבים זה לא השמן, זה הבנזיל אלכוהול.
גם סיירוקס על בסיס שמן/מים, רק השמן הוא מסוג שונה מאשר החומרים הרפואיים.

נכון,רלבנתי לגבי רוב המיקסים בגלל הכמות של חומר ממיס. אבל עדיין שמן בחומר רפואי ואוליאט בדיזיינר רואידס משחקים תפקיד.
כרגע אני לא עם סיירוקס,מנסה משהו חדש - פארמאקום.

שוב טעות קטנה, דיזיינר סטרואיד זה בעצם פרו-סטרואיד כמו PHERA-PLEX, SUPERDROL וכל השמות הדומים כמו ה METHYL DROL וכו'.

מה שאתה מתכוון זה אנדרגראונד סטרואידס.

אני מתכוון למיקסים מוזרים שלא קיימים ברפואה ובריכוז ובמינון הרפואי שלהם. משין,לך תקרא עוד מאמרים,תארגנו חידון עולמי לידיעת אנאבוליק רוויו-ישך סיכויים לא רעים לקחת...
אני בינתיים אתקונן למשהו יותר ויזואלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית